הופעה בתיאטרון היהלום ר"ג

לוניטון

New member
הופעה בתיאטרון היהלום ר"ג../images/Emo106.gif

שלום חברים... הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה המדהימה שעברתי אני וחברותי בהופעה שהיתה אחת הטובות והמפעימות בה הייתי (והייתי בהמון...). ההפקה, העיבודים, הריקודים... פשוט הכל... אין לי מילים... אסור לפספס!!!! אגב, אם תרצו, צלמתי תמונות... ואם הן יצאו כמו שצריך, אולי אפרסם כמה... כדי שתוכלו להתרשם...

לוניטון

New member
ועוד משהו חמוד ששכחתי...../images/Emo70.gif

לפני השיר "ממעמקים", הודיע הרייכל שחבר יקר ("בוא נשים את הקלפים על השולחן, אנחנו מכירים מהיום..."), יעלה להגיד כמה מילים... לבמה עלה בחור צעיר וחביב שהתרגש מאוד... לקח לו כמה שניות להתעשת... ואז הוא פנה לחברתו שישבה בשורה הראשונה, הצהיר שהיא כל חיוו והציע לה נישואים... כל הקהל פרץ במחיאות כפיים סוערות... זה היה מאוד מרגש... אח"כ הקדיש להם עידן את "ממעמקים" ואיחל להם שתמיד ישארו חברים טובים וירד לשאול את הבחורה לתשובתה, שהיתה: "בטח שכן"...

willo1

New member
העאאאא../images/Emo70.gif

איזה מאמים
ולחשוב שכמעט הייתי בהופעה הזאת| כבר ביררתי על כרטיסים, אבל בסוף לא יצא לי.. אוף! אף פעם לא יצא לי לראות הצעת נישואים ב'שידור חי' אגב, היא בכתה
(אני הייתי בוכה בהיסטריה.)

לוניטון

New member
../images/Emo140.gif

היתה הופעה פשוט מדהימה... הקהל לא הפסיק למחוא כפיים... הכלה לעתיד מאוד מאוד התרגשה... (גם החתן, אגב... לקח לו זמן להתעשת ולהתחיל לדבר...), היא ניגשה לחתן, חבקה ונשקה אותו... אגב, נראה לי שגם אני הייתי מתעלפת ממעמד שכזה...

לוניטון

New member
ועוד קוריוז...

בהופעה עידן עיברת את שמם של כברה קסאיי ואבי ווסה... ל... כרמית אבוקסיס ואברום וסרמן...

לוניטון

New member
הם דווקא היו מאוד משועשעים...../images/Emo6.gif

ואם כבר (לא, אני לא אפסיק לקשקש לכם על ההופעה כנראה בעשור הקרוב...), אז הוא סיפר שהוא היה בחתונה משפחתית של אבי וישב בשולחן עם סבתא שלו, שהיא באותו הגיל של אמא של עידן (54)... וכשכברה צחקה, הוא אמר לה: "מה את צוחקת? אמא שלך בת 38..."

oren456

New member
גם בהופעה בפ"ת הוא עשה את זה

בטח הוא גם סיפר על הפאדיחה שקרתה לו עם מיקי קם בהופעה שלה.

למעלה