הופעה עם רונה בחיפה ב2 לאוקטובר

הופעה עם רונה בחיפה ב2 לאוקטובר

לא ראיתי שמישהו כתב את זה פה, אז אם מישהו כתב ולא שמתי לב אז סליחה על פתיחת ההודעה.... בכל מקרה, ב2.10 יש הופעת התרמה ל"גלים" (שאין לי מושג מה/מי זה) בBEAT בחיפה, וזאת הופעה שיהיו שם רונה קינן, נעם רותם, אסף אמדורסקי ועוד שאין לי מושג מי זה העוד..... תהנו מי שהולך/הולכת

איפה לעזאזל זה הביט?

אני תמיד שומעת על המקום ובחיים לא הבנתי איפה זה. יש הגבלת גיל? גם רונה וגם נעם רותם
..

מיץ פזי

New member
זה מעיין מועדון

ממש חמוד בחיפה, במרכז הכרמל, אין שום הגבלת גיל.. איזה מגניב אני באה!

califia

New member
ארר גרר חיפה. מישהו חוזר לכיוון המרכז והשרון?

שעתה הטובה של הפריפריה. שנים האקסית שלי לא רצתה ללכת להופעות. והיא הופיעה בתמונע כל הזמן. חודש אחרי חודש במשך שנים. ופתאום ב"ש וחיפה ותפן. טוב, דרדרת אותי לכיוון של שילה וירונה. אולי יש בהן משהו. אה, ויעל או שמא יפעת?

califia

New member
יש אוטובוסים בחג?

מה מצב הטרמפים? רוב המכוניות עמוסות לעייפה? אולי סטף יממן לנו מיניבוס?

ההופעה מחר בתפן...

מישהו הולך? זה בכלל פתוח לקהל הרחב?XD
באיזה שעה זה? תודה :)

Sheeesh

New member
כנראה שאני אלך...

מתחיל ב20:30 במוזאון הפתוח בתפן (קרוב לכרמיאל.. )

מיץ פזי

New member
הבהרה ושאלה

בנוגע להופעה הזאת בביט. קודם כל ההתרמה היא לא ל"גלים" אלא למעין מועדון לנוער מוסיקאי/מנגן באיזור בת-גלים, שזו שכונה בחיפה שגרים בה בעיקר אנשים במצב סוציו-אקונומי די נמוך.. שיש שם קבוצה של אנשים שעברו לשם ומתנדבים שם כדי להחזיק את המקום הזה פועל, והוא פועל, ויש שם הרבה נוער שמנגן.. ההופעה בביט היא כאמור הופעת התרמה שכל האמנים שם באים בהתנדבות וכל ההכנסות הולכות למקום הזה.. בתור חיפאית אני יכולה להעיד שהשכונה הזאת היא לא המקום הכי כיף לגור בו וזה ממש חשוב שמקום כזה יפעל שם. אז בכל מקרה שווה ללכת למען המטרה החשובה הזאת. עד כאן ההבהרה, עכשיו השאלה: בתור מעריצת רונה, אני לא מבינה מהכין שמעת על המופע הזה והחלטת לפרסם אותו כאן כי לפי עכבר העיר, רונה לא מופיעה שם בכלל... לכן אני תוהה על העניין.. אם מישהו יוכל למצוא מקור אחר שיגיד שהיא כן.. אני מאוד אשמח. יום טוב!

למעלה