הופעה בקיסריה מחיר מישהו יודע?
S sy15 New member 10/8/04 #2 כנסי: השורות הראשונות עולות 199 שקלים לכרטיס, באמצע כרטיס עולה 149 ובשורות האחרונות 100 שקלים. אם כבר קונים כרטיס להופעה כזאת אז עדיף את השורה הכי קרובה כי ככה הכי תיהני מההפעה בשורות האחרונות אי אפשר לראות כלום. אני מצרף כרטיס לקיסריה שמישהו קנה.
כנסי: השורות הראשונות עולות 199 שקלים לכרטיס, באמצע כרטיס עולה 149 ובשורות האחרונות 100 שקלים. אם כבר קונים כרטיס להופעה כזאת אז עדיף את השורה הכי קרובה כי ככה הכי תיהני מההפעה בשורות האחרונות אי אפשר לראות כלום. אני מצרף כרטיס לקיסריה שמישהו קנה.
G Golden apple New member 11/8/04 #4 ../images/Emo73.gif זה מחיר סביר למופעים של ריטה אתה משלם 200 ש"ח אם אתה לא מנוי לאותו אולם שבו היא מופיעה (שזה מה שקורה בדר"כ)
../images/Emo73.gif זה מחיר סביר למופעים של ריטה אתה משלם 200 ש"ח אם אתה לא מנוי לאותו אולם שבו היא מופיעה (שזה מה שקורה בדר"כ)
M Music4Life New member 11/8/04 #5 זה מחיר מוצדק בהחלט! לא מוצא חן בעיני, אל תבואי ואל תעשי טובה.... נמאס כבר מכל האלה שמתלוננים על המחיר...!
זה מחיר מוצדק בהחלט! לא מוצא חן בעיני, אל תבואי ואל תעשי טובה.... נמאס כבר מכל האלה שמתלוננים על המחיר...!