עונהההה../images/Emo163.gif ../images/Emo80.gif
ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: לא קנית משהו?: כן.... היית חולה?: לא שרת?: חחחחח כן אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: כן חחחחחחח רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: כן עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: לא התגעגעת לאחד האקסים?: לא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: לא הייתה לך שיחה רצינית?: אכן התגעגעת למישהו?: אכן חיבקת מישהו?: אכן רבת עם ההורים?: כן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כןןןןןןן -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: יש לי בערך 8 חברות הכי טובות! מי החבר הכי טוב?: אין אחד כזה.... חחחחח קשה לי לסמוך יותר מידי על בנים.... יש בויפרנד?: כרגע לא.... תחביבים: לשמוע מוזיקה, לישון, להיות עם חברות, קניות וכו'.... באיזה סוג רכב את נוהגת?: עוד חצי שנה שיהיה לי רישיון.... נדבר.... באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: בבימבה החדשה של פולסוואגן תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: חברים איפה הכי כדאי לבלות?: אצל חברים, סתם באיזו גינה, בים, בקניון.... יש לך עבודה?: כן את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): חחחחחחח לפעמים בחגים.... את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כן.... בעיקר עם חברות שלי! אבל יש מצבים שאני מעדיפה להיות לבד.... -אישי- מי האיידול שלך?: צ'ארלי, מאט וג'יימס, מקפליי ושאר הלהקות שאני אוהבת, קלי קלארקסון, ג'וש הארטנט וכו'.... האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: חחחחח כן.... האם בכית בגלל המין השני?: כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: אמממ כן.... האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: רציתי אבל אני לא טיפוס נקמן.... האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: הזורקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: תלוי אם אני בתקופה לסטוצים או למערכות יחסים רציניות.... רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כןןן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: נופ האם תרצי בעתיד להתחתן?: בטח! האם תרצי בעתיד ילדים?: בטח! האם את חושבת שאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: נופ מה החלק האהוב עלייך ברגש?: הפרפרים בבטן! האם את אוהבת את מי שאת?: אמממ כן.... חחחחחח האם טוב לך בחיים?: אממממ כן.... אם יכולת לשנות משהו בחייך, מה היית משנה?: הייתי מוסיפה לעצמי קצת יותר רצון ללמוד ולהיות משקיענית....