הופעה בירושלים

הופעה בירושלים

שלום לכולם!! דבר ראשון תנו לי להוציא את זה, הייתי בהופעה של מאיר בנאי בחוצות היוצר בירושלים, היה מדהים! פעם ראשונה שראיתי אותו בהופעה חיה! ניסיתי לראות באתר האינטרנט,האם יהיו עוד הופעות שלו בירושלים? בינתיים בספטמבר אין.... תודה!

תמרי35

New member
קודם כל ...

ברוכה הבאה וממש שמחה שנהנית!!ההופעות של מאיר מדהימות באמת ובחוצות היוצר השנה היה כייף גדול.. דבר שני, לרוע מזלך- מאיר בפגרה מההופעות למעט הופעות בודדות - למשל בפסטיבל התמר במצדה מופע זריחה בסוכות..כך שלמעשה ההופעות יתחדשו ( אם הבנתי נכון) רק עוד חודשיים שלושה ( המון זמן להמתין להופעה של מאיר!!) שוב, ברוכה הבאה ובוקר נפלא!!

מופע זריחה במצדה? זה נשמע יותר מדי טוב

מכדי להיות אמיתי. אפשר כבר לקנות כרטיסים?

איף

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה כיף לך שהיית בחוצות היוצר!
בספטמבר אין הופעות באזור ירושלים. אבל יש איזה 2 הופעות - תיכף אני אעלה את פרטי ההופעות

תודה../images/Emo13.gif יש מישהו מהפורום שהולך להופעה במצדה?

אם כן,אולי אני אוכל להצטרף? אני מירושלים ובינתיים לא מצאתי מישהו שרוצה/יכול/יש לו כסף/בא לו ללכת

חמדמדת1

New member
יש מצב..צריך להיות בקשר

לפני ההופעה ממש - ז"א שבוע קודם. זה נשמע מדהים!! למרות שאני פחות בעד הופעות של דומינו ויותר בקטע של הופעה של מאיר לבד! אבל היי זה עדיף מכלום....

איף

New member
היית פעם בדומינו?

הופעה ממש טובה. ועוד במצדה - נשמע קסום !!!!

חמדמדת1

New member
לא,לא הייתי,

אבל מטעמים אגואיסטיים- אם כבר מופע זריחה - אני מעדיפה שזה יהיה רק מאיר! אין לי בעיה להיות בדומינו- זה יהיה אפילו נחמד וחוויה אבל לא במופע זריחה. אני רוצה את מאיר!!!

איף

New member
../images/Emo6.gif

אולי בהזדמנות אחרת. האמת שזה יכול להיות ממש מיוחד.

למעלה