הופעה בצוותא, תל אביב
שלום לכולם, אתמול הלכתי להופעה של רונה בצוותא, היתה הופעה מדהימה!!! בעיקר כי זאת היתה ההופעה הראשונה שלי של רונה... רונה פתחה את ההופעה באיחור קטן.... במקום להתחיל ב-22:00 היא התחילה בסביבות 22:20-22:25 אבל היה שווה לחכות
השיר הראשון שרונה שרה היה בתוך אגם קפוא (השיר הראשון באלבום שלה "עינים זרות") היה ביצוע מעולה!! לצערי לא הספקתי לצלם אותו.....
השיר השני שהיא שרה היה טיול בהיר שהיא עשתה לו עיבוד מעולה ממש!! כמובן היא שרה את הפעם האחרונה. אפרופו הפעם האחרונה, אתמול זאת היתה ההופעה האחרונה של "כרובי" המתופף של רונה...הוא עוזב את הארץ..אז לפחות זכיתי לשמוע אותו מנגן
ישבו לידי 2 אנשים שהשיר היחיד שלה היה הפעם האחרונה... כשרונה נגנה את הפעם האחרונה הם נענו קדימה והתחילו לשיר...זה היה מצחיק.... היא נגנה את המעיין הזוהר ואמרה לנו שזה השיר האחרון.... ואז כשהשיר נגמר הם כולם ירדו מהבמה והקהל המשיך למחוא כפיים ואז רונה והפסנתרן חזרו והיא אמרה שתנגן לנו שיר חדש- "מאחורי הדלת" שיר נחמד אבל קצת מפחיד (היא שרה בשיר על זה שהיא חונקת אנשים מאחורי הדלת ואף אחד לא שומע....) אבל אחותי וחברה שלה (עדי וסשה) הן אמרו לי שבהופעה האקוסטית בחיפה היא כבר שרה את השיר הזה למרות שרונה אמרה בהופעה שזאת פעם ראשונה שהיא שרה את זה.... אחרי השיר הזה היא ירדה שוב מהבמה ואנחנו המשכנו למחוא לה כפיים עד שהם עלו שוב ואני כבר לא זוכר איזה שיר הם שרו....אבל זה היה השיר האחרון שהם שרו בערב. הסלבריטי שהיו בהופעה היו: יזהר אשדות שעדי וסשה ראו אותה עובר ליד הקופות. ריקי בליך מקצרים (שאנחנו קיבלנו מקום הרבה יותר טוב משלה!!!). אז זהו, זאת היתה ההופעה בצוותא, מקווה שכל מי היה בהופעה היה לו כיף, לי היה כיף בכל מקרה... ואם מישהו זוכר את השיר האחרון שהיא שרה שיכתוב בבקשה...
שלום לכולם, אתמול הלכתי להופעה של רונה בצוותא, היתה הופעה מדהימה!!! בעיקר כי זאת היתה ההופעה הראשונה שלי של רונה... רונה פתחה את ההופעה באיחור קטן.... במקום להתחיל ב-22:00 היא התחילה בסביבות 22:20-22:25 אבל היה שווה לחכות