הופעה מיוחדת בפסטיבל ישראל !!!

הופעה מיוחדת בפסטיבל ישראל !!!

יש לי רק דבר אחד להגיד: תודה אמאבא, שהחלטתם להתיישב בעיר ירושלים (או בעצם תודה לסבא וסבתא, ולסוכנות היהודית...)
. תודה למארגני פסטיבל ישראל ירושלים, שהחליטו לארגן את ההופעה הזו. איזה אושר...יווו... רק שזה יצא באמצע השבוע ואז יצא מצוין. ולגבי "מישהו לרוץ איתו"- בסוף זה באמת על פי ספרו של דוד גרוסמן. ווי, יהיה מעניין. בקיצור, תודה. העשן של המנגלים כנראה נכנס לי לראש...
חג עצמאות שמייח
אלה

hilape

New member
:) מצטרפת לאיחולי הברכות של אלה ו

בהזדמנות זו אני רוצה להודות מקרב לב להוריי שהביאוני עד הלום ועל כך שנפלה בחלקי האפשרות הגדולה מכל כמעט להכנס עם השיר שלי שאותו כתבתי מתוך ספר שיריי השני לפרוץ מחסומי שמיים אמא את כל חיי השיר עלה מבין השמונים הראשונים אך בדקות קצרות צנח ממקומו משום שהבוחרים טענו שהשיר יפה מדיי וכל רצונם היה לבחור שיר פשוט אך למיטב ידיעותיי כמו בכל פסטיבל רק הידועים הם הנבחרים והבוחרים שיטת התגלית החדשה עובדת לצערי כך בשיטת חבר מביא חבר :( ובאשר לחג העצמאות כמו בכל חג הייתי עצמאית בשטח וחגגתי עם אורחים נהדרים שהגיעו לביתי הדבר המשעשע שאבי שאל חבר קרוב שלו מדוע מרקו לא הגיע (החבר שהוזמן אף הוא) טען מרקו מצא את אמא שלו :)) מסתבר שישנם כאלה שעדיין מביטים בתוכנית שהנוסטלגיה שבהם מותירה תסביך ילדות נושן מסתבר שישנם כאלה שבפוקס הוציאו אותו :)

hilape

New member
פסטיבל השירים של ישראל לפני שנתיים

הנה השיר להאזנה

למעלה