הופעה חדשה מאתמול בוידאו

ok computer

New member
הופעה חדשה מאתמול בוידאו

עם 8 שירים חדשים ועוד קלאסיקות מפתיעות. למי שאין תוכנת טורנטים - שיפרוש כבר עכשיו מלהמשיך לקרוא. למי שיש ולא רשום באתר purelivegigs.com - פשוט שיכנס לעמוד הזה, יירשם בחינם תוך כמה דקות קלילות, ויתחיל להוריד. זהו אתר שווה מאוד של הורדות הופעות בוידאו, לרוב באיכויות מצוינות יותר (בחשבון שלי יש היסטוריה כבר של כ40 הופעות) ופחות טובות (כמו זו למשל). אבל זה עדיין שווה את זה.

Knives Out

New member
אאאההה!!! אני משתין מהתרגשות!

פאקינג הל! שמעתם?! Open Pick? Bangers N' Mash ? חזרנו לגיטרות! אההההההההההההה אני מתחרפן!!! איכות לא משהו, אבל אני כל כך שמח!!!

Knives Out

New member
15 Step

הייתי מאוד שמח אם היינו משוחחים על השיר הזה, הוא די בלט במגניבותו. :)

LostChild

New member
אני מתלבט .. 0_o

מצד אחד: "וואו שירים חדשים של רדיוהד" מצד שני אולי עדיף לחכות לאלבום והגרסאות הסופיות וחוץ מזה כל שיר שלהם בהתחלה מתנגן עם גיטרות זה ממש לא אומר כלום לגבי העיבוד הסופי

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

באמת אני תוהה אם להתחיל להקשיב להופעה הזאת... או אולי לחכות לאלבום? למרות שאני מניחה שזה כמו ללכת להופעה לשמוע את השירים לפני יציאת האלבום.. אבל עדיין.. ואני גם מסכימה עם העובדה, שבגירסאות חיות יש הרבה סיכויים שהם פשוט עיבדו את זה בצורה שונה מאוד, או אחת שיש בה הרבה גיטרות.. ואין לדעת איך יישמעו השירים באמת בעיבוד של האלבום...

מתי בדיוק הפסיקו עם הגיטרות?

httt היה אלבום מלא גיטרות ובעוד שkid a ו amnesiac לא כללו סאונד רגיל של גיטרות, גם הם היו מלאים בגיטרות (פשוט בסאונד משונה).

kittycatbone

New member
אני מניחה שהכוונה הייתה

לצליל של הגיטרות מימי the bends אולי? למרות שבאמת בHTTT אפשר להרגיש ב"חזרה" של הגיטרות בסגנון הזה.. אבל אני מניחה שהכוונה היא לסאונד של ממש עם גיטרות וכאלה..
אבל עדיין לא שמעתי אז מה אני מנסה להסביר אנשים אחרים?

Knives Out

New member
15 step באיכות מצוינת! קבלו:

http://rapidshare.de/files/19930659/RH_copenhagen09.mp3.html בסאונד.

Guy Pie

New member
תסגרי את החלון פרסומת

הוא מסתיר את הלינק להורדה. שיר מצויין אגב, אבל מהשירים החדשים הכי אהבתי את גרסת כל הלהקה של Arpeggi, למרות שאת הגרסאות הקודמות של השיר לא אהבתי בכלל - http://www.youtube.com/watch?v=NKwhwgUglXg אף אחד מהשירים החדשים לא נשמע כרגע מושלם כמו חלק מהשירים הישנים יותר שלהם, אבל אני אוהב אותם מאוד, אולי כי הנמכתי ציפיות.

למעלה