הופעה ב-DVD

amirnissim

New member
הופעה ב-DVD

שלום! איזו הופעה (של PINK FLOYD כמובן) הייתם ממליצים לי לקנות ב- DVD ? יש לי רק את THE WALL.. מה הייתם מחשיבים כתמורה טובה לכסף??

N a V e

New member
רק אני או ש...

הביקורת על פומפיי באתר mitkadem פשוט מעולה ? עוד כמה ימים אני אתן את הביקורת שלי על פומפיי...רק צריך...למצוא זמן

אגב "פומפיי"..

- חלק מהקטעים - לפחות Careful with the Axe ו-Mademoiselle Nobbs - צולמו באולפן, בפריז, ולא בפומפיי עצמה. - בגרסה השניה של הסרט, שנערכה ויצאה בשנת 1974, מראים קטעים של הלהקה באולפן, כשהם "מקליטים" את DSOTM. קטעים אלו צולמו, למעשה, אחרי ש-DSOTM כבר יצא. הלהקה עשתה "כאילו" הם מקליטים, עבור הבמאי - שרצה לרכב על גבי הצלחת האלבום ההוא. ולמרות זאת ולמרות העריכה הרשלנית של ה-DVD, הוא עדיין מומלץ. לגבי הסקירה ב"מתקדם", אני נמנעת מלהביע דעה.

GingerBread Man

New member
רק פולס!

יותר מתאים לאופי של החומה. בכלל לא עדיף די וי די כרגע אלא להכיר יותר את האלבומים. פומפיי זה פינק פלויד למתקדמים.

N a V e

New member
ציףציף,מה זאת אומרת הוקלטו בפריז?

מהיכן המידע הזה? ואיך לעזאזל זה יצא כל כך אמיתי?

תשובה

לדברי במאי הסרט, אדריאן מאבן, שלושה קטעים צולמו בפריז: Mademoiselle Nobbs, Set the Controls , Careful with the Axe. זה לא היה מתוכנן מראש, ונעשה כדי לחפות על פגמים בצילומים המקוריים שנערכו בפומפיי. ראה לינק לראיון למטה. איך זה יצא כ"כ אמיתי? את זה תצטרך לשאול את הבמאי.

הלינק

סליחה, זה לא נכנס מקודם.
שימו לב שזה החלק השני של הראיון. בעמוד אחר באתר נמצא החלק הראשון.

Marmaduke

New member
מה ז"א יצא כל כך אמיתי?

הרי אותם קטעים אם תשימי לב בכלל לא נראה כאילו צולמו בחוץ באמת..לא קשה לראות שהם הצטלמו באולפן..במיוחד בגלל השקפים שרצים מאחוריהם כל הזמן..חחח מצחיק..

GingerBread Man

New member
אנשים!

איפה אני יכול למצוא תמונות מפומפיי של ווטרס צורח בקרפול? ותמונות של גילמור משם?

למעלה