הופעה בפריז בסוף אוגוסט-מישהו נוסע?

nurlan

New member
הופעה בפריז בסוף אוגוסט-מישהו נוסע?

הזמנתי כרטיסים לRock en Seine, פסטיבל ב25-26 באוגוסט בפריז. מופיעים רדיוהד, DJ SHADOW(UNKLE) ועוד כמה שלא שמעתי עליהם. מישהו נוסע לזה? אתר הפסטיבל: http://www.rockenseine.com

Aragollum

New member
../images/Emo2.gifפריז../images/Emo2.gifרדיוהד../images/Emo2.gifחופשגדול../images/Emo2.gif

אולי אני אטוס בתאריכים האלה ואני אבואאאאאאאאאא רארר הלוואי עליייי

Latisia

New member
יאהו של מי זה הכינוי הזה ארגולום?

כי לפני כמה שנים שאהבתי את אוונסנס היה שם בחור עם הכינוי הזה בדיוק....

Aragollum

New member
וואי איזה צחוקים..../images/Emo6.gif

כע אותו מישו עדיין מפורום אוונסנס, ואני עכשיו פשוט בבית של ההוא עם הכינוי
XD אהה ועכשיו סיימנו לראות את כל שרה"ט המורחבים

Knives Out

New member
אממ אחי הגדול אמר לי ש..

אולי הוא יטוס איתי בחופש הגדול להופעה של רדיוהד, כי בקודמת שהייתי בה לא חיכיתי שם מהבוקר כי רק אז הכרתי את הלהקה, ואז הייתי במרחק איזה 100 מטר מהבמה והייתי נמוך אז לא ממש ראיתי, ואח שלי היה שורה ראשונה..! -_- איך אני מקנא בו עכשיו. אבל הוא אמר שהוא אולי יקח אותי, אז אני שמח. D: (Next in line - בק בהופעהההה.. חייב לראות. :) )

Aragollum

New member
הקטע הוא...

שאני טסה כל שנה לצרפת בחופש הגדול.. ואני יכולה להגיד לאמא שלי לאיזה תאריכים פחות או יותר נטוס! ככה שזה יכול להיות מעולה
[יסמין. kittycatbone]

Latisia

New member
חח מצחיק! (=

קוראים לו אליהב נכון ממודיעין או משו... חח אולי הוא זוכר אותי את שמי בטוח לא (זה שרי בכול אופן). באתי למפגש אוונסנס עם כמה חברות בפורום - דבורה וליאת. גם אני הייתי קצת בפורום :X

Aragollum

New member
שרי../images/Emo12.gif

באת עם דבורע, ליאת ושרון
חעחע זה היה ממש מזמן
[ליאהב, לא יסמיןXD]

kittycatbone

New member
עכשיו בדקתי

כל מיני פרטים..
אולי אני אצליח לשכנע את אמא שלי שאני אלך לזה
הקטע הוא שאני לא מכירה אף אחד אחר מהלהקות שראיתי שכתוב שם חוץ מרדיוהד מן הסתם.. האם מישהו מזהה ויודע שהן שוות משהו?
אניגם צריכה יותר פרטים
כלומר... זה פסטיבל של יומיים... אז איך בדיוק זה הולך הדברים האלה?
נשארים שם פשוט יומיים שלמים??
או שאפשר לקנות כרטיס רק למשהו ספציפי.. או לבוא רק למשהו ספציפי.... האם יש פה אנשים שמבינים בסוג הדברים ויוכל להסביר לי?
כי בחיים שלי שלא הלכתי לסוג כזה של הופעה.. בחו"ל.. או פסטיבל והקיצר אני ממש לא מבינה באיך שזה הולך

למעלה