הופעה חיה של רוגר בערוץ 10

Pete Best

New member
איזה תיזמון...

מעניין אותי מה יהיה הפלייליסט של רוג'ר.. בטח משו דומה ללייב 8, וכשאני חושב על זה אולי קצת יותר ארוך כי יש פחות אומנים ממה שהיה לפני שנתיים אצל גלדוף. ובטוח הוא יזכיר את סיד
מפחיד לחשוב ששנה עברה מאז...

וואי, לא חשבתי על זה

באמת בדיוק שנה. אבל אני לא חושבת שהוא יתיחס לזה בהופעה, המוקדשת לשמירה על איכות הסביבה או משו.

Silvernaor

New member
מה פתאום. נראה לי שדווקא כן

לפני שנתיים הם האומנים היחידים שלא אמרו מילה על אפריקה וכסף. הוא רק דיבר על איזה כיף להתאחד והקדיש את wish לסיד.

MilkShack

New member
וכבר באתי להתעצבן

עם הודעה בסגנון של "למה תמיד מודיעים שעה לפני ההופעה!" תודה(=

wommer

New member
וואי איזה מזל

זה יוצא יום שבת! אני אוכל לראות את זה! ייאיי לי!

אוף, רגע....

באותו היום הסטוג'ס מופיעים בת"א. אני אנסה לברר בערך באיזו שעה יוצאת ההופעה של רוג'ר.

כל מה שהצלחתי להבין עד עתה זה שמדובר

באירוע שיימשך במשך 24 שעות, עם במות בכל רחבי העולם (כולל סין). בכל מדינה יש line-up שונה של אמנים. ווטרס יופיע בבמה האמריקאית. אפשר לחשב בערך את השעות שבהן הבמה הזו תהיה פעילה - בין אחה"צ ללילה - רק שלא הצלחתי עדיין להבין איפה הבמה ממוקמת, ומכאן שאני לא יכולה לעשות התאמה לשעון בישראל. אבל נעשה בערך: נניח שהבמה היא במזרח ארה"ב, שם ההפרש לישראל הוא 7 שעות. דהיינו, אם הם מתחילים שם ב15:00 אחה"צ, אצלנו זה 22:00. ווטרס יהיה איפשהו באמצע - נניח 3 בבוקר? ולא בטוח שיראו אותו, כי השידור יהיה סימולטני מכל הבמות בעולם.

microbe15

New member
בטח אפשר יהיה לראות הכל ביוטיוב יום אחרי

ככה שאפשר ללכת לסטוג'ס ולהיות שקטים :)

Silvernaor

New member
אבל בפעם הקודמת (בלייב 8)

השידור מארה"ב התחיל למעשה בבוקר (שעון ארה"ב) ונגמר בצהריים. כך שלמעשה רוב אירועי הלייב 8 הסתיימו באותה שעה. והיו גם חפיפות בווידיאוים בין לונדון לפילדלפיה ולשאר המקומות, והייתה אפילו פעם אחת שוויל סמית' דיבר לכל המדינות בו זמנית. קיצר, אם זה יהיה אותו דבר, עד הלילה המוקדם אנחנו נראה את רוג'ר.

למעלה