הופעה במעבדה ב-25

SV Design

New member
הופעה במעבדה ב-25

לא סגור עדיין כי היה אמור להיות התקווה 6 אבל לפי האתר של המעבדה זה ככה..גם סגול יופיע שם.. וכנראה שזה לא הופעה מלאה זה איזה השקה לאתר מוזיקה או משהו כזה..ויופיעו עוד מלא אמנים שם.. כרטיס כניסה זה 50 ש"ח וזה מתחיל בשמונה וחצי אבל יש את התפוחים והדג באותו יום בירושלים אז לא נראה לי אני אלך להופעה לא מלאה..וגם תלוי מתי קולולוש עולים אולי אני אספיק לראות את קולולוש ואז ללכת להופעה אחרת...

parnar

New member
לא קשור לקולולוש

נראה לי אתה יכול לסגור את העצומה שלך שמעתי שהסינדרום נסגר לא?

SV Design

New member
כן כנראה שזה מה שיקרה...

השבוע הזה זה כנראה השבוע האחרון שלו..זה מבאס אותי כי עדיף היה שהוא יהיה בלי הגבלה ועדיין פעיל או לפחות נשאר ככה כי גם ככה אין הרבה מועדוני הופעות בירושלים..

סגול59

New member
אירוע ענק ב-4 ערים בעולם באותו שבוע

ננסה לעשות קצת סדר: בסוף אוקטובר הולך לעלות לאוויר האתר www.shemspeed.com, שיהיה מעין ITUNES של מוזיקה יהודית, ויכלול הרכבים מחו"ל ומישראל, עם מאגר אדיר של שירים ואלבומים להורדה. לכבוד העניין ייערכו הופעות בירושלים ובניו יורק (באותו ערב! 25 באוקטובר), בלונדון (27) ובקליפורניה (28). במעבדה יופיעו סוליקו, שי 360, סגול 59, חברים משוטי הנבואה, אחרית הימים, יו"ד ועוד. (אגב, אדון מתיסיהו נמצא כרגע בישראל וייתכן שיקפוץ גם. אבל לא שמעתם את זה ממני.) הנה באנגלית: 1. NYC Launch Party! - October 25th at The Knitting Factory with performances by: Y-Love, Pharaoh's Daughter Unplugged, King Django, Sway Machinery w/Brian Chase of the Yeah Yeah Yeahs, Blue Fringe, Rav Shmuel, Rachael Sage, dj handler, Shem's Disciples, Kosha Dillz, Yuri Lane and many more 2. JERUSALEM Launch Party! - October 25th @ HaMaabada (The Jerusalem Performing Arts Lab) With performances by: Sagol 59, Yood, Shai 360, Niz, Aharit Hayamim, Shmoolik, Soulico and much much more.... 3. LONDON Launch Party! - October 27th @ Ditch Bar with performances by: EMUNAH's DJIB, Shisha Sound System and Los Desterrados and special guests.... 4. CALIFORNIA Launch Party! - October 28th @ The Joint with performances by Y-Love, Jake Break, dj handler and many more TBA

SV Design

New member
מגניב..

אבל כל אחד מהאמנים עושה הופעה מלאה ? כי אם לא זה לא יוצא הכי שווה..הופעה של הדג והתפוחים באותו היום.. למרות שבא לי לראות את מתיסיהו.. תגיד אתה יודע מתי בערך כל אחד יעלה אולי אני אספיק לבוא לפני זה להתחלה ואחר כך לסוף.. ? אני במילא גר קרוב למעבדה אז אני לפני שאני הולך להופעה אני אלך לשם..אחרי ההופעה אני אחזור..השאלה אם יש טעם...בכלל כי אני בא בעיקר בשביל לראות אותך את קולולוש ואת מתיסיהו (אם הוא יופיע..)

parnar

New member
זו גם תהיה ההופעה היחידה כנראה בזמן הקרוב

הלהקה מתחילה לעבוד על האלבום הבא

basbabloon

New member
לא ולא:)

אפשר להירגע כי התפוחים (אלוהים את זה אני לא מפספסת!) ותקווה( את זה דווקא כן..) זה ב18 בחודש, בקיצור חודש טוב:)

SV Design

New member
מה לא ?

כן זה מה שאמרתי התקווה עוברים תאריך..ואני הולך לדג נחש במקום לתפוחים (חברים..חוץ מזה לא בטוח אבל כנראה זאת תהיה הופעה מיוחדת..)

למעלה