הופעה הופעה הופעה הופעה הופעה

punker182

New member
הופעה הופעה הופעה הופעה הופעה

תתתתתבבבבוווואווו

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלון

שתרגמתי במיוחד בשביל חיה
השאלון מהפורום הרישמי של מקפליי... ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: קנית משהו?: היית חולה?: שרת?: אכלת?: הרגשת טיפשה?: רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: הכרת מישהו חדש?: עברת לאנשהו?: דיברת עם אחד האקסים?: התגעגעת לאחד האקסים?: דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: הייתה לך שיחה רצינית?: התגעגעת למישהו?: חיבקת מישהו?: רבת עם ההורים?: חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: מי החבר הכי טוב?: יש בויפרנד?: תחביבים: באיזה סוג רכב את נוהגת?: באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: איפה הכי כדאי לבלות?: יש לך עבודה?: את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): את אוהבת להיות בסביבת אנשים? -אישי- מי האיידול שלך?: האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: האם בכית בגלל המין השני?: האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רוצה מישהו שאין לך כרגע?: האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: האם תרצי בעתיד להתחתן?: האם תרצי בעתיד ילדים?: האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: מה החלק האהוב עלייך ברגש?: האם את אוהבת את מי שאת?: האם טוב לך בחיים?: אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:

may90

New member
שאלון שאלון שאלון

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: לא קנית משהו?: לא היית חולה?: לא שרת?: אני שרה עכשיו (אנדר פרשר
) אכלת?: כע הרגשת טיפשה?: כמו תמיד רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: כן עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: לא התגעגעת לאחד האקסים?: לא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: חברה?... הייתה לך שיחה רצינית?: חא
התגעגעת למישהו?: כן חיבקת מישהו?: לא רבת עם ההורים?: לא חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:חעח כע מה לעשות -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: אין מי החבר הכי טוב?: יש לי רק ידיד אחד ממש טוב יש בויפרנד?: לא תחביבים: לרוץ ולדלג בהיפריות אהה ולזייף בשירים באיזה סוג רכב את נוהגת?: כזה שלא קיים באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: ג'יפ תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: תלוי איזה דייט ותלוי באיזה מקום עם חברים איפה הכי כדאי לבלות?: בפארק שעשועים!
יש לך עבודה?: טחח את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כע -אישי- מי האיידול שלך?: באם מרג'רה, טום דלונג (לפחות אני לא מושפעת ומתנהגת כמוהו), טום גרין, כריס קאטן, ג'ימי פאלון ורייצ'ל דארץ'. האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: לא האם בכית בגלל המין השני?: לא האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: הממ יש כמה סוגים... (אני אוהבת בנים עם איפור-רארר פרנקי וג'רארד תתחנו אחד עם השני) האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: הפילו אותי (חברות) קפצתי עליהן
האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: אממ... לא יודעת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: מערכת
רוצה מישהו שאין לך כרגע?: פרנקי?:| האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: לא האם תרצי בעתיד להתחתן?: יע האם תרצי בעתיד ילדים?: יע האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?: לא יודעת... האם את אוהבת את מי שאת?: יע האם טוב לך בחיים?: ככה ככה... אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: לא לעבור דירה?...

עונהההה../images/Emo163.gif ../images/Emo80.gif

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: לא קנית משהו?: כן.... היית חולה?: לא שרת?: חחחחח כן אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: כן חחחחחחח רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: כן עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: לא התגעגעת לאחד האקסים?: לא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: לא הייתה לך שיחה רצינית?: אכן התגעגעת למישהו?: אכן חיבקת מישהו?: אכן רבת עם ההורים?: כן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כןןןןןןן -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: יש לי בערך 8 חברות הכי טובות! מי החבר הכי טוב?: אין אחד כזה.... חחחחח קשה לי לסמוך יותר מידי על בנים.... יש בויפרנד?: כרגע לא.... תחביבים: לשמוע מוזיקה, לישון, להיות עם חברות, קניות וכו'.... באיזה סוג רכב את נוהגת?: עוד חצי שנה שיהיה לי רישיון.... נדבר.... באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: בבימבה החדשה של פולסוואגן תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: חברים איפה הכי כדאי לבלות?: אצל חברים, סתם באיזו גינה, בים, בקניון.... יש לך עבודה?: כן את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): חחחחחחח לפעמים בחגים.... את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כן.... בעיקר עם חברות שלי! אבל יש מצבים שאני מעדיפה להיות לבד.... -אישי- מי האיידול שלך?: צ'ארלי, מאט וג'יימס, מקפליי ושאר הלהקות שאני אוהבת, קלי קלארקסון, ג'וש הארטנט וכו'.... האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: חחחחח כן.... האם בכית בגלל המין השני?: כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: אמממ כן.... האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: רציתי אבל אני לא טיפוס נקמן.... האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: הזורקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: תלוי אם אני בתקופה לסטוצים או למערכות יחסים רציניות.... רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כןןן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: נופ האם תרצי בעתיד להתחתן?: בטח! האם תרצי בעתיד ילדים?: בטח! האם את חושבת שאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: נופ מה החלק האהוב עלייך ברגש?: הפרפרים בבטן! האם את אוהבת את מי שאת?: אמממ כן.... חחחחחח האם טוב לך בחיים?: אממממ כן.... אם יכולת לשנות משהו בחייך, מה היית משנה?: הייתי מוסיפה לעצמי קצת יותר רצון ללמוד ולהיות משקיענית....

D4Ever

New member
עונה

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?:לא קנית משהו?:לא היית חולה?:לא שרת?:כן אכלת?:כן הרגשת טיפשה?: חחח תמיד
רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?:לא הכרת מישהו חדש?:לא עברת לאנשהו?:לא דיברת עם אחד האקסים?:לא התגעגעת לאחד האקסים?:לאאאא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?:לא הייתה לך שיחה רצינית?:בערך התגעגעת למישהו?:לא חיבקת מישהו?:כן רבת עם ההורים?:לא חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:לא -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?:יש כמה... מי החבר הכי טוב?:היה..כבר אין יש בויפרנד?:לא תחביבים:הרבה מוזיקה, הרבה מחשב והרבה טלויזיה באיזה סוג רכב את נוהגת?:עוד לא נוהגת.. באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:למבורגיני אדומה,Z4, וויפר שולט!! תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:כרגע עם חברים איפה הכי כדאי לבלות?:בים..בקניון.. יש לך עבודה?:לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים?תלוי איזה אנשים -אישי- מי האיידול שלך?:ג'יימס בורן רולז!! ובילי ג'ו אמסטרונג!!!! ומקפלייוקלי קלארקסון ואבריל..וכל אחד שכותב שירים שאני אוהבת חחח האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?:לא האם בכית בגלל המין השני?:כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:אני יכולה לומר למה אני לא נמשכת-לערסים! בעעע האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:כן ונקמתי האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:הזורקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?:רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?:לא האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?:כן, ככה זה מתחיל.. האם תרצי בעתיד להתחתן?:כן האם תרצי בעתיד ילדים?:כן האם את חושבת שאת מכירה את מי שתתחתני איתו?:לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?:לא דעת.. האם את אוהבת את מי שאת?:כה פסדר.. האם טוב לך בחיים?:כן אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:כלום

SpeLLa

New member
אנננניי../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: כן קנית משהו?: כן היית חולה?: לא שרת?: כן אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: אמממ לא
רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: כן עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: לא התגעגעת לאחד האקסים?: לא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: כן הייתה לך שיחה רצינית?: לא התגעגעת למישהו?: כן חיבקת מישהו?: כן רבת עם ההורים?: כן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כן -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: אממ אנחנו חבורה של חברות הכי טובות
מי החבר הכי טוב?: אממ... חבר
יש כמה ידידים... יש בויפרנד?: לע תחביבים: הרבה... המון... באיזה סוג רכב את נוהגת?: השולחן של המחשב
באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: אמממ... לודעת תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: מממ.. תלוי במצב רוח.. ותלוי מי הבן זוג לדייט איפה הכי כדאי לבלות?: סרט יש לך עבודה?: לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כן -אישי- מי האיידול שלך?: ג'יימס בורן
מאט, צ'רלי... ואממ ג'סי מקרטני האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: אממ.. כן האם בכית בגלל המין השני?: כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:
אעע..
האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: אעע.. נראה לי הזורקת... ב2 המקרים אני אבכה שבועות מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: כן האם תרצי בעתיד להתחתן?: כן האם תרצי בעתיד ילדים?: כן האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?: אממ.. האם את אוהבת את מי שאת?: ככה.. האם טוב לך בחיים?: בערך אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: כמעט הכל

LovE BuSTeD

New member
חח איזה חמודה!!

תודה:) יאללה אני עונה..:) בכית?:אממ לא.. קנית משהו?:סיגריות.. היית חולה?:לא שרת?:אכן אכלת?:אכן הרגשת טיפשה?:נראה לי רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?:לא ממש הכרת מישהו חדש?:אממ לא נראה לי עברת לאנשהו?:לא.. דיברת עם אחד האקסים?:כה התגעגעת לאחד האקסים?:בערך.. דיברת עם מישהו שאת מחבבת?:כן הייתה לך שיחה רצינית?:כה.. התגעגעת למישהו?:בערך חיבקת מישהו?:כה רבת עם ההורים?:לא חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:לא.. -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?:ליסה כפרה עליה מי החבר הכי טוב?:אממ אין לי משהו ממש טוב יש בויפרנד?:לא וטוב שכך תאמינו לי תחביבים:לצאת לבלות למשוע מזיקה לרוקד ומחשב באיזה סוג רכב את נוהגת?:עדיין לא נוהגת אין לי רשיון אבל הספקתי לנהוג ברכבים של ידידים שלי נהגתי במרסדס במאזדה 3 ובסובאו באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:ביגואר ח-ל-ו-ם תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:חברים איפה הכי כדאי לבלות?:באילת..חח יש לך עבודה?:לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון. .):וואלה לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים?כה -אישי- מי האיידול שלך?:מסתומרת? האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?:כן=[ האם בכית בגלל המין השני?:כה האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:כן האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:אני לא בנאדם נקמן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:הזורקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?:לא יודעת יש לי קריזות ]פעם ככה פעם ככה רוצה מישהו שאין לך כרגע?:כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?:כן האם תרצי בעתיד להתחתן?:כה האם תרצי בעתיד ילדים?:כה האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?:לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?:אממ לא יודעת האם את אוהבת את מי שאת?:כן האם טוב לך בחיים?:כן אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:את הקטע של הלימודים לצאת עם בגרות מלאה :)

bustedit

New member
וואעאע

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: נופ קנית משהו?: ראש 1 היית חולה?: נופ שרת?: חחחח כן אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: לא
רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: כן הכרת מישהו חדש?: כן עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: לא התגעגעת לאחד האקסים?: כן
דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: כןןןן הייתה לך שיחה רצינית?: לא התגעגעת למישהו?: כה.. חיבקת מישהו?: כןןן רבת עם ההורים?: יאפ חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: ג'יימס
-חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: טלוששש מי החבר הכי טוב?: סהר
יש בויפרנד?: נופ תחביבים: לא חסר.. באיזה סוג רכב את נוהגת?: הא? באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: הלוואי.. תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: חברים איפה הכי כדאי לבלות?: יםם יש לך עבודה?: לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): חחחחח רק בחגים את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כן -אישי- מי האיידול שלך?:
הווו ללא ספק ג'יימס בורן השקסי שלי
האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: כן האם בכית בגלל המין השני?: כןן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: חחחח אכן האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כה האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: זורקת! מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: ברור האם תרצי בעתיד להתחתן?: כמובןןןן האם תרצי בעתיד ילדים?: איזה שאלהה האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: חחחח לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?: מממ.. לוידעת חחח האם את אוהבת את מי שאת?: כה האם טוב לך בחיים?: אמממ.. כן אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: לא יודעת עכשיו אבל בהחלט הייתי משנה כמה דברים...

ליטלושי

New member
אני

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?:לא קנית משהו?:ארטיק היית חולה?:לא שרת?:כן! אכלת?:בכמויות הרגשת טיפשה?:לא לשם שינוי רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?:לא הכרת מישהו חדש?:כן עברת לאנשהו?:לא דיברת עם אחד האקסים?:לא התגעגעת לאחד האקסים?:לא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?:כן הייתה לך שיחה רצינית?:לא התגעגעת למישהו?:כן חיבקת מישהו?:כן רבת עם ההורים?:לא חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:לא -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?:הילה,הדר ודיקלה מי החבר הכי טוב?:המחשב יש בויפרנד?:נואפ תחביבים:סתם שטויות באיזה סוג רכב את נוהגת?:נוהגת?עדיין לא באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:לא איכפת לי כל עוד יהיה נורמלי ושלא נתקע תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:חברים איפה הכי כדאי לבלות?:בכינרתתת יש לך עבודה?:לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים?כן -אישי- מי האיידול שלך?:נממ אין כזה האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?:נממ אני חושבת שכן האם בכית בגלל המין השני?:לא האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:לזונות שבהם? כן האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:לא האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:לא זה ולא זה מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?:לוידעת רוצה מישהו שאין לך כרגע?:לא האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?:נממ כן האם תרצי בעתיד להתחתן?:יש מצב האם תרצי בעתיד ילדים?:בטח האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?:לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?:נמממ לוידעת האם את אוהבת את מי שאת?:כן למה לא האם טוב לך בחיים?:לפעמים אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:את מקום מגוריי(בלעכס פ"ת בלעכס) מה זהו?

עונה:

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: לא קנית משהו?: לא היית חולה?: לא שרת?: לא אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: לא רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: לא עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?:לא התגעגעת לאחד האקסים?:לא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: לא הייתה לך שיחה רצינית?: כן התגעגעת למישהו?: לא חיבקת מישהו?: כן, כי הכריחו אותי חח רבת עם ההורים?: לא חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כן
-חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: קוראים לה מיכל מי החבר הכי טוב?: נמנמ אין :( , כנראה כי אני כולה בת 12. יש בויפרנד?: לא תחביבים: מחשב וטלוויזיה באיזה סוג רכב את נוהגת?: אין לי רשיון באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: מכונית ספורט תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: מממ לא יודעת...כנראה בדייט, אבל אני בת 12.... איפה הכי כדאי לבלות?: בבית יש לך עבודה?: לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים? לעתים רחוקות -אישי- מי האיידול שלך?: וילה ואלו (מ- H.I.M) האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: כן האם בכית בגלל המין השני?: לא האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: כן....לבלונדיים (לא את ג'יימס), ולכאלה עם שיער עד הכתפיים. האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: הזורקת. מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: מערכת יחסים רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?: אממ כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: לא האם תרצי בעתיד להתחתן?: לא בטוחה, כי זה הורס ת'יחסים לפעמים האם תרצי בעתיד ילדים?: ממש אבל ממש לא האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?: לא יודעת האם את אוהבת את מי שאת?: לא האם טוב לך בחיים?: לא אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: את המראה והאישיות שלי

busted4ever

New member
אני אוהבת [=

בכית?:כן...הרגע חחח איזה 5 דימעות קנית משהו?:לא היית חולה?:כן שרת?:כן אכלת?:לא הרגשת טיפשה?: כןןןןןןן רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?:לא הכרת מישהו חדש?:כה עברת לאנשהו?:לא דיברת עם אחד האקסים?:מממ לא התגעגעת לאחד האקסים?:כן דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: כן הייתה לך שיחה רצינית?:לא התגעגעת למישהו?:כן חיבקת מישהו?:כן רבת עם ההורים?:כן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:דאמ. כן -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?:הילה שיר[בזמן האחרון..זה מתחליף המון] מי החבר הכי טוב?:אממ עידן ואור ובני חחחח יש בויפרנד?:נופ תחביבים:סקיט מוזיקה גיטרה באיזה סוג רכב את נוהגת?:סקייט חחחחחחחח באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:נוח לי ככה-אבל אופנוע תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:מממ לשלב בנייהם איפה הכי כדאי לבלות?:בים! בגינה של ישי! מממ בת"א!@ יש לך עבודה?:לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):כן ביום כיפור את אוהבת להיות בסביבת אנשים?כן -אישי- מי האיידול שלך?:יש המון... בעיקר דייויד מסימפל פלאן-לדעתי הוא פשוט מושלם האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: לא האם בכית בגלל המין השני?:כה האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: כן חחח סקייטרים \אימו בויז אבל אין לי בעיה גם להיות עם נגיד ערסים שנחמדים [= האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:כןןןןןןןןןןןןן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:תלוי בסיצואציה ובסוג קשר שהיה מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?:רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?:כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: כן האם תרצי בעתיד להתחתן?: יש זמן...אל תבלבלו אותי עכשיו האם תרצי בעתיד ילדים?:לא.חחחח האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא נראה לי מה החלק האהוב עלייך ברגש?:אממ נראה לי שימחה... שאני שמחה ואופטימית אני מרגישה מאושרת זה יותר חשוב מכל דבר אחר האם את אוהבת את מי שאת?:לא... האם טוב לך בחיים?:זה בא בתקופות...אבל בכללי לא רע לי... יש לי בית משפחה וחברים אז...אני סדר אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: קודם כל את עצמי ואת זה שאני ביישנית כ"כ....

למעלה