הופעה בצוותא

רינה ד

New member
הופעה בצוותא

מישהו היה בהופעה של יהודה בצוותא? תספרו איך היה...לא יכולתי להגיע ואני מתה לדעת איך היתה ההופעה ואם ההופעה היתה מלאה...

רינה ברוכה הבאה!!!

תגידי ניראה לך שהופעה של פוליקר יכולה להיות לא מלאה?! הלווו הופעה של פוליקר בטח לא היה מקום לזוז אני לא הייתי אבל בהופעה בקיסריה לאנשים לא היה מקום לשבתת ובקיסריה יש 5000 מקומות!

חברה שלי אמרה לי שבקיסריה

הביאו שורה שלימה של כסאות (כמעט כתבתי חד פעמיים) פלסטיק והציבו אותה אופן מלאכותי בין הטרסות. הכל מפוצץ. לא היינו ב"צוותא" אבל בעזרת ה' אנחנו תקווה שיהיו דיווחים מההופעות הבאות. תשמרי על קשר וברוכה הבאה לפורום!

willo1

New member
חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כיסאות חד פעמיים חחחחחחחחחחחח זה כמעט יותר מצחיק מהציטוטים של הכדורגל

רינה ד

New member
הי

הי לכולם...חבל שאפח'ד לא היה בצוותא אבל לא נורא מה שמחזק אותי ששבוע הבא אני נוסעת להופעה בנס ציונה...מה שהתכוונתי לשאול שאם יהודה נתן הופעה מלאה...אין לי ספק שצוותא היה מלא, זה ברור...שיהיה לכם אחלה סופשבוע ומקווה שנפגש בהופעה...

willo1

New member
רינה! היי!

ברוכה הבאה
אמנם בהופעה של צוותא לא היינו עם כל הכבוד לחתולים- ויש כבוד. אבל לא היינו שם. כמו שאמרו פה הודעה מעליי אכן יש עוד הופעה בסוף החודש (4 ימים לפני שאני נוסעת לפולין למי שעוד לא שמע
)

willo1

New member
מה אוקיי?? מה אוקיי??

שבוע הבא אני לא אהיה בארץ בעעע 4 ימים לפני הטיסה יש לי הופעה של יהודה. רק להופעה אני לא חושבת שיש לי מספיק כוחות נפשיים אז גם לטיסה?? אוי, חיי קשים מנשוא

willo1

New member
חחחחח אירית תשתקי

אם את לא תשתפי פה פעולה... אני.. אני... אני אמחוק הודעות שלא יתמכו במה שאני אומרת! *סמיילי זומם*

למעלה