הופעה נוקיה

הופעה נוקיה

טוב חברים בטח עכשיו אתם בהופעה כמה אני מקנאה בכם ....
הלוואי והייתי שם לא הצלחתי להשיג כרטיס ... טוב מיותר להגיד שתהינו בטוחחחחחחח תהנו אם הדבר המדהים והמושלם הזה מחכה לסיפורים ותמונות

karoleking

New member
נוקיה

אם להגיד את האמת, קצת מבעס ההפקות הענקיות האלה. יושבים רחוק, רואים איש קטן מרחוק ובעיקר אי אפשר לצלם!!! אז נכון שבסוף שחררו את הכבלים וכולם עפו קדימה, אבל אני, עם כל הציוד, לא יכולתי הרבה לזוז. איציק ברח לי ולא היה מי שישמור על התיקים. אז קצת התבעסתי. אבל לא נורא. העיקר לראות ולשמוע את שלומי. גם עושה טוב על הנשמה וגם ממלא מצברים. הבעיה שהגעתי מאוחר בגלל הלימודים, אחרת, הייתי כבר מתארגנת למטה מההתחלה. בכללי, אף פעם לא התלהבתי מהמקומות הגדולים האלה, זה לא כל כך כיף כמו זאפה למשל, או היכל התרבות. טוב נו, זה שונה.

נוקיה

כן אין ספק שמקומות קטנים עדיפים אני גם לא אוהבת את המקומות הגדולים אבל בכול זאת שלומי זה שלומי ובעזרת השם ביולי ניפגששש

orianush

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מעדיפה מקומות קטנים אבל עדיין היה ממש יפה ונהננו מאוד אחרי הרבה זמן בלי הופעה.. שמחתי גם לראות את כל החברים של הפורום

karoleking

New member
כן אוריאן, גם לי היה כיף לראות אותך

בקושי זיהיתי אותך! השיחרור עשה לך טוב...

kobi12474

New member
אוריואן

אוריאן קודםנכל אני שמח שנהנהת למרות המקום הגדול וחבל גם שלא ראית אותך משום שקרול אמרה שאת רוצה חולצה של הפורום איפה את גרה ? את רצה שאני אשלח לך או שנחכה להופעה הבאה ? ממני:קובי,יהוד

karoleking

New member
קובייייייייייי

מה בידיוק היא תעשה עם החולצה? תלבש אותה לעבודה??
חכה להופעה הבאה, אני מקווה שברעננה לפחות נשב כולם יחד ואז זה יהיה יותר בולט.
וחוצמיזה, כל הכבוד לך על היוזמה. באמת שיחקת אותה!

orianush

New member
נחכה להופעה הבאה ../images/Emo13.gif

אולי בירושלים אם אני אצליח לצאת מהעבודה.. תודה, ובאמת כל הכבוד על היוזמה!

למעלה