הופעה שך סמיר מחול בנמל יפו

samai

New member
הופעה שך סמיר מחול בנמל יפו../images/Emo12.gif

חבר'ה, קצת באיחור אני נזכר להודיע על הופעה של סמיר מחול- "עקבות". בסטודיו "עלמיא" בנמל יפו. יום שלישי 13/7 בשעה 21:00 מחיר כרטיס : 40 ש"ח איך להגיע: בכניסה לנמל יפו, יש שער עם שומר. (אפשר להחנות בחוץ וללכת 2 דקות או להיכנס עם הרכב- 10ש´) בכל מקרה רכב או רגלי: הולכים ימינה מהשער בין ההאנגרים, בקצה ההאנגר השמאלי רואים את הים. עלמיא נמצאת 3-4 דלתות מימין. 5185348 – 03 שלכם B. Eitan

נאזם

New member
סמיר מחול

אני שוב ממליץ על הדיסק החדש שלו שהוא מצויין ! אשתדל להגיע .עם מי הוא מופיע דרך אגב ?

samai

New member
הנפשות הפועלות (המופיעות) ../images/Emo8.gif

סמיר מחול: עוד ושירה ארז מונק: כלי הקשה אלפרד חג'אר: נאי אמן אורח: יאיר דלאל B. Eitan

samai

New member
../images/Emo127.gifרשמים מההופעה של סמיר מחול

סמיר מחול- "עקבות" בעלמיא. היה מעט קהל והיתה אווירה משפחתית וחמימה. נגן הנאי אלפרד חג'אר, היה מאוד חולה
ולכן לא הגיע. כמעט כל תשומת הלב הופנתה לעוד של סמיר. סמיר וארז פתחו בסמעי יפהפה על מקאם סוזנאק, כאן כבר היה ברור שסמיר גדל על המוזיקה הזו. הם המשיכו ב"מרוץ החוגלות" - קטע מהיר ויפה - מעין לונגה. הערב נמשך עם שירה של שני שירים עממים. השירה של סמיר, כמו הנגינה שלו, עדינה ומלאה ברגש. את היצירה "עקבות", ניגן ארז על טאבלה והוסיף תבלינים הודים. זה המקום לציין שארז מונק הוא תופעה. אם עצמת עיניים היה אפשר לדמיין שיש לו פסנתר. האיש פשוט מנגן כמו תיזמורת. כך ההופעה נמשכת ואז יאיר דלאל הוזמן לבמה. סמיר גייס את הכינור שלו, ויאיר שלף ויולה. התפתח בינהם דו-שיח מרתק ומרגש, סמיר- יאיר. סמיר סיים בריקוד השלום והקהל לא נתן להם ללכת לפני שהם ניגנו שוב את הסמעי סוזנאק היפה. לסיכום, היה ערב מיוחד. סמיר הוא נגן עוד מעולה. יש לו גם טכניקה מעולה והוא מנגן עם המון רגש. הוא גם שר יפה ובנוסף הוא גם מלחין מעולה (לדעתי). אני כבר מת לשמוע את הדיסק. עד כאן להיום, לכולכם המשך חיים מהנים
B. Eitan

miromiro

New member
ארז מונק-

יצא לי לשמוע את ארז יותר מפעם אחת, גם כשהיה תלמיד גם כפרפורמר מקצוען. ואני מסכים לתאור שהנגינה שלו כל-כך מלאה והטכניקה של הטבלה עוזרת לו מאד בנגינה על הטרבוקה ועושה רושם שיש כמה נגנים שמנגנים ביחד. הוא מרחף על התוף במהירות ובמיומנות גבוהה מאד. אבל חסרה הנשמה. אין מעוף ,אין סגנון יחודי שלו,אין גיוון ואין תעוזה ומקוריות ואת זה כנראה ששום אשרם שום מורה ושום השקעה לא תיתן. פה צריך או להיוולד עם זה או לעשות שינוי פנימי עמוק שישפיע גם על דרך הנגינה ואם יהיה לו את זה הוא יגיע הרבה יותר רחוק.

למעלה