הופעה ב10 שקל? מה שמעתי יש בקיבוץ מגל ביום שישי פנקנשטיין ומסיבה רגאיי אחרי זה ב10 שקל?
X xero1 New member 23/5/06 #1 הופעה ב10 שקל? מה שמעתי יש בקיבוץ מגל ביום שישי פנקנשטיין ומסיבה רגאיי אחרי זה ב10 שקל?
D Dor Azulay New member 24/5/06 #13 זה יוצא 5 דקות מפרדס חנה.... או שאם את באה מכביש 6 יש מחלף בקה אל גרבייה... יוצאים במחלף הזה ופונים שמאלה(לכיוון דרום), אחרי דקה נסיעה רואים פניה שמאלה(מזרחה) לקיבוץ מגל...
זה יוצא 5 דקות מפרדס חנה.... או שאם את באה מכביש 6 יש מחלף בקה אל גרבייה... יוצאים במחלף הזה ופונים שמאלה(לכיוון דרום), אחרי דקה נסיעה רואים פניה שמאלה(מזרחה) לקיבוץ מגל...
I Indian Friend New member 23/5/06 #3 אני שמעתי רק על המסיבה ז"א קראתי, במודעה שתלו אצלנו בחד"א. אבל לא שמתי לב שכתוב שם שיש גם הופעה, ראיתי רק שמתקלטים שם דקל וספי (אם אני זוכרת נכון)
אני שמעתי רק על המסיבה ז"א קראתי, במודעה שתלו אצלנו בחד"א. אבל לא שמתי לב שכתוב שם שיש גם הופעה, ראיתי רק שמתקלטים שם דקל וספי (אם אני זוכרת נכון)
D Dor Azulay New member 24/5/06 #12 וואי זה שניה מהבית שלי..... אני גר במושב ליד קיבוץ מגל.......... דרך אגב... גם אני ממבואות עירון.........
וואי זה שניה מהבית שלי..... אני גר במושב ליד קיבוץ מגל.......... דרך אגב... גם אני ממבואות עירון.........