הופעה בצוותא, תל אביב

amitslk

New member
הופעה בצוותא, תל אביב

שלום לכולם, אתמול הלכתי להופעה של רונה בצוותא, היתה הופעה מדהימה!!! בעיקר כי זאת היתה ההופעה הראשונה שלי של רונה... רונה פתחה את ההופעה באיחור קטן.... במקום להתחיל ב-22:00 היא התחילה בסביבות 22:20-22:25 אבל היה שווה לחכות :) השיר הראשון שרונה שרה היה בתוך אגם קפוא (השיר הראשון באלבום שלה "עינים זרות") היה ביצוע מעולה!! לצערי לא הספקתי לצלם אותו..... :( השיר השני שהיא שרה היה טיול בהיר שהיא עשתה לו עיבוד מעולה ממש!! כמובן היא שרה את הפעם האחרונה. אפרופו הפעם האחרונה, אתמול זאת היתה ההופעה האחרונה של "כרובי" המתופף של רונה...הוא עוזב את הארץ..אז לפחות זכיתי לשמוע אותו מנגן :) ישבו לידי 2 אנשים שהשיר היחיד שלה היה הפעם האחרונה... כשרונה נגנה את הפעם האחרונה הם נענו קדימה והתחילו לשיר...זה היה מצחיק.... היא נגנה את המעיין הזוהר ואמרה לנו שזה השיר האחרון.... ואז כשהשיר נגמר הם כולם ירדו מהבמה והקהל המשיך למחוא כפיים ואז רונה והפסנתרן חזרו והיא אמרה שתנגן לנו שיר חדש- "מאחורי הדלת" שיר נחמד אבל קצת מפחיד (היא שרה בשיר על זה שהיא חונקת אנשים מאחורי הדלת ואף אחד לא שומע....) אבל אחותי וחברה שלה (עדי וסשה) הן אמרו לי שבהופעה האקוסטית בחיפה היא כבר שרה את השיר הזה למרות שרונה אמרה בהופעה שזאת פעם ראשונה שהיא שרה את זה.... אחרי השיר הזה היא ירדה שוב מהבמה ואנחנו המשכנו למחוא לה כפיים עד שהם עלו שוב ואני כבר לא זוכר איזה שיר הם שרו....אבל זה היה השיר האחרון שהם שרו בערב. הסלבריטי שהיו בהופעה היו: יזהר אשדות שעדי וסשה ראו אותה עובר ליד הקופות. ריקי בליך מקצרים (שאנחנו קיבלנו מקום הרבה יותר טוב משלה!!!). אז זהו, זאת היתה ההופעה בצוותא, מקווה שכל מי היה בהופעה היה לו כיף, לי היה כיף בכל מקרה... ואם מישהו זוכר את השיר האחרון שהיא שרה שיכתוב בבקשה...

amitslk

New member
נזכרתי!! השיר האחרון שרונה שרה בהופעה היה:

"wait" שהוא גם השיר האחרון באלבום "לנשום בספירה לאחור".

bettie F

New member
נפלת מהירח, תגידי?

לתופעה היחודית הזו שהלהקה יורדת מהבמה ואז מוחאים לה כפיים והיא חוזרת קוראים "הדרן", זה דבר די נפוץ, נניח - בכל הופעה בעולם!!!! בכל מקרה, נראה לי שבקשר לשיר החדש ששמעת בהופעה, יכולות להיות הרבה פרשנויות, אבל זה שהיא חונקת אנשים מאחורי הדלת זה ממש לא אחת מהן. צר לי, אבל יש לך בעיה בהבנת הנשמע, בטח היית מדי עסוקה בלבדוק איזה "סלבריטי" יושבים בקהל...

לה הודח

New member
גם אריק ברמן,

עמוס שוב, שלומי שבן וזוגתו וטוביה צפיר היו שם! הרגשתי שאני ממש חלק מברנז'ה.

0mroosh

New member
היא תמיד באה!

ראיתי אותה פעם בתמונע.
כזו מהממת. יש לה את הנחיריים המושלמים בתבל.

0mroosh

New member
אם זהבה הייתה ולא הייתי, אני חותך לעצמי את

האשכים ועושה מהם פשטידה. כזו מרהיבה, ופסים בשיער.

מיץ פזי

New member
איזה אדיר לרונה

שכאלה אנשים חשובים באו לראות את ההופעה שלה! זה בגלל שזה בצוותא שיש את אווירת הברנז'ה :) גם בהופעה הקודמת בצוותא היו מיני סלבס...

קודם-כל: זה בן,

והוא בן 14, כנראה לא יצא לו עדיין להיות בהרבה הופעות בחייו. אז קצת הבנה ועדינות לא תזיק

amitslk

New member
קודם כל אני בן אדם ממין זכר

ואם היית יודעת לקרוא היית רואה שזאת היתה ההופעה הראשונה שלי, החיים!! וכנראה שאת לא היית בהופעה במרתף בחיפה, נכון? כי היא כן שרה את השיר הזה וכנראה לך יש בעיות בהבנת הנשמע כי אם תחפשי ביו טיוב (שאת כנראה לא יודעת מזה...) אז תמצאי את השיר!

מיץ פזי

New member
שמחה שנהניתם!

רציתי ממש לבוא, אבל הייתי בטיול :/ אבל לא נורא, שמחה שמי שהיה נהנה, וזה מאוד מרגש שזאת ההופעה הראשונה שלך!! גם אני מאוד התרגשתי בהופעה הראשונה שלי.. אז אפשר לתת קצת קרדיט על הדיווח במקום לקטול.. בכל מקרה, אני דווקא ממש אהבתי את "מאחורי הדלת", כשהיא שרה אותו בחיפה, והיא לא חונקת אנשים, לפי דעתי, היא חונקת את עצמה, את הקול שלה.. היא כאילו מרגישה כלואה.. בכל מקרה זה שיר מדהים לדעתי :) ואם באמת מישהו צילם הקליט או משהו, אתם יודעים שתזכו לאהבת והערצת נצח מכולנו (לפחות עד ההופעה הבאה) אז קדימה!

amitslk

New member
אני ממש התרגשתי מההופעה ומזה שעשיתי את הסיקור

ראשון אבל יש פה איזה משהי מתנשאת שהוציאה לי את כל הרוח מהמפרשים....לא חשבתי שזה אפשרי אבל כנראה שלרונה יש מעריצה/ות/ים שהם מתנשאים מגעילים, חבל, באמת חבל.

מיץ פזי

New member
לא רוצה לסכסך

בין אף אחד, אני לא מכירה לא אותה ולא אותך, אבל אני לא מכירה את הכינוי שלה, ואם תסתכל טוב אז לא תמצא אותה עוד הרבה כאן.. אז היא ממש לא מאפיינת לא מעריצים של רונה ולא אנשים בפורום הזה.. וכל הכבוד על הסיקור!

bזוהר

New member
איזה חמוד אתה!!!!

אל תתייחס למתנשאת!!תודה רבה על הסיקור,היה כיף לקרוא ואני שמחה שנהנית!!

למעלה