הופעה היום בזאפה... מישהו יהיה שם

• פותח הנושא ivis
  • פורסם בתאריך

ivis

New member
הופעה היום בזאפה... מישהו יהיה שם../images/Emo35.gif ../images/Emo221.gif

אני אישית לא.. אבל אולי מישהו מבאי/באות הפורום יהיה ויכתוב לנו איך היה? ואגב, בהופעה בגן החשמל, מישהו/הי היה/הייתה?
(אין פסנתר באייקונים של תפוז, אז תדמיינו חזק חזק, וזה יהיה פסנתר..
)

chen1litvak

New member
אני לא אהיה ולא הייתי

אבל אם את רואה את האייקון הפוך אז הפסים של השחור לבן נראים כמו ה-פאקינגשיטשחכתיאיךקוראיםלזה- של הפסנתר ואז הריבוע השחור הוא שאר הפסנתר!

Dont Panic

New member
אני הייתי, היה ענק.

ההופעה הראשונה שלי =) אין מלים לתאר, באמת, חבל לנסות.

MikMercury

New member
שהחיינו וקיימנו! ../images/Emo24.gif

איזה כיף, הופעה ראשונה של שלומי. ואם בכל זאת יתחשק לך לספר, אתה תמיד מוזמן.

Dont Panic

New member
קשה לתאר במלים, באמת

זו חוויה כל כך מגוונת, בגלל השוני בין השירים. אתה מתרגש, שמח, עצוב, מזועזע, משועשע. כמו ששלומי וירטואוז בנגינה על הפסנתר, הוא גם וירטואוז על הבמה. הוא מגיש את כל השירים בצורה כל כך נכונה והולמת, וממש רואים שהוא מרגיש בעצמו את משמעות השיר, ואת אותם רגשות שהוא גם מעוניין להעביר לקהל. הוא היה נראה משועשע בעצמו בשיר "דאווין של שיר מחאה" של מאיר אריאל וב "Lonley at the top" ששלומי לקח למקום סרקסטי. הוא נראה כועס ומזועזע בשיר שהוא ביצע עם הטמבורין והFoot Keyboard שמספר על אונס אכזרי. מאוהב ב"אולי אני אוהב אותך יותר מדי" (אין לי מושג איך קוראים לשיר באמת) שהוקדש לחברתו, וב"מותק" המתורגם של דילן כמובן היו גם הביצוע המעולה של "שגר פגר" של הבילויים, "לא יכולתי לעשות עם זה כלום" ששלומי סיכם ב"שיר נפלא מבית וירצברג טייב"
ועוד רבים וטובים שאינני זוכר. בהדרן הראשון זכינו שניים או שלושה שירים נוספים כולל "מגדל הפזמון" על אורגנית הקסיו המפורסמת שיצא לי לפגוש פנים אל פנים לראשונה. מישהו אמר "הפה והטלפיים"? אחרי שהקהל לא נתן לו ללכת שלומי על להדרן שני, בישר שאזלו לו הקאברים ושאל אם יש משהו מיוחד שאנחנו רוצים לשמוע. אחרי שהבין שאם ינסה לענות על כל הבקשות הוא לא ילך הביתה הוא בחר לנגן לנו את "ניו יורק VS יחזקאל" כולל "יחזקאל ממשיל", "כולם אומרים" שהתחיל עם הפתיחה של "אריק" P= ואת "ידוען למחצה" שכמובן התכתב עם Lonely at the top ששמענו לפניכן. בקיצור, תענוג שהתיאור שלי קצר מלתאר. כל מי שעוד לא היה במופע הספציפי הזה, שירוץ מהר.

MikMercury

New member
נו, רואה?

קשה קשה, אבל אפשרי, לפחות במידה מסוימת.. תודה!
שתי שאלות: ב"אולי אני אוהב אותך יותר מדי", הכוונה לאולי של אביב גפן? אם כן, זה חידוש מעניין.. את "להוליך שולל את המוות" של ברסאנס הוא ביצע?

Dont Panic

New member
אכן זה היה "אולי" של אביב גפן

גם "להוליך שולל את המוות" היה, משעשע ומצויין. נזכרתי אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת שהיה גם "תאונה" של שלום חנוך מתוך "חתונה לבנה" - שיר מעולה בפני עצמו, וגם בביצוע של שלומי.

chen1litvak

New member
וואו,אני כלכך רוצה לשמוע את זה

'אולי' זה אחד השירים הטובים של אביב,ואני מדברת בתור מישהי שממש לא מסמפטת את אביב. אבל השיר הזה הוא באמת אחד הטובים וכל הזמן אמרתי לעצמי 'מה יקרה אם מישהו שאין לו קול צפרדע דורסה ינסה לשיר את זה' ולשמוע את שלומי זה נשמע גאוני+חלומי+אוף למה לא הלכתי עם המצלמה

MikMercury

New member
יפה יפה...

אם הוא יקח את המופע הזה הלאה, באמת יכול להיות נחמד אם הסטליסט יהיה דינמי ויתווספו קאברים חדשים מדי פעם. להוליך שולל את המוות הוא אחד האהובים עלי בעסק, מאוד הולמת את שלומי פוזה של שאנסונייר..
גם דומם עם זוג נאהבים היה? והנוקטורן של שופן? והפתיחה של אריק לפני כולם אומרים, הוא ניגן אותה במינור?
מצטערת על מבול השאלות..

Dont Panic

New member
תשובות לרוב

אכן גם דומם עם זוג נאהבים (השיר השני של מאיר אריאל במופע), והנוקטורן של שופן נוגנו. הנוקטורן נוגן עם המון חפצים קטנים בין מיתרי הפסנתר, מה שגרם לזה להשמע כאילו שופן בעצמו קם מן הקבר וניגן את הנוקטורן על הפסנתר המקורי עליו כתב את היצירה, רק שהיום הוא כבר אינו מכוון, ורוב הקלידים בו תקועים. לגבי הפתיחה של אריק, זה נבצר מבינתי. אני אומנם מנגן, אבל לא הצלחתי לזהות את זה. כל שאלה נוספת תתקבל בברכה, זה עוזר לי לשחזר את החוייה המופלאה.

MikMercury

New member
אני אף פעם לא יודעת

אם לקנא בפסנתרים עליהם שלומי מנגן או לרחם עליהם. הוא עושה להם דברים שלא יעשו, תרתי משמע. אבל הוא עושה אותם כ"כ יפה... כשהוא מנגן שופן בצורה הזו, זה מזעזע, כואב לי באזניים ומדהים אותי בו זמנית, כמעט בלתי נסבל.
לגבי אריק, סתם, הוא פשוט עושה את זה בזמן האחרון וזה נורא משעשע אותי. עצם חיבור הפתיחה של אריק לכולם אומרים נשמע חביב למדי.. יאללה, בפעם הבאה - הופעת פסנתר רגילה?

זה לא כל כך חידוש,כי הוא כבר ביצע תשיר עם

אביב פעמיים בהופעה, אחת אינטימית ואחת חשמלית. ואביב טוען שהוא עושה את השיר יותר טוב ממנו אפילו.. שאני שמעתי את הביצוע בזאפה שאביב אירח את שלומי,ובאמפי וואהל ממש נדהמתי........

MikMercury

New member
../images/Emo9.gif טוב, בכל זאת חידוש עבור הקהל של שלומי..

אוי, עשית לי חשק לשמוע. אני מקווה שהוא יבצע אותו גם בצוללת!

animal bar

New member
הוא שר את שגר פגר של הבילויים?!?! ../images/Emo7.gif../images/Emo211.gif

למעלה