הופעה ראשונה ושאלה ראשונה

רוני@30

New member
הופעה ראשונה ושאלה ראשונה

שלום שלום, זה איתי, בתמונה מעברו הרחוק (לפני שבוע ויום), כשהוא היה בן שבועיים וחצי. אני מקווה שהוא ואני נצליח להיות פעילים גם בפורום הזה (שוב אותה תחושה "ירוקה" שאני זוכרת מימי האיקקלומין ולהבדיל מימי שבוע 7 של ההריון
- מתי גם אני אהיה מספיק ותיקה כדי לתרום לפורום...) ולשלב השאלה: מה קניתם לרופא שלכם???? יש לנו תמונות שלו עם איתי (הוא בא לבקר במחלקת יולדות) - לקיר הילדים בקליניקה שלו, אבל מה חוץ מזה? כל רעיון יתקבל בברכה! תודה!!

איזה מתוק!!!

נראה שווה הבחור. הולך לכבוש את לב הבנות ללא ספק! מקווה לראות אתכם פה הרבה. מהר מאד אתם תרגישו כמו בבית. אנחנו נתנו למחלקה תמונה של שיר. לא מצאנו רעיון למשהו אחר ולא רצינו סתם שעון קיר או משהו שיזרקו לפח בפעם הבאה שישפצו את המחלקה. אם נמצא רעיון תמיד אפשר לממש אותו ביומולדת שנה של שיר.

ברוך הבא איתי

ותודה שהבאת אתך גם את אמא אנחנו הבאנו תמונות למחלקה אבל זה נבע מכך שלא היינו אצל רופא פרטי אלא מטופלי מחלקה לגבי ההרגשה הירוקה הנה נקודה מעניינת התואר האדם הצעיר ביותר בעולם הוא תואר שכל אחד מאיתנו החזיק בו גג מאית שנייה התואר האיש הזקן ביותר בעולם נמסר לכל החיים !!! אז כולנו נופלים בין שתי ההגדרות, ובכל תחום שרק תבחרי כרגע התרומה היא בלספר מה עובר אילו התלבטויות יש איזו התמודדויות יש מה מצליח יותר ומה מצליח פחות זה תורם לא פחות ליאור

הי, את...

את לא הבחורה שהסתובבה עם תינוק מתוק וערכת אב"כ ביולדות א´ ב-26 לאוגוסט?...
יופי לראות אותך פה!

ligo

New member
איזה חמוד איתי../images/Emo99.gif

אז שוב מזל טוב ואל תדאגי, תמיד מצטרפות אמהות חדשות כך שבקרוב את תהיי הוותיקה

ברוך הבא איתי....../images/Emo140.gif

ולרוני - קודם כל מז"ט, ואל תדאגי עוד מעט יגיעו גם החברה ממחזור אוקטובר ואת כבר תוכלי לחלק להם עיצות.....

שלום איתי המהמם - ושלום לאמש´לו...

ברוכים הבאים למדינת הקטקטים! ובאשר לשאלתך : בנוסף לכך שמיסגרתי לד"ר גונן תמונה שלו עם יפתח בקליניקה (כשיפתח היה בן חודש וחצי), גם כתבתי לו ברכת תודה מחורזת שממנה אני זוכרת כרגע 3 שורות שהולכות ככה: "לקחת אמא היסטרית ואבא קרח והפכת אותם להרכב מנצח"...
נראה לי שממה שכתבתי לו הוא הכי התרגש - וכנ"ל אני. ובנוסף - קנינו לו "סטנד" אחד לכרטיסי ביקור , עם תופסן מיוחד כזה ועוד "סטנד" לפתקים , שניהם לשולחנו בקליניקה ושניהם נעשו בידי מעצבת מחומרים מאוד יפים (מתכות כאלו עם אבנים תכולות ולא פלסטיק חלילה...דבר מאוד מעוצב עדין ומקסים בעיני...וחיפשתי הרבה , ביליב מי). זהו , תהיו לי בריאים וחזקים
. ענת.

כמו תמיד אני ממליצה על ספר צילומי

התינוקות של אן גודס, שנקרא "עד עתה". קניתי אותו בסטימצקי. ולא, אני לא מקבלת אחוזים (למרות שמגיע לי כרטיס חבר/מועדון/פלטינה).

שלום לאיתי ולאמא שלו ../images/Emo13.gif

איזה ילד מתוק!! דוגמן כבר בגיל שבועיים וחצי. אנחנו קנינו לרופא שלנו סטנד מהודר למכתבה. משהו באמת מיוחד. וכמובן, תמונה עם הקדשה משני ה-

איזה בונבון ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ויש לנו את אותו משטח החתלה (יחד עם הסט למיטה והוילון וגם על שידת ההחתלה מצויירים שבלולים). לא קניתי לרופא כלום, כי עברתי רק IVF וראיתי את הרופא פעמיים. אני רוצה ללכת בקרוב למחלקה ולהביא תמונה של שגיא ועוד משהו לאחיות ומזכירת המחלה וגם לרופא (משהו קטן, מבלי להגזים).

קודם כל ברוכה הבא ומזל טוב !!

איתי משגע ! אנחנו הבאנו לרופא בקבוק יין ממש איכותי ( שעלה כמה מאות שקלים ) ןתמונה ממוסגרת כמובן היין היה בהמלצת המזכירה שלו וכל הביקור הוא לא הפסיק להתלהב ממנו חשבנו להוסיף לו גם פסל של חסידה יפה ולחרוט לו משהו אבל לא מצאנו משהו מיוחד וגם ככה כל השולחן שלו מלא במתנות בסגנון

אנחנו גם קנינו לרופאים (לנו היו 2)

ויסקי משובח (מהדיוטי פרי) בצירוף תמונה של הילדים. ברוכה המצטרפת!

ברוכים הבאים, איזה פיצקל´ה מתוק.

שלום לאמא רוני ואיתי המתוק, ברוכים הבאים. בקרוב מאוד תוכלי לחלק עצות לאמהות טריות ממך, בנוסף את תמיד יכולה להביע את דעתך גם ללא ניסיון.

ת ו ת

New member
ברכות להולדת איתי

אנחנו טופלנו אצל רופא פרטי ומלבד תמונה לקיר קנינו לו חולצה עם עניבה תואמת וסיכה לעניבה. נראית מתנה קצת תמוהה נכון? אבל כל פעם שהיינו אצלו הוא התלהב מהחולצות של בעלי וקיטר שאשתו קונה לו רק חולצות בצבעים קבועים. הוא מאוד שמח. תות.

noh1

New member
הי רוני. איזה מתוק!!!

הוא נראה הרבה יותר גדול. ממש בחור מעוצב. ולעניין המתנה. מאחר ולרופאים בדרך כלל יש כסף. ולא חסר להם כלום. אז לקנות משהו חומרי, זה נראה לי די מיותר. לאומת זאת משהו סמלי... אז מה עשינו? קניתי לוח שעם, ועליו הדבקתי קרטון גלי בשני צבעים, ועלהם הדבקתי תמונות של ירדן המדהימה שלנו. ולמטה הוספתי לוח שנה שהדפסתי מהאנטרנט. וכך נוצר לוח שנה, אישי ומיוחד, מאוד יפה ונחמד. וגם הוספתי את כל ימי ההולדת של כל אנשי המחלקה (אחיות ורופאים.)

איזה מתוק שהוא. היה שווה לחכות, הא?

לרופא שלי לא קניתי כלום. לא הגיע לו. אני אישית מאוד אוהבת חמסות. אפשר לקנות איזו חמסה מיוחדת לקליניקה שלו ולצרף הקדשה אישית.

למעלה