הופעה בישראל....

Uptown_Girl

New member
הופעה בישראל....

הביטול של הרד הוט צ´ילי פפרז לא ממש הזיז לי באופן אישי כי אני לא התכוונתי ללכת, אבל אם מסתכלים על זה בכלליות, זה מאוד הגיוני שאף אחד לא יבוא יותר במצב הביטחוני הזה...וזה אומר שגם ווסטלייף, הגיוני שלא יחזרו לכאן השנה. עד הביטול חשבתי שווסטלייף בטח יבואו, כאילו, היו להם שני סיבובי הופעות גדולים ובשניהם הם באו...אבל למרות שהם אירים ויש מצב די דומה בין האירים לאנגלים, הגיוני שהם לא יבואו בגלל המצב... למישהו בא לשלול או להצדיק את הדעה שלי??? (פליז תשללו..) -ליאור-

RHCP אמריקאים, לא אנגלים...

ובאופן אישי הביטול של ההופעה פגע בי מ-א-ו-ד, כי כן מאוד רציתי ללכת, כי הם פשוט עושים מוזיקה ענקית, למרות שהיא ממוסחרת. חוצמיזה, אני לא הייתי סומכת על עוד הופעה של ווסטלייף בעתיד הקרוב משתי סיבות: הם הופיעו פה כבר פעמיים, ומבחינת מדינה קטנה כמונו זה השקעה רצינית בקהל פה. מבחינתם (ובאופן הגיוני מאוד) השיווק פה הסתיים, ואם הם בכל זאת יבואו- זה אולי יהיה בסיבוב הופעות הבא, ומרוחב לב. הסיבה השניה- אני לא יודעת אם קראתם את הכתבה בידיעות לפני יומיים על הצ´ילי פפרז והביטול- אבל כתבו שם שהרבה אמנים שהיו במשא ומתן עם שוקי וייס להגיע לארץ- ואני מדברת ענקיים, כמו מדונה ודפש מוד- ביטלו בעיקבות הביטול של צ´ילי. וזה רק ההתחלה. ותוסיפי גם שהמצב בטח לא יריץ את כולם לפה....
... זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד...
עינת

~Bosmat~

New member
אני חולקת פה על דעתכם, למרות ש...

יש משהו במה שאתם אומרות, וביטולים ודחיות תמיד יהיו, אבל להזכירכם: ווסטלייף באו לפה לפני שלושה חודשים, והמצב היה בדיוק אותו הדבר. אתם חושבים שאז זה הזיז להם מה הצ´ילי פפרז חשבו? הם באו כי הם מצליחים פה, ולא שמו על הערבים. מה שכן, יכול להיות שעכשיו בגלל הביטול הזה של הצ´ילי פפרז בהחלט יהיו בעיות אבל אם ווסטלייף ימשיכו להצליח בארץ כמו עכשיו, והמכירות ילכו כמו שצריך, אני חושבת שאין סיבה להם למה לא לבוא חוץ, מכמובן, המצב הביטחוני, אבל עזבו שטויות, אם הם באו עכשיו, הם בטוח יחזרו...למה להם להסתכן בלאבד מעריצים? כל ישראל מתה עליהם...

Uptown_Girl

New member
אני יודעת שהם אמריקאים...

אבל זה לא ממש עקרוני, המצב פה לא משתנה אם הלהקה אמריקאית או אירית... ונכון שלפני 3 חודשים הם היו פה וזה היה אותו דבר, אבל רד הוט ביטלו בעקבות הפיגועים הגדולים שהתחילו בדולפינריום, ואחר כך בסברו ובקריית מוצקין... אז לא היה פיגוע גדול כמו בסברו או בדולפינריום... ואז לא המליצו כמו עכשיו לא לבוא לכאן. אני לא חושבת שהם לא יבואו בגלל שהם היו פה פעמיים....הם ממש מצליחים פה ובגלל זה הם באים, אם הם לא יבואו בסיבוב הופעות של 2002, זה רק בגלל המצב הביטחוני... אוף נמאס לי כבר...!

WESTLIFE GIRL

New member
ההופעה

אין לך מה לדאוג כי הם כן יבואו את לא יודעת מה יהיה עד שהם יבואו אולי זה יפסיק כל המצב הזה בארץ בקיצר אין לדעת ועל תסיקי סתם מסקנות

למעלה