הופעה ברעננה

הופעה ברעננה

מי מגיע/ה להופעה ברעננה?! אני לוקחת במיוחד יום חופש מהצבא לכבודה:) הופעה 2 שניות מהבית שלי!:)

ייסאן

New member
מהמם מבחינתי.

משונה, כי רוב האנשים נראה שלא הכירו אותה בכלל, אבל באו בכל זאת.. בסוף ישבנו לה על הראש, ממש מול הבמה על הרצפה, ונראה לי שהצקתי לה קצת כי צילמתי המון- אבל זה כדי שאוכל להעלות את הקליפים לרווחת תושבי הפורום! רונה מקסימה לגמריי, פעם 9 שאני רואה אותה בהופעות, והיא מהלכת עלי קסם, לחלוטין ^_^ אעלה מחר את מה שצילמתי... היה נהדר! התגעגעתי אליה, לקול שלה ולייחוד שלה... אפילו ששתי נשים מגעילות דחקו אותי מהמקום(עליו שילמתי יש לציין) והיו 3חבר'ה שהרגיזו אותי מעט- זה לא הרס לי את הערב.

את הבחורה עם הפרח!?

אם לא- אז הבחורה עם הפרח מתבקשת להציג את עצמה ולהסביר איזה פלאפון יש לה שכל ההופעה מצולמת בו!

coldman

New member
פייר?

מזמן לא נהניתי כל כך בהופעה. בהתחלה בכלל לא ידעתי שההופעה תהיה אקוסטית, אבל זה פשוט היה מצוין. הקהל היה די מגוון והתחלק בעקרון לשני סוגים: הקהל המבוגר יותר, משפחות קטנות, זוגות בוגרים וכו', והקהל הצעיר ("אנשים בעלי עקרונות"
) שאני מניח שכלל את חברי הפורום פה. ואני? מאיזושהיא סיבה עמדתי כל המופע אבל היי, בשביל לשמוע את הקול שלה, הייתי מוכן לעמוד על הראש על המופע (הקצרצר! איך הוא עבר כל כך מהר?!) אין מה להגיד, היה פשוט מצוין

ה-הופעה

וואו היה ממש טוב... חייבת לציין שברגע שהגעתי הביתה יש ר לקחתי את הגיטרה לידיים...היא עשתה לי חשק ללמוד עוד... אין ספק שהופעה אקוסטית זה ה-דבר....אני אפילו הייתי מעדיפה שזה יהיה בלי מקרופונים ורמקולים...ככה זה יכל להיות אפילו יותר אינטימי.... היה ממש יפה לראות שיש בקהל אנשים מכל הגילאים....זה ממש מרגש,רואים שאנשים מעריכים אותה... הלוואי והיא תבוא שוב לרעננה....זה מסתדר לי ממש טוב(-: וואו, כשהיא עשתה את 'מבול' כבר ממש נכנסתי לבלבלות עם עצמי... הייתה אנרגיה ממש טוב...זה לא קורה בכל הופעה...

coldman

New member
אהה

אז את היית ילדת הפרחים שהסתובבה יחפה עם החיוך הענקי הזה על הפנים.

EinavBIUS

New member
I Shall Be Released-

מי שרוצה מזכרת מהערב, יש לי הקלטה של הקאבר (או לפחות חלק גדול ממנו, אם מישהו רוצה אני אנסה לשלוח את כל השיר כשיהיו לי האמצעים המתאימים)- http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9DCACEDF105BA4AC

למעלה