הופעה נוספת של רונה בזאפה במוצ"ש ה-10.06.
B BlackMagicSprite New member 18/5/06 #3 לא באה../images/Emo46.gif יש יהודית |גומרת| (בעצם, זה תלוי באמא..)
ש שישיץ New member 18/5/06 #4 ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif כרטיס עולה 75 שח!!!!! טוב נו זה יום אחרי משכורת אני אוכל לבוא אם אמצא טרמפ חזרה. מישו?
../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif כרטיס עולה 75 שח!!!!! טוב נו זה יום אחרי משכורת אני אוכל לבוא אם אמצא טרמפ חזרה. מישו?
ש שישיץ New member 18/5/06 #13 איך אתה בכלל יכול להשוות?!?_../images/Emo79.gif היום שאלך להופעה של שרית חדד, זה יהיה היום של הבר מצווה של הבן השמיני שלי, חזקיאל. אהה סליחה אופק לא משנה נו עומר תעשה רשיון ותקפיץ אותי
איך אתה בכלל יכול להשוות?!?_../images/Emo79.gif היום שאלך להופעה של שרית חדד, זה יהיה היום של הבר מצווה של הבן השמיני שלי, חזקיאל. אהה סליחה אופק לא משנה נו עומר תעשה רשיון ותקפיץ אותי
0 0mroosh New member 18/5/06 #18 לקיסריה? אשמח, שרית חדד, משוש חיינו. [פשוט בואי, נמצא איך לחזור.. אני חושב.. זה תמיד עבד איכשהו].
B bזוהר New member 18/5/06 #5 אהאהאהאהאהאהההההההההההה הההההההההההההההההההההה לא מאמינהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! יואו חיכיתי כ"כ לתאריך!!! יששששששששששששששש!!!!!! התחלתי לצרוח כאן וכוווווולם נבהלו!!! ייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאששששששששששששששששש )))))))))))))))))))))) איייייאיאיאיאיאיאיאיאיאיייאיאיאיאיייאיאיאיאיי ))) אווחחחחחחחחחחח
אהאהאהאהאהאהההההההההההה הההההההההההההההההההההה לא מאמינהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! יואו חיכיתי כ"כ לתאריך!!! יששששששששששששששש!!!!!! התחלתי לצרוח כאן וכוווווולם נבהלו!!! ייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאששששששששששששששששש )))))))))))))))))))))) איייייאיאיאיאיאיאיאיאיאיייאיאיאיאיייאיאיאיאיי ))) אווחחחחחחחחחחח
ה החיוך שאחרי הבכי New member 18/5/06 #15 ואולי בכל זאת אני יבוא..נוווו =/ בתנאי שכל חברי הפורום באים, ושרי ורוקדים ואוהבים. כן כן כן
D darling2 New member 18/5/06 #16 אני שם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif וגם מה טוב שיש לי ביום ראשון חופש, כי בשני יש בגרות בתזונה מעשי, תמיד אמרתי שללמוד איך מבשלים פשטידות ישתלם בסוף
אני שם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif וגם מה טוב שיש לי ביום ראשון חופש, כי בשני יש בגרות בתזונה מעשי, תמיד אמרתי שללמוד איך מבשלים פשטידות ישתלם בסוף
ה החיוך שאחרי הבכי New member 18/5/06 #17 לפחות תביאי לנו משו לאכול אני בן אדם רעב, אבל יותר מכל,אני רוצה לעזור לך בבגרות. אז יאללה. לבשל
0 0mroosh New member 18/5/06 #19 שיעור בעקרות בית, ../images/Emo7.gif עם ר.ג (חולת נפש ). כלומר, מודל האישה האולטימטיבית, תחת כסות תזונתית. כה סקסיסטי ושובניסטי. [אולי גם לי יש חופש?].
שיעור בעקרות בית, ../images/Emo7.gif עם ר.ג (חולת נפש ). כלומר, מודל האישה האולטימטיבית, תחת כסות תזונתית. כה סקסיסטי ושובניסטי. [אולי גם לי יש חופש?].
D darling2 New member 18/5/06 #20 האישה פשוט חולת נפש! מכריחה אותנו ללבוש סינר כדי לבשל.. ועושה לנו את כל העבודה, אולי באמת אתה עושה רק טוב, כאשר האישה בטוחה שנפתחת לה עוד קריירה.. אחרי הכל, זמרת כושלת, סוזן ואל תשכח להזכיר אותי שמדובר בצוות עדיין, עתידי קצת תלוי בזה, תציל אותי..
האישה פשוט חולת נפש! מכריחה אותנו ללבוש סינר כדי לבשל.. ועושה לנו את כל העבודה, אולי באמת אתה עושה רק טוב, כאשר האישה בטוחה שנפתחת לה עוד קריירה.. אחרי הכל, זמרת כושלת, סוזן ואל תשכח להזכיר אותי שמדובר בצוות עדיין, עתידי קצת תלוי בזה, תציל אותי..