הופעה היום קורין בהרצליה?
C clyps New member 2/5/06 #2 מה?../images/Emo12.gif אם אתה מתכוון להופעה עם לאה שבת, אז מדובר ביום שבת הזה, בשעה 20:30 (פתחת שערים) בקאמלוט בהרצליה. מחיר-85 ש"ח אם אתה מדבר היום על הבמות, אז.... תן עוד פרטייים!!!
מה?../images/Emo12.gif אם אתה מתכוון להופעה עם לאה שבת, אז מדובר ביום שבת הזה, בשעה 20:30 (פתחת שערים) בקאמלוט בהרצליה. מחיר-85 ש"ח אם אתה מדבר היום על הבמות, אז.... תן עוד פרטייים!!!
C clyps New member 2/5/06 #4 חחחח יואו הרגת אותי!../images/Emo6.gif חחחח הלוואי על כולנו להגיד בכזאת פשטות- "אני אבדוק עם אלונה".. יואו חח.. אני היום ברעננה אני אצטרך הסעה להרצליה! אבוי!! לא נורא, מסנג'רים את ההורים חביב מאוד **מחכה לדיווח**
חחחח יואו הרגת אותי!../images/Emo6.gif חחחח הלוואי על כולנו להגיד בכזאת פשטות- "אני אבדוק עם אלונה".. יואו חח.. אני היום ברעננה אני אצטרך הסעה להרצליה! אבוי!! לא נורא, מסנג'רים את ההורים חביב מאוד **מחכה לדיווח**
א אנטארטיקה New member 2/5/06 #5 אין אטרקציות מיוחדות בהרצליה בטח שלא קורין ... חגיגות עצמאות בהרצליה. חג שמח
א אנטארטיקה New member 2/5/06 #7 ועוד 3 ימים ... הופעת רוק של שלום חנוך !!!! לא פחות כיף מקורין ( האמת שיותר כיף ... < אבל זה בסוד > ). סוף סוף בשעה נורמלית ולא ב 2 לפנות בוקר ובלי שלמה ארצי !!!
ועוד 3 ימים ... הופעת רוק של שלום חנוך !!!! לא פחות כיף מקורין ( האמת שיותר כיף ... < אבל זה בסוד > ). סוף סוף בשעה נורמלית ולא ב 2 לפנות בוקר ובלי שלמה ארצי !!!