הופעה ב"פורום"

sharlior

New member
הופעה ב"פורום"

היי סי ! כייף לראות שהפורום מתעורר שוב לחיים. ראיתי לפני כמה ימים תמונה שלך שצולמה בהופעה במועדון ה"פורום" ב"ש. ממתי זה ? (מאמין שלפני כמה שנים טובות) שרון

ט י נ ה

New member
פורום ? קשה לי להאמין ? ממתי ?

אלי הם לא צלצו בערך 10 שנים אולי התמונה מאז תעביר לפורום ? ובכלל מה נשמע ? בקרוב אהיה באיזור שלך שרון אהיה באשדוד ב 07 לאפריל עוד מעט אעביר לוח מופעים מעודכן לילה טוב חמוד דש לנגב היפה אגב הוא פורח ? יש איזה כתם ירוק ? סי

אפרופו פורום...

יש לי הופעה שלך בקלטת וידאו בפורום בב"ש שצולמה לערוץ 2 לפני כמה וכמה (וכמה) שנים, הבאת לשם ילדים שרקדו לצלילי הראפ של גראפיטי אם אינני טועה..

ט י נ ה

New member
בתקופת תמירה ירדני טדי הפקות

אחלה הופעה אם כי מוזרה משהו ....... ניגנו שם גלעד הצעמון מישל עמר רני עפרון ואנוכי ואכן גראפיטי צולם שם עם מכונת תופים + מישל

sharlior

New member
הופעה

תודה רבה רבה על הברכות. ראיתי את התמונה בפרסומת של הפורום באיזה עלון שלחילקו לנו (הייתי בהופעה של עברי לידר) כמעט בטוח שההופעה הייתה עם ריקי גל. אז זה יותר מעשר שנים ... הנגב שבו אני גר צהוב בד"כ אבל כשאני נוסע לעבודה, בקרית גת, הכל ירוק ויש מרבדי דשא כאלה גדולים ומדליקים הבעיה הא שדי מהר זה יהפוך צהוב ... אני אתעדכן באשר להופעה באשדוד יום טוב ושקט (מטילים) שרון.

actress

New member
נצל"ש לגבי הופעה ולגבי פורום../images/Emo26.gif

נצל"ש = ניצול שירשור (במקום שאני אפתח חדש) אז ככה, מה דעתכם לעשות מפגש פורום? מי שבעד שילחץ על
ומי שנגד שילחץ על
ובקרוב אם לא בחודש הקרוב אנחנו נספר לכם מה אנחנו מתכננים זה קשור קצת בהופעה והרבה מאוד בפורום מי שאמר בזמנו "ערב סי היימן" אז הגיע הרגע הכל בתכנונים.

למעלה