הייתה היום והסתיימה ממש לא מזמן! רק חשבתי לצרף לפה קישור לתמונות מתוכה... http://editorial.gettyimages.com/source/search/FrameSet.aspx?s=EventImagesSearchState%7c0%7c1%7c0%7c28%7c0%7c0%7c0%7c1%7c0%7c0%7c0%7c57371522%7c0%7c0%7c0%7c0%7c0%7c%7c%7c0%7c0%7c0%7c0%7c0&p=3&tag=1 (מקווה שהקישור יעבוד כמו שצריך)
טוב אני בסך הכל מתרגמת מה שנכתב באתר הרשמי: הפתיחה היתה עם once you've tasted love הם שרו כמה שירים ואז התבדחו שהם זקנים מדי בשביל לרקוד והתחילו לשיר את pray והראו לכולם שזקנים נמצאים בבית אבות... הם עשו קטע של "איך עושים בוי בנד" שעל המסך מאחוריהם כאילו יש מעין "פרופסור" שנותן מרכיבים ללהקת בנים מוצלחת ובסוף כולם "נבחנים" ורוקדים ברייקדאנס חוץ מגארי ואז הפרופסור מכריח גם את גארי (יענו צוחקים שגארי לא יודע לרקוד...) (הקטע הכי חשוב!!!!) יש גשר שמוביל לבמה באמצע הקהל כך שגם למי שיש חרא כרטיסים (אני!!!!!!!!) יכול לראות אותם יותר מקרוב - על הבמה הזאת הם מבצעים את מחרוזת ביטלס love ain't here anymore ' why can't i wake up with you ואז......הם חוזרים לבמה המרכזית דרך הק-ה-ל (לא שאתן יכולות לעשות משהו בקשר לזה אבל) גארי והווארד מצד שמאל ומארק וג'יסון מצד ימין (אני במעבר בצד ימין אההההההההההההההההההההההההההההה) הם חוזרים לבמה ועושים את relight my fire שמתחיל בחומת אש עצומה. הרקדניות לבושות כמו פלייבוי באני'ס או משהו כזה לא בדיוק הבנתי... וכדי להוריד את כל החום מrelight my fire מתחיל מפל מים והם עומדים עם מטריות ושרים את back for good ואז הם עושים עוד כמה שירים בגשם שתוך כדי הם מרטיבים את הקהל ובועטים מים מהבמה על הקהל....(למכירה מי רגליים של ג'יסון - אחח אני כבר רואה את המודעה באי ביי) בסוף הם שרים את never forget ואני חייבת לציין שהיו לי ספקות ואין לי עכשיו ב-כ-ל-ל אני לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הילה ושירי נראה לי תצטרכו לעשות לי החייאה במטוס.....
במשך כל היום...משמיעים הקלטות של מארק והווארד, איך היתה ההופעה בגשם וההולוגרמה של רובי..חח מצחיק תשמעו רדיו 1 קודם כל אחלה רדיו, דבר שני, אחרי חצי שעה בערך תשמעו את השדרנית מתלהבת שהיא היתה בהופעה... (או השדרן) - כי איך אפשר שלא ויש הקלטה כזאת של כמה דקות שמדברים על ההופעה ויש כמה מעריצים שרים..