הופעה מדהימה

DonnaJoe

New member
הופעה מדהימה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזו דרך לחזור.. פשוט וואו. היה ככ כיף, ככ התגעגעתי אליהם. נכון שזאת לא הייתה ההופעה הכי טובה שלהם, אבל היה ממש כיף, ואני בהחלט מחכה לעוד הופעה. למישהו יש תמונות / הקלטות / משהו מההופעה שבא לו לחלוק ? :)

מטרן

New member
איזו הופעה....

הראשונה שלהם שהייתי בה
היה פשוט ענק!!!!!!!!!! ראיתי שהיה שם מישהו עם מצלמה מקצועית שצילם את ההופעה ואחר כך גם הלך לראיין אותם, אבל לא מצאתי את זה בשום מקום=\ היה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מטרן

New member
חבברה שלי לקחה פליליסט...

אני אבקש ממנה לכתוב לי את הרשימה ואעלה לכאן:) היו כמה חדשים:) עולם שקט אז זמנים משתנים סוף לא טוב

סטלן 46

New member
אני הילדון שאורן העלה לבמה :)

אני הילד שאורן העלה לבמה אם ראיתם... לא משנה.. באמת הייתה הופעה סוסה ומטורפת יש לי תמונות אני יעלה מתישהוא אהא ותגידו שלום למתפקד חדש בפורום :)

AngelsOnTheMoon

New member
אולי די כבר עם הפוגו?פוגו-שמוגו זה מזה פאסה!"

קודם כל, אני חדשה בפורום אז הי לכולם
אני חייבת להגיד שזאת הייתה ההופעה הראשונה שלי של הקספרים אז אין לי כ''כ מה להשוות (חוץ מרוק עצמאות) אבל באמת זאת אחת ההופעות הכיפיות שהייתי בה. אורן ברזילי פשוט קרוע לגמרי עם כל היציאות שלו, שי להב פשוט תותח והאחרים שאין לי מושג איך קוראים להם היו גם ממש מעולים (הבאסיסט
). אני חייבת להגיד שממש התרשמתי מברזילי שלמרות המחלה שלו הוא פשוט היה היפראקטיבי על הבמה וממש אהבתי את הקטע ההזוי עם הטראנס שהוא התחיל לדבר על המחלה שלו. הביצועים של השירים היו ממש טובים לפי דעתי, אהבתי במיוחד את יותר מדי וסקס ואת הביצוע לאמברלה היה קורע למרות שכבר שמעתי את זה ברוק''צ. והקטע גם של ההעברת הגיטרה היה גם ענק
הדבר היחידי שממש עצבן אותי בהופעה וגם את רוב האנשים נראה לי שעמדו לידי היה הפוגואים, די כבר אנשים תתבגרו!!! למי ששאלה הפלייליסט היה:
עולם שקט סוף לא טוב יום שני השמח יותר מדי הוהו היא כל הסיפור רדיו ג'ו ימות הקיץ הקומיקאים ("דווקא יהיה כאן סקס!") סקס אז כל יום אמברלה זמנים משתנים בואי דינה השיר שלי תראו אותי שמלה אדומה (שבסוף העבירו אותו להדרן) הדרן: שילה רוח גדולה אחלום לנצח

אורי נה

New member
היה כיף!../images/Emo41.gif

לכל החדשים ברוכים הבאים.. בקשר לפוגואים ולסיגריות- זה היה נורא. פחות הפריעו לי הפוגואים (למרות שהם היו נוראים) אבל הסיגריות! ביקשו במפורש. וגם טיפת כבוד לאנשים שמופיעים! תודה על רשימת הפלייליסט! מישהו ראה היום את שני העמודים האחרונים של המגניז של מעריב? היתה שאלת טריוויה מתי הוקמה הלהקה, ורכילות על איזה מפורסם (ליאור משהו) שהיה בהופעה.

אורי נה

New member
ובמוסף תרבות שוב הזכירו את ההופעה../images/Emo41.gif

(כדי שאף אחד לא ישכח..)

ormosh

New member
הייתה הופעה מגניבה

אבל תודו שכל מה שמסביב להופעה היה די מוזר קודם כל המקום - הרבה יותר מדי מפואר בשביל הופעה של הקספרים מלא אנשים הזמינו כל מיני סוגים של שתייה, וישבנו בשולחנות מסביב לרחבה דיג'יי הציג אותם - מה לעזאזל!? ועוד אומר "קבלו את המופע של ד"ר קספר" חוץ מזה קצת חבל שאורן לא מנגן גיטרה עדיין לאורך כל ההופעה, ואין לי ספק שהוא היה הרבה יותר מסטול מבד"כ בהופעות, כנראה כי הוא לא הופיע הרבה זמן בקיצור, היה אחלה ואני מחכה להופעה בבארבי

Peeeach

New member
למישהו יש מושג-

מתי הם הולכים להופיע בדרום?! קאסמים אבל עדיין אנחנו צריכים הופעות...!

למעלה