הופעה מצויינת אתמול בבארבי תל אביב

kashat13

New member
הופעה מצויינת אתמול בבארבי תל אביב

איזה כייף, איזה תענוג לראות את הדורבנים בפעם הרביעית ותמיד יש טעם של עוד. הופעה של 14 שירים,מתוכם 8 להיטים שלהם. (למה הם לא שרו את:יופי טופי אחלה בחלה?) ובסוף הדרן מדהים ומשעשע של זיגו עם בנדנה וחולצה פתוחה להראות את תלתלי הגוף שלו, עם ביצוע מקסים של don't stop til you get enough של מייקל ג'קסון. להקה עם הרבה חוש הומור והפסקונת של גיא מזיג בשיר :"הידעת" על הפלישה לנורמנדי שציין 63 שנה לפלישה מ-6.6.44. אולם מפוצץ וחזרתי עם ריח של סיגריות שעישנו עלי. שעה וחצי של הופעת כייף אמיתי. 2 שאלות: איפה השגתם את חולצות הדורבנים עם השם מאחורה והסמל מקדימה? והאם הם רמזו באמת שבקרוב ייצא הדיסק השלישי שאנחנו מחכים לו כבר בקוצר רוח? אלי הדורבן

bisly p

New member
שלום אלי..

גם אני הייתי אתמול בהופעה.. הופעה מצויינת.. נהנתי מכל רגע.. עונה לך על השאלות: 1. בכניסה עמד מישהו עם שולחן ומכר חולצות.. גם אני קניתי אתמול.. (אחרי מלא הופעות שהייתי והוא לא היה) 2. נראה לי שכן, עוד לפני שמעתי בכמה תוכניות שהם עובדים על הדיסק השלישי.. וגם אתמול (= מקווה שעזרתי..

AmiTutiT14

New member
חחח סבלנות.... רק לפני חצי שנה יצא השני,

מחינתי הוא עדיין חדש. לדעתי כדאי שיהיה מרווח של לפחות שנה וחצי ואפילו שנתיים בין דיסק לדיסק, כדי שתהייה אפשרות למאוס בדיסק האחרון לפני הוצאת דיסק חדש. לא ככה?

chipsi p

New member
הופעה מעולה..

ההדרן היה גדול! אהבתי את הקטע עם הפתקים באמצע ההופעה- גאוני

Nummy Or

New member
אינשאללה....שיצא עוד דיסק

הלהקה הזו מדהימה ומשאירה בך תמיד טעם של עוד...פשוט גאונות מוזיקאלית!!

למעלה