הופעה חיה בקיסריה 2000

WICKED CHILD

New member
הופעה חיה בקיסריה 2000

התגלגל אליי בפוקס....ברגיל.. אבל בחירת שירים שמשלבת בנדס קומפיוטר קיד איי אמניז'יאק...אפילו טוק שאו הוסט...שבקובץ עצמוהוא נקרא רומיאו ויוליה סאונדטרק.. יש שם גם את "פוג" בגרסת פסנתר יפה...שטום מציג אותו כשיר חדש "ITS A NEW SILLY SONG שקוראים לו אליגטורס בניו יורק ...קיצר והם מדברים שם הרבה שטויות קיצר זו הופעה בבתת אלף פשוט מרגש לשמוע אותם מפציצים פה...למרות שבקושי שומעים קהל בעברית וכאלה...אבל פה ושם יש "טום תעשה לי סביח" "ג'וני תעשה לי ערבים ג'ינג'ים מחוברים בראש".....סתם לא.... קיסריה...אלפיים...ישראל כמה עוד נחכה ... כמה עוד נפנטז על אישורי יציאה מהארץ וטיסות ללונדון... .... תגיעו כבר פאקינג אריסטוקראטס האולם שתופיעו בו יהיה בנוי מחומרים אורגניים ועל כל כוס בירה שתימכר ייתרמו שתי שקל לילדים עם אקנה.. והכל ימוחזר בסוף..... קיצר תורידו ותריירו על המקלדת....

kittycatbone

New member
חחח להוריד מה?

ולתרום שני שקל
הביא לי באסוציאציה את המטבע החדש שיצא...

metalbs

New member
מה??איפה??

הייתי בהופעה הזאתי ושנים אני מנסה למצוא תמונות או קבצי סאונדףהייתי אז בת 13,אני לא זוכרת הרבה..אתה חייב חייב חייב לתת לי קישור..אני כולי מצטמררת..

juventina

New member
קבוצה חדשה בפייסבוק...

היום גיליתי שמישהו פתח קבוצה חדשה עם המטרה של כולנו בפייסבוק, אז אתם מוזמנים להצטרף: http://www.facebook.com/group.php?gid=14869180413 כבר 557 איש פלוס עוד איזה 980 ב-cause פלוס עוד איזה 400 בעצומה, בקיצור, מתחיל לתפוס תאוצה העסק!! נקווה שבקרוב מי שצריך לשים לב ישים לב ועניינים יתגלגלו לכיוון הנכון. וכן- אחד מהאדמיניסטרטורים של הקבוצה הזאת הוא לא אחר מאשר גון בן ארי, כתב המוסיקה מידיעות אחרונות. זה יכול להוביל למקומות חיוביים :) בכל מקרה, metalbs, היה פה לינק לפני כמה זמן להורדה של ההופעה הזאת אבל אני לא מוצאת עכשיו, תנסי לחפש ואם לא תמצאי שלחי לי הודעה בפרטי ונסדר משהו כבר :)

metalbs

New member
אני לא מוצאת..

האם יש כאן אנשים טובים ורחמניים שיכולים לעזור? זה מרפא נפשות הדבר הזה.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- won't let the nervous bury me

למעלה