הופעה שלקורין בלי קורין..

הופעה שלקורין בלי קורין..

היום אח"צ חזרתי לי משיעור פרטי במ"מ ואמרתי לעצמי.."וואי מנור כמה זמן לא שמעת את "הכחול של השמיים" אז קמתי לספריה והורדתי את הדיסק ושמעתי אותו..עד מהרה נזכרתי עד כמה חיכיתי לקנות אותו ועד כמה אני אוהבת את הדיסק הזה ואם אני במצב רוח כל כך מוסיקלי למה לא לנצל את זה?! התקשרתי לידיד שלי ואמרתי לו שיבוא אלי שאני אתן לו לתופף במריפוסה ושאני אנגן על האקוסטית החדשה סוף סוף אנחנו יכולים לנגן עכשיו יחד עם הגברה..אז התחלנו לנגן ביחד..והתחרפננו לנו "קצת" אני שרתי וניגנתי על הגיטרה ורק בשיר האחרון שהיה "לחיות" וב"יוצאת אל החיים" הוא ניגן על הגיטרה ואני על התופים ונורא נהנתי ...ומה שהיה הכי מצחיק זה שהבאתי אילתור כל כך מצחיק על הסולו של תנינענק והתחרפנתי לגמריי זה היה נורא מהיר ומלא טעויות נו אבל זה אקוסטית קשה לנגן אותו ככה אם הייתה לי חשמלית זה היה מושלם..בקיצור אני נורא נהנתי וכמובן שסיימתי את ההופעה ב"תודה רבה לילה טוב" ואז הלכנו לשתות קפה ועוגה ואז אמרתי שקורין חייבת לעשן אחרי הופעה והוא הביא לי כאפה אז וויתרתי ..כן ירבו הופעות כאלו..

כן..

אפילו שתיים..הראשון היה ל..דינגו (אומנם של המכשפות אבל קורין שרה אותו לפעמיים)ולשיר בכיף.. והשני היה ל.."החיים בוורוד ו..לחוית.

clyps

New member
../images/Emo6.gif

האם אזכה להופעה כזאת?! (בא לי הופעה של קוריייייייייייין!!
)
.

clyps

New member
חח זה תמיד ככה...

אבל לבצע שירים שלה ולהצליח ושזה ייצא יפה- זה הכי כיף שבעולם!!!

זה ממש שחרר האמת..

חשתי את עצמי קורין לכמה רגעים..הלוואי והייתי מסתובבת ורואה מאחורי את אלונה דניאל !!או את חגית שפירא ..

clyps

New member
מעניין איך זה לנגן עם קורין...

וואו...
(שיגעון..)

clyps

New member
מצטערת אבל אני פשוט חייבת../images/Emo10.gif

ידוע ש"העבודה משחררת" מצטערת כל היוצאים לפולין! לא יכלתי לעמוד בזה

וואי חלום לנגן עם קורין..

שיר אחד על התופים..ולשיר איתה את כשזה עמוק בדואט על גיטרה וואי הייתי נותנת הכל בשביל זה..

clyps

New member
בוודאי ששמעתי!

ברגע שקיבלתי אותם.. הם מדהימים כמובן
תודה לך!
שיר
.

צק צק צק...

מנור, גם את עוזבת את הבמה באמצע ההופעה?! (עזבו.. בדיחה פרטית
) לפחות לך לא מרביצים עם הגיטרה (אהמ שיר אהמ...)

למעלה