הופעה בסופיה

ORTALAB

New member
הופעה בסופיה

היום ב-19:00 שמעתי שלהקה ישראלית הגיעה לסופיה, ובספונטניות יצאנו כמה חבר'ה להבין במה דברים אמורים. אני חייבת לציין שהופתענו לטובה!! מדובר בתופעה בינלאומית שלדעתי תכבוש את הגלובוס.. היה פיצוץ של אנרגיות באויר והקהל היה כ"כ חם-לוהט-אש!! כמובן שהיה בלתי נמנע לרכוש את הדיסק :)) בהמשך נכנסתי לאתר של הלהקה וכהו עיניי נוכח העוול שנעשה לראפר המדהים והמוכשר ראבל סאן ומשפחתו. כואב לדעת, שהמדינה שלנו משלחת ללא מחשבה נוספת דווקא אנשים שבאים לתרום למדינה מבלי לבקש תמורה. חבל ששר הפנים לא היה היום בהופעה, והבין כי טעה ובגדול, מדובר בשגרירים אמיתיים עבור מדינת ישראל, ודווקא ממקום אחר של מוסיקה ופתיחות. בסוף ההופעה המאוד סוחפת ומוצלחת הסולן אמר: בפעם הבאה שתחשבו על ישראל, תחשבו על קולולוש, שזהו מסר מ-ד-ה-י-ם, כי כאחת שגרה בשנה האחרונה בסופיה מלבד פוליטיקה השמה אותנו באור שלילי אף אחד לא יודע כלום על הארץ, ופתאום מגיעים החבר'ה האלה עם כל האנרגיות הטובות, וגורמים לאנשים לקפוץ, לחייך ולשיר, ומבקשים שיזכרו את ישראל באור של קוללוש שזה הדבר הכי נהדר שיכול להיות. תודה לכם קולולוש על ערב נפלא!! ותתחזקו-----/--(@ FIGHT REBL SUN

SV Design

New member
כבוד..

ועכשיו אני ממש מבין למה יובל אמר שהם שגרירים של ישראל..כי לא יודע לא חשבתי שזה כל כך ישפיע על אנשים לחשוב אחרת על ישראל..אבל כן כי מה שהוא אמר זה אחלה דבר..

parnar

New member
רק שיחזרו לישראל, אני רעב להופעה ../images/Emo3.gif

SV Design

New member
חח כן לא הספיק לי מהיאנקיז למרות שהייתה

ההופעה הכי טובה שלהם שהייתי...

parnar

New member
שלישיית בראס

אבל לא היית בהופעה עם הדג נחש חלומי....

MenDelSonspirit

New member
אני מבין מזה

שהאתר אולי לא מעודכן. ? רבל סאן אחרי מאבק ממושך כן קיבל אזרחות. שמחים שנהנתם. ברוכים הבאים להתמכרות :)

סגול59

New member
יום שישי הקרוב בכיכר ינקי'ז, ירושלים

6 הרכבים במרתון מוסיקה לסוף החופש כולל: סגול 59 ודי. ג'יי קארס בהופעה. מתחילים ב-13:00 כניסה חופשית, להתראות!

סגול59

New member
סגול + קארס + ג'וני הקטן. עולים ב 15:30

הכניסה חופשית וכולם מוזמנים, סלומון 12 מדרחוב, רחבת הינקי'ז-בלו הול.

OriWinokur

New member
ההופעה בסופיה

הייתה פשוט מדהימה נהננו מאוד - איזה מקום איזה קהל איזה מועדון תודה רבה על כל המילים החמות מקווים להפגש שוב בסופיה בקרוב

למעלה