הופעה נוספת לריטה

shay novo

New member
הופעה נוספת לריטה

היי לכולם. ביום שישי ה- 1/2/08 בשעה 22:00 ביגור יד למגינים תהנו

מאיפה המידע?

תודה

nizzan

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif סוף סוף קרוב לבית..

כנפיים, את יודעת מה זה אומר :)

../images/Emo207.gif לגבי ההופעה בי-ם ובכלל

איך זה שיש כאן אנשים שיודעים על הופעות הרבה הרבה לפני פרסומם הרשמי? ב-2 האתרים של ריטה אין איזכור לזה בכלל, האם אפשר לסמוך על המידע של קופות הכרטיסים? לגבי ההופעה בי-ם ב 23/1, יש אמנם מכירה באתר של קופת הכרטיסים אבל באתר של תיאטרון ירושלים אין בכלל זכר להופעה, כנ"ל גם ב-2 האתרים של ריטה

tiaa1

New member
את קוראת עכשיו בפורום הרשמי של תפוז

לפחות ב"ריטה סטאר" יש הפנינ קבןעה לפורום הזה. וכשהופיעה ההודעה על ההופעה בירושלים, זה הוזכר יותר מפעם אחת בפורום. פעמיים דיברתי עם "קלעים" הם לא רק אישרו את ההופעה, הם פתחו עוד שורות למכירת כרטיסים. אל תשכחי שמדובר רק בעוד חדשיים,.ונכון, היה כדאי שמישהו ממשרד יחסי הציבור שלה יידע בצורה מסודרת את לוח ההופעות. נראה שההופעות עד כה הן בחזקת "הרצה" בלבד.

אחלה, תודה רבה על המידע ../images/Emo140.gif

מקווה שהפעם אגיע להופעה, פספסתי את ההופעה בחיפה בשנה שעברה בגלל שאושפזתי בבית חולים עקב דלקת ריאות

Dug E

New member
זה שזה הפורום הרישמי

זה לא אומר שאם גולשים אחרים (שהם לא אני או ברקת) מעלים מידע - שהמידע רישמי ולא סותר את העובדה שהוא יכול להיות נכון. הפורום בגדול נשאר אותו הדבר. מה ששונה בגדול זה שיתוף הפעולה עם האתר הרישמי ועם הד ארצי. כרגע יש מידע שהוא לא סגור.. ברגע שיהיה מידע שהוא נכון 100% אז מיד נעדכן. לי בעצמי אין מושג לגבי ההופעות הקרובות..אין לי מושג אם המידע על ההופעה ביגור הוא רישמי. בקיצור, שנדע - נעדכן
.

sharonyle

New member
לגבי יגור -אתמול שוחחתי עם גרבר ואכן יש מכירת

כרטיסים, כך שאני מעריכה שאם מוכרים כבר כרטיסים אז אכן יש הופעה...הם לא יתבזו.

hilali1

New member
תבדקי שוב את האתר התיאטרון מופיע ועוד איך

ויש מקומות מצויינים

תודה רבה ../images/Emo140.gif כנראה שהעלו את זה היום

כי אתמול בדקתי ולא היה, בכל אופן, יש בהחלט מקומות שווים, מקווה להיות שם

למעלה