הופעה חיה של דודו!!!

אלעזר2005

New member
הופעה חיה של דודו!!!

היי לכולם, ביום חמישי הקרוב(25.11) בשעה 19:00 הופעה חיה של דודו ממועדון AYS. ההופעה תשדור חי באתר וואלה!!! כולם לבוא, ונקווה שזה יהיה יותר טוב מההופעה החיב האחרונה של דודו מאולפני "לונה". אוהב תמיד אלעזר נעמן

Hpeople

New member
היה אפשר גם לקנות את הדיסק

היה אפשר לקנות כרטיס זוגי ודיסק + פוסטר חתומים על ידי דודו טסה. המבצע הסתיים.. ועכשיו יש רק את החלוקה שצריך לענות על השאלה (שהתשובה היא ריטה כמובן...) וה-20 הראשונים כל יום זוכים.. וכמובן שההופעה גם תועבר בחי בוואלה! (ששם צפיתי בכמה הופעות וזה מאוד משובח; רואים ושמועים מעולה..)

eliranri

New member
ההופעה מגיל 18? כי לקחתי בדציבלים

ההופעה מגיל 18? כי לקחתי בדציבלים ואני לא בן 18 למישהו יש עצות?

Hpeople

New member
כן

כמו מועדונים נוספים (הסינדרום למשל) הכניסה היא מגיל 18 בלבד. אם אתה לא בן 18 לא תוכל להכנס ככל הנראה.. אבל תברר מול וואלה! ליתר ביטחון, כאשר תקבל הודעה לאימייל בה תתבקש למלא את פרטייך המלאים (שם כתובת וטלפון) תשאל אותם. הם מציינים בהודעה הזכייה שהכניסה מגיל 18 ואם אתה לא בן 18 לא תוכל להכנס אלא להעביר את הכרטיס (הזוגי) לאדם אחר שיגיע. בכל אופן, אתה תקבל דיסק ופוסטר חתום על ידי דודו טסה :) שזה כבר שווה!

Nahoum

New member
../images/Emo7.gif לא קיבלתי!! אוףףףףףףףףףףףףףף

איך רציתי לבוא!!!!!!!!!!!!!!!

Nahoum

New member
בכל מקרה זה רק מגיל 18

אבל אוף! איך היה בא לי לבוא! למה לא נולדתי 3 שנים לפני!?
תנחומים יתקבלו בברכה

Hpeople

New member
כרטיס זוגי חינם....

אני הזמנתי כרטיס להופעה וזה כרטיס זוגי, וגם חבר שלי הזמין כרטיס (הוא חשב שהוא יקדים אותי.. חחח.. בסוף שנינו הזמנו) בכל אופן, יש לי שני כרטיסים זוגיים (אחד מיותר) - כל המעוניין יכול לפנות אליי במייל ואולי לקבל את הכרטיס במתנה !! (ראיתם איזה טוב אני.. סתם.. פשוט חבל על הכרטיס..) אז ככה, מי שרוצה את הכרטיס הזוגי צריך להכין כתבה וגם לצלם כמה תמונות זאת כדי שאני אעלה באתר שלי (כמובן שהוא יוכל להעלות את הכתבה בפורום הזה.. או בפורומים אחרים..) זהו.. מי שמעוניין שיצור קשר במייל [email protected] לא חסרים אותיות בכתובת המייל שלי! ככה היא.. (פשוט הרבה חושבים ששכחתי את האותיות E ו -H שישלימו ל"משהו אמיתי" באנגלית..)

למעלה