הופעה בכינרת לקהילת הגאים\ות

galili

New member
הופעה בכינרת לקהילת הגאים\ות../images/Emo34.gif

כבר מחכים בקוצר רוח ליום שישי 11 לאוקטובר חוף חלוקים מזרח הכינרת סי בהופעה! קמילה קורטז בדראג,, מסכי וידאו מחממי לב שני אזורי מסיבה ZONE-A נשים בלבד ZONE- B גברים נשים וכל מה שבינהם, בר עשיר הפתעות מי שלא בא למסיבה בחיק הטבע על חוף הכינרת- מפסיד ו ב ג ד ו ל ! פרטים נוספים בקרוב באתר הבית si ya guys!!!

actress

New member
שרימפי מתוקי אם אני אבוא אז ניפגש

איזה מגנוב
אני מקווה שיהיו הסעות ושאני אגרור איתי עוד חבר´ה

יKמי

New member
|גינארגן הסעות אים יהיו מספיק חברה

בימים הקרובים נפיץ את ההזמנות למסיבה ולהופעה מי שזקוק\ה להסעה יירשם אצל מייה 053-638778 אז תארגני את כל החברה,, ויאללה לכינרת מיקי

actress

New member
אני יארגן בכיף תחבר´ה שלי+פורום יקר

מה דעתכם? לבוא גם אתם? החר´ה שלי מהדרמה עם ראש פתוח בזולה פנאן נראה מה הם יאמרו

מעולה! תבואו!

אני אקפוץ לבקר אתכם בחלוקים(למרות ששוב, עדיף דוגית!). חחח
הולך להיות מדהים- סי בהופעה, דראג, החברים מהאגודה בקריית שמונה, החברים מהפורום(אם תגיעו, ובתקווה) והכנרת המדהימה

actress

New member
תהיה בטוח שהם יצטרפו אני לא../images/Emo55.gif

נראה לי הם היו במופע דראג שהיה בבית ציוני אמריקה שנבחרה מלכת הדראג או שזה היה טרום בחירתה למלכת הדראג, anyway ננסה לסדר משהו אני בטוחה שאם אני אביא את ידיד שלי הוא יצטרף לקמילה
(מתה עליו!!!)
. וחוץ מזה הכל פתוח אני מחפשת הסעות הלוך חזור ובאמת אם מי להגיע, אתה כבר מגיע זה טוב שיגיעו עוד אז אממ.. נחשוב.

actress

New member
תהל, נא לא לפרסם את הטל´ האישי שלך

אני התכוונתי למחוק את ההודעה אבל אני מניחה שאת מודעת לסכנות האורבות בנט, אז זה על אחריותך.

יKמי

New member
ןעכשיו המודעה עם הפרטים

אתם מוזמנים לצלצל לטלפונים המצורפים להשלמת פרטים כולל פרטים לגבי הסעה בילוי נעים!!!

ט י נ ה

New member
בשורות על הופעות ....

חברי היקרים שלומות .......... חזרתי עם אצבע פצועה מהמופע בחוף אכזיב וזאת משום שבשיא הטראנס התחלתי לפתע לתופף על דרבוקה בגילי המופלג ולא שמתי לב מרוב אקסטזה שאני עם אצבע פצועה ......... בשורות על הופעות : בחודש נומבר אופיע במועדון הזירה תל אביב מקום מיוחד של שירה בציבור ואעשה ערב משותף מדליק ומצחיק עם האחים עוזי וחיים אסנר ,ג´ואנה בנאבו ושגית שיר על ג´מבה ... באותו חודש גם אעשה הופעה מיוחדת בתמונע כנראה ממש בסוף החודש ובאוקטובר למי שרוצה להוסיף תאירכים ולכך מיכלי ללוחו המופעים 18 לאוקטובר מועדון תכלת מסיבה עברית 0130 בלילה בנמל תל אביב 21 לאוקטובר חמת גדר ודש לתנינים 23 אוקטובר עכו 24 אוקטובר ים המלח ויריד החתונות כנראה יעבור ל 22 או יתקיים מוקדם ב 23 08 לחודש פלמחים מסיבת ענק לחיל אוויר 09 לחודש משאבי שדה מסיבת ענק לחיל אוויר 11 צהריים מופע פארק הירקון בסיום מרתון נשים הולכות רחוק 2002 באותו לילה בחצות בחוף חלוקים בכנרת גאים בגליל מסיבת ענק על החוף 17 יום רבין באולגה וזהו בנתיים אז קחו טיים אנד בי הפי

AlanisJunkie

New member
אממ...

"17 יום רבין באולגה" - זה בחדרה, נכון? אז יש סיכוי שאני אלך לעוד הופעה שלך (אם אני אהיה בבית, כי כבר אתגייס).

ט י נ ה

New member
גאים בגליל מחיר מיוחד לפורום ...

אהלן חברים .......... ממה שהבנתי ממיקי אז ככה : 60 שח קניה מוקדמת 70 במשרדי הכרטיסים 80 בערב המופע הקופה אבל לנו .............. יהיה מחיר עוד יותר מיוחד אני אבקש ממיקי שזה יהיה 50 . אחזור אליכם

ט י נ ה

New member
מיכלי אנא קיראי ....

הי מותק ניסתי להעביר הודעה מסר אישי למיקי על מחיר מיוחד למופע אבל לא הצלחתי נסי את זה לגבי מחיר מיוחד לפורום והמלצות למקומות לא יקרים לשינה אחרי המופע ולגבי הסעה חזרה לתל אביב ושתיהיה בטוחה ולא עם איזה נהג ישנוני בארבע בבוקר אני רוצה שהכל יהיה מאורגן פיקס זה מפחיד אותי כשדברים לא סגורים. תודה סי

יKמי

New member
היי לחברי\ות הפורום-מיקי

אז ככה: אני הוא- ולא היא ,,, למרות שאין לי ממש בעייה עם מי שקורא לי "אחותי",,,,
)))) דבר נוסף: לא יהיה מחיר זול מ60 ש"ח לצערי אין סיכוי המלצה: לכל אנשי\ ונשות המרכז צלצלו למייה -053-3638778 ןפשוט קנו ממנה כרטיסים מוזלים ב60 ש"ח-זה אפשרי במשך השבוע עד יום חמישי הקרוב לפני ההופעה כמו כן מי שמעוניין בהסעה-: שימו לב ההסעה מותניית במספר האנשים שמעונינים להגיע מהמרכז לא תהיה הסעה ל10 אנשים,,, אין מי שיממן את זה ! אז: גם בעניין זה צלצלו למייה הזמינו מקום! ועשו זאת עוד היום!! כך תבטיחו מקום! ונוכל לסגור סופית את ההסעות בכייף מעבר לזה ההסעה תחזור לת"א לא ב -4- לפנות בוקר,,, כי אים בתום המסיבה הכללית! שזה יכול להיות בבוקר,, תלוי בכם\ן במצב הרוח והעליזות במסיבה!והנהג יהיה ערני לחלוטין! אנחנו קושרים ומרדימים אותו במסיבה שישן,,,
)) אז: חברה !!!!! מייה מחכה לטלפונים שלכם\ן הזדרזו ואז הכל ייסגר אחלה ולא להשאיר לרגע האחרון את הכל קפישי?
)) שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש- רק שלום ואהבה,,,באשר אתם\ן שלכם חולם בגדול מיקי

למעלה