הופעה בצוללת

dan341

New member
הופעה בצוללת

ההופעה הייתה מרגשת מאוד ואינטימית, הרגשתי כאילו רק אישתי ואני יושבים באולם... מאיר מבחינתי הוא איש של אמת בכל רמ"ח איבריו, הוא אומר מה שהוא חושב, עושה מה שהוא רוצה על הבמה, מתנער באלגנטיות מבקשות מעצבנות ומיותרות של "סיפור מאיר, רוצים סיפור" הוא מבין ויודע לפחות כך נדמה לי, שהסיפורים הטובים ביותר שלו הם השירים המדהימים, ו"מה שיוצא מן הלב נכנס אל הלב", הופתעתי מאוד לטובה מיכולת הנגינה שלו בגיטרה, ידעתי שהפסנתר הוא כמו המשך לרחשי ליבו, אך לא ידעתי שכך גם הגיטרה... אני מחכה בכיליון עיניים לשמוע שירים בהופעות, כמו "העוקד הנעקד והמזבח" "הפרא" ו"ליצן רחוב" קצת מבאס שכמעט כל הופעה מסתיימת ב"גשם" או "שער הרחמים" כדרישת קהל המיינסטרימים מדכאי החדשנות והזרימה כדברי החכמים "רוצים שינוי" (=... דוגמא מעולה לשיר מצויין בפני עצמו שקיבל שידרוג רציני בהופעה הוא "מנגינת הנדודים" שבא לדעתי כתגובה מתריסה משהו לכל בקשות הסיפורים והאטרקציות שעלו בהופעה.. נהנתי מאוד לראות את מאיר טיפה מגיב על ודרך הפסנתר, זה היה משב רוח מרענן של אילתור וכישרון מיוחד... נהנתי מאוד, בעזרת ה', שנזכה לעוד הרבה הופעות מתוקות כאלה, כיאה למוצאי חג החנוכה, ושנזכה להכיר עוד אנשים אמיתיים וכנים כמו מאיר... כן ירבו... "תתפלל לקדוש, תתפלל אל תחשוש, תתפלל לקדוש, התפילה שבראש..." אולי בלב.... דן. נ.ב. אשמח לתגובות.

חמדמדת1

New member
קודם כל תודה ענקית על הסיקור..

מסכימה שהכנות של מאיר יוצאת דופן ותמיד מרגשת. לגבי הפלייליסט המיינסטרימי - היו פה הרבה דיונים אם צריך ללכת על שירים מוכרים יותר ואו על חדשנות. הגדולה של מאיר שהוא מצליח לחדש אבל יחד עם זאת גם לשלב את המוכר והטוב. הייתי לפני חודש בהופעה של מאיר ונורא שמחתי לשמוע את ירושלים ( חדש יחסית בפלייליסט ) מצד אחד , מצד שני ראיתי כמעט שאף אחד חוץ ממני לא הגיב לשיר. אז נראה שהוא לא כ"כ יכול לשלב הרבה שירים לא מוכרים אלא רק שלושה ארבעה בהופעה אחת.. בכל מקרה , תודה שוב ואכן תמיד מדהים לגלות שמאיר מוכשר בהרבה מישורים ( גיטרה/ פסנתר וכו')...

איף

New member
היי דן ! ../images/Emo13.gif

תודה רבה על סיקור ההופעה! מאיר הוא אכן איש של אמת כמו שאמרת, והאמת והכשרון נשפכים ממנו החוצה בכל צורה אפשרית - קלידים, גיטרה וכמובן הקול! אם יצא לך לקרוא פה קצת לאחרונה, בטח ראית שהוא אכן מתחשב בבקשות/העדפות הקהל שלו...ומי יודע, אולי גם השירים שאתה ציינת פה יהיו חלק מההופעות הבאות שלו. מה שכן, לדעתי בסוף ההופעה כן צריך להיות שיר מיינסטרימי - כי יש משהו מאד מיוחד בכך שבשיר האחרון כל הקהל יודע את כל המילים ושר את יחד עם האמן . זה כיף לסיים ככה הופעה. לא? אני אישית בעד לסיים הופעות עם "שירו של שפשף" באחת ההופעות שהייתי שלו זה היה השיר האחרון בהופעה והקהל פשוט היה בטירוף - כולם עמדו , רקדו, שרו והיו מאד מחוייכים
תודה על הסיקור נשמח אם תמשיך לכתוב

odery

New member
הופעה בצוללת

אני לא מאמינה שהחמצתי את זה.. כדור הארץ לאודליה כדור הארץ... טוב אני הייתי באיזו עיר קדושה שלא מסבירה פניה לתייר והיה קצת קשה להספיק גם וגם וגם תגיד דן הוא השטתה קצת? כי בפסטיבל הפסנתר מאיר היה חינני בשטותיות ובשוטטות על הבמה בכלל אני מגעגעת קצת ואתה עם הסיקור שלך עשית לי עוד. ושאלה...נראלכם שזה כבד על ילדה בת 6 לשבת שעתיים אצל מאיר?(מילא בסבב הרועש יותר..)

איף

New member
../images/Emo3.gif

אם לא תנסי, לא תדעי
לכי תדעי, אולי היא תהפוך למעריצה נלהבת!

למעלה