הופעה מיוחדת בברזילי ב21 ליוני

parnar

New member
הופעה מיוחדת בברזילי ב21 ליוני

לפי המיספייס של הלהקה כתוב שם שיהיה Special MojoLoosh, שלי אין מושג מה זה יהיה... מישהו יודע?

parnar

New member
ד"א ההופעה ב3 למאי בברזילי תהיה עם

Laroz Sound System שמנגנים Dub ורגאיי והיפ הופ. יהיה מעניין לשמוע את קולולוש מנגנים רגאיי :)

parnar

New member
טוב אני עיוור, זה מה שכתוב על ההופעה ההיא

A once only collaboration and double feature The incredible Asaf Avidan and the Mojos AND Coolooloosh! Don’t miss this one! ועוד דבר קטן ההופעות בשבלול יהיו ג'אזיות, שווה להגיע בקרוב להופעות של קולולוש

SV Design

New member
כשקראתי את ההודעה הראשונה היה לי

חשד שזה איכשהו קשור לאסף אבידן והמוג'וס.. למה בירושלים אין משהו מיוחד..P:

parnar

New member
יש לכם מידי פעם דברים מגניבים שאין בתל אביב

אז אל תבכו :)

SV Design

New member
למה לא ?

מידי פעם ? פעם בשנה אולי יש איזה דבר אחד.. וזה לא רק דברים מגניבים לפעמים לוקח שנים עד שהרכב מסוים שמופיע בלי הפסקה בת"א מגלה שיש גם עיר כזאת שנקראת ירושלים ושיש בה שני מועדוני הופעות נורמליים ביותר..וגם שם יש קהל שמחכה רק שיבואו אליו הרכבים מגניבים כאלה..וגם אחרי שהם באים אלינו פעם בשנה אצלכם הם לא מפסיקים להופיע כל הזמן.. לדוגמא כך את קולולוש יש להם מלא הופעות בת"א לאחרונה ואיזה 2 בירושלים (בצוללת שהייתה וברזניק) וזה עוד להקה ירושלמית..

SV Design

New member
תיקון

זה כבר הפך להיות ארבעה מועדונים בערך + הח7 והרזניק..

Funky Giraffe

New member
שהביאו להם לא מזמן את פאנקנשטיין עם יאיא וזה

באמת היה שווה הכל.

parnar

New member
היה ממש טוב ../images/Emo13.gif

הופעה מגניבה, Elements זכה לליריקס, זה כבר לא אינסטרומנטל. הלהקה נשמעת טוב. יאללה שיגיע אוגוסט..

SV Design

New member
גם בצוללת זה היה עם ליריקס

כבר..חשבתי שגם אצלך לפני ההופעה בצוללת זה היה ככה..ביום שני יש הופעה ברזניק אולי אני אלך

למעלה