הופעה ביאנקיז י"ם מחר

ואוואואואווווו

הייתה הופעה ממש טובה,הרבה זמן לא נהנתי ככה. קניתי את הדיסק הופעה, קצת מאכזב 7 שירים. אבל שטויות..אחלה דיסק.

parnar

New member
מה הפלייליסט?

וכמה עלה הדיסק? יש עטיפה? ספרי קצת על ההופעה גם בבקשה :)

SV Design

New member
אוקיי אממ היה ממש כיף

הייתה הופעה מדהימה באמת..ממש ממש נהנתי ההופעה של קולולוש שהכי נהנתי בה עד עכשיו.. כל השירים בוצעו מעולה..והכל היה באווירה ירושלמית טובה וקייצית.. הקהל גם היה ממש מעולה כולם רקדו ונהנו.. פשוט הלהקה הייתה במיטבה והקהל היה אחלה קהל והמקום היה מעולה.. וגם נועם ואזנה הטרומבוניסט הוסיפה המון..וגם היא שרה טיפה לפי דעתי היא ממש הוסיפה ללהקה..ויהיה מגניב לצרף אותה לקולולוש.. היו חולצות חדשות של הטור באירופה (קניתי..) והדיסק החדש גם היה שם ב-40 ש"ח אני חושב..אבל לא קניתי..(פעם הבאה..) בקשר לפלייליסט, לא לקחתי אותו ולא הספקתי אפילו לראות אותו במהלך ההופעה..ושחכתי טיפה את השירים אז אני אכתוב מה היה (ממה שאני זוכר ומכיר את השמות) בלי קשר לסדר.. coolooloosh some place conception bandits free speech set it off until the day mind & soul (היה ממש חזק בסוף כולם רקדו והיה כיף..) אממ אני לא זוכר כרגע אם אני אזכר בעוד משהו אני אגיד.. וחלק אני פשוט לא יודע את השמות או לא זוכר..

SV Design

New member
אה ! עוד הפתעה שהייתה

סגול היה שמה..אני לא יודע אם במקרה או שהוא הופיע עם דן תורן לפני..אבל הוא עלה בפרי ספיץ' ונתן כמה בתים חזקים על ירושלים.. ואת הבית שלו מפייט רבל סאן..קיצר כל הכבוד קולולוש ממש נהנתי צריך שכל הופעה שלכם תהיה ככה...

למעלה