הופעה בראשל"צ, מסר מעידן ו...

הופעה בראשל"צ, מסר מעידן ו...

בוקר טוב
למשפחת הפורום!

לכל מי שלא הצליח להגיע אתמול לראשל"צ להופעה של הפרויקט, הילדים לא אפשרו והכלב אכל להם את הכרטיס
- קבלו סקירה קצרצרה על שהתרחש אתמול...

ארבעה עשר נגנים הכוללים רביעיית נגני כלי מיתר, ארבעה זמרים וביניהם רביד כחלני שכיבד אותנו בנוכחותו ועידן אחד ומיוחד עלו על הבמה לערב של מוזיקה מהנה, מקפיצה ומרגשת עד דמעות.
עידן סיפר על כברה הגרה בצרפת
שזוהי לה ההופעה האחרונה כרווקה, על רביד הגר בפינלנד ששם הברכה "ערב טוב" לא כל כך רלוונטית מכיוון שבפינלנד כל משך היום נראה כמו ערב, אז פשוט אומרים "שלום" וסיפר על ילדיה של מאיה שזכו לצפות באמא שלהם בפעולה על הבמה.
האם מישהו מחברי הפורום נכח בהופעה? נהניתם? התאכזבתם?

וכפי שהבטחתי- מסר
אישי מעידן ישירות אליכם:
"שלום לכל החברים בפורום הרשמי של הפרויקט,
רק עכשיו היה לי זמן לקרא את כל הברכות והאיחולים ליום ההולדת.
מצטער שזה באיחור, היינו הרבה באולפן ובהופעות.
המון תודה, זה ריגש אותי מאוד לדעת שאתם חושבים עליי ביום הזה.
תודה רבה! עידן".

מוזמנים להתעדכן בלוח ההופעות החדש הנמצא תחת "לוח אירועים"!

שלכם, האור והתום.

נערה162

New member
אני הייתי:)

אני חייבת להגיד שבהתחלה מעט התאכזבתי כיוון שהמון אנשים איחרו וזה הרגיש מעט כמו שוק, שכל אחד בא והולך וקם ומסתובב מתי שבא לו..
מה גם שכשאנשים ניסו לעמוד ישר הושיבו אותם, אבל בסוף נעמדנו בכל אופן ונהנתי מאוד..
יש דרך לדעת באילו הופעות רביד יהיה ובאילו לא?

מסכימה איתך לגמרי

גם אני בתחילת ההופעה הרגשתי תחושה של חוסר כבוד לפרויקט כשלאנשים לקח זמן לתפוס את מקומם.
האם נראה לך שלא היינו צריכות לצפות למשהו אחר מכיוון שזה היה חלק מפסטיבל?

רביד יופיע עם חברי ההרכב ב- 30/11 בהרצליה אך תמיד יכולים להיות שינויים.

נערה162

New member
כנראה

גם אבא שלי אמר לי שזה יהיה שונה כי זה בפסטיבל אבל הנחתי שאנשים ששילמו 200 שקל לראות את ההופעה, יעשו את המינימום של להגיע בזמן או אם כבר איחרו אז להתיישב מהר בלי בלאגן..
ואני לא יודעת מה איתך, אבל לדעתי עם או בלי רביד זה הבדל ענק.. אני ממש שמחה שהוא יהיה..

mbauman

New member
איזה כיף לשמוע !

בטוחה שזו הייתה חוויה חבל שלא יצא לי להיות שם !

למעלה