הופעה.. היום.. בדימונה!!!

שמיקי

New member
הופעה.. היום.. בדימונה!!!

גיליתי שיש הופעה חצי שעה לפני.. של אינפקציה ומוניקה סקס.. בדימונה! היתה הופעה מעולה!! אנלא זוכרת בדיוק את כל הסט ליסט אבל הופעה בערך של שעה ו.. קצת וגם מוניקה אותו דבר..שעה ו..קצת.. והופעה מעולה!! הסט ליסט בערך- בקבוק עליי, מה לאכול, אם הדרך, פולנים, פירמידות, אציטון, ורד, זה עושה לי שמח, זה היה ביתי , סרט של סקס, אלטיזעכן, היום שלנו פתח תקווה ככה מפנקים היו עוד אני לא הכי זוכרת.. וזה גם לא לפי הסדר. חח הקהל של דימונה לא כזה אוהד.. אז אני וחברה שלי היינו שורה ראשונה באמצצרחנו את השירים.. ואז כשהלנו לדבר איתם.. ניר זכר אותנו והיה גאה בנו שידענו את המילים חח.. הוא היה נחמד..וגם המתופף.. נו. הוא הביא לי ת'בקבוק מים שלו.. טוב זיינתי מספיק בשכל.. לילה טוב =]

יש לקרינה הזו הרבה תופעות לוואי,אה?

מוניקה סקס לא הופיעו כבר איזה שנה נראה לי (חוץ מיום העצמאות)...

B a m b o o k

New member
הם הופיעו במרץ.. בבארבים....

אבל אבל שמיק או איך שלא קוראים לך תגידי לי שאת סתם מדברת שטויות! בבקשה

שמיקי

New member
חח באמת!!

נשבעת לכם.. מוניקה סקס.. ואינפקציה יש תמונות אני אוכיח =] אהה וגם עין הנמר היה.. נזכרתי.. חח

שמיקי

New member
וואלה אין לי מושג

הופיעו כל מיני להקות מדימונה, והכושים העיבריים.. ואז עלו אינפקציה.. ומוניקה ועוד להקה של ידיד שלי..(חח זה מצחיק שמוניקה ואינפקציה כביכול חיממו אותם אבל נו שיהיה) בכל מקרה.. אין לי שמץ לכבוד מה.. זה גם לא היה מפורסם, מזל שאמרו לי חצי שעה לפני ההופעה אחרת הייתי מפספסת אינפקציה ומוניקה חינם 5 דקות מהבית שלי=]

שמיקי

New member
גם לא כ"כ זוכרת.. אז בערך..

שנים חסומות איש קש גשם חזק סאן חוזה 180 הר של בייגלך מתחפר באלנבי פרפר מספיק בנאדם על הריצפה מכה אפורה כל החברה פצעים ונשיקות בעיר הזאת הקונפורמיסט זה לא לפי הסדר.. ויכולהיות ששכחתי כמה.. זהו:)

פרפר?!?!?!? אני לא מאמין../images/Emo7.gif

אוף הייתי ב2 ההופעות האחרונות שלהם בבארבי ובמעבדה והם לא עשו אותו. דווקא עכשיו בדימונה כן?? בואנה שמיק הרווחת 2 הופעות מלאות של 50-60 ש"ח חינם. את יכולה להיות גאה.

שמיקי

New member
וואע וואע

אתה לא יודע איך שמחתי ששמעתי את פרפר אני מתה על השיר הזה! ובחיים לא שמעתי אותו בהופעה.. כה דוגרי יצא לי בפנאן חבל שלא ידעתי לפני.. הייתי מזמינה אותך לדימונה=]

B a m b o o k

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא פייר
זהחצי שעה ממני! אני גם רוצהההה

אז כןן כןן הם היו בדימונה

היה ענק!! אני ושמיקי היינו שורה ראשונה היה אחלה הופעה ולא הופעה של 5 דקות אלא שעה +!! וסוף ההופעה הלכנו והצטלמנו איתם ועם פיטר רוט
היה כזה כיף!! וההופעה היתה בגלל המתגיסיים שבעירנו. שבכלל לא באו לראות את ההופעות! הקהל היה ממש זועה! וחבר שלי הופיע אחרי מוניקה ואינפקציה - כלומר הם חיממו אותו
בקיצור היה שווה! ומלא זמן לא רשמתי ולא היייתי פה!

למעלה