הופעה קטלנית

pink21

New member
הופעה קטלנית

טוב תראו אני עוד כתבתי בפורום הקודם ולא מבין למה לא עונים לי לא יפה ככה לא לעדכן אותי בכל מקרה הופעה ממש ממש מעולה באתי עם עוד חברים שממש נהנו תתחילו להופיע יותר ויוני אם אתה קורא את זה האוטו שלי מחכה...... תעשו חיים ניהיה בקשר אילון הפיל הורוד :)))

pink21

New member
ממצב?

בטח זוכר רק אני כמו טמבל עוד בפורום הישן הייתי מה איתך איפה היית ההופעה הזאת חשבתי תבואי תגידי שלום

אם הייתי יודעת מי אתה...../images/Emo142.gif

הייתי אומרת שלום אבל נראה לי שעכשיו אני יודעת מי אתה לפי ההודעה שלך... הייתי מאחורי הקלעים שאמרת ליוני שקנית אוטו חדש
ושמשהו חסר לך... אבל עד עכשיו לא ידעתי שזה אתה...אבל פעם הבאה אני מבטיחה להגיד שלום... האמת גם אני לא הבנתי לאן נעלמת... וניסיתי לאתר את המייל שלך ונכנסתי לניק ניים שלך ולא היה שם פרטים עלייך אז לא הצלחתי... אבל אני שמחה שמצאת אותנו ברוך הבא ... מה אתה אומר על הפורום? יש לך הצעות? תלונות?. אז נדבר... ונתראה בהופעה הבאה???

pink21

New member
הכל טוב

וואלה אחלה של פורום טוב שיש יותר אנשים פה מהקודם כיף לשמוע שיש עוד המון אנשים שמכירים את נובה לאט לאט נחדור לאוזניים של כולם אפילו אמא שלי שומעת כבר נובה.... כן אני רוצה עוד הופעות פעם בשבועיים זה טוב

איזה מצחיק אתה... ../images/Emo140.gif

אני גם מקווה שלאט לאט נובה תהיה ידועה לכולם.... הלוואי והייתי יכולה לסדר לך הופעה פעם בשבועיים.. הייתי שמחה בדיוק כמוך.... בכל מקרה מותק... אני מקווה שתעזור לי להרים את הפורום הזה על הרגליים כמו שצריך.... ו.. נתראה בהופעה הבאה....

למעלה