הופעה של אביב בפסטיבל האהבה.....

ליאורנר

New member
הופעה של אביב בפסטיבל האהבה.....

בים המלח בתאריך 6.4 שזה יוצא יום שישי בשעה 22:00.... הופעות גם של ארקדי דוכין ושלום חנוך זהו.. תהנו

ליאורנר

New member
ברור שעדיף את ים המלח על בומבמלה...

[ויסלחו לי כל הבאר טוביניים שפה] גם אחרי היום של אביב יש את מוניקה סקס עברי לידר ומשינה... קיצר ים המלח עדיף!!! בומבמלה זה חרא!!!!

mayan d11

New member
ואייי באמת? ../images/Emo140.gif

עברי לידר ומשינה? זה כרטיס ל 3 ימים? ליאור מגלה אהבה לעברי לידר ומשינה חחח

ליאורנר

New member
חס ושלום חס ושלום.....

לעיברי לידר גילתי אהבה כבר ממזמן אבל למשינה עדיין לא.... ונראה לי שכל יום זה כרטיס בפני עצמו, אתה הולך לשם? יאללה בוא יהיה כיף, יהיה על האש, שווארמה במצה

mayan d11

New member
חחח ../images/Emo140.gif

איזה זמנים איך בא לי הופעה על החוף! קודם אני צריך לארגן שאני לא אעשה שבת

S h A b i T

New member
אני חושבת שהפסטיבל האחרון היה

הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.

Innocence Faded

New member
למישהו יש

קצת יותר פרטים על הפטסיבל? תאריכים מחירים וכאלה.. אשמח לקבל קצת מידע :p תודה

galush29

New member
בשבילך../images/Emo23.gif =]

זה כל מה שמצאתי..אני חושבת שזה יעזור: מה: פסטיבל אהבה ים המלח. מתי: 17-13 באפריל. איפה: צפון ים המלח. קומראן, מצוקי דרגות, חוף מינרל, מצפה שלם. מי: כל המשפחה ובעיקר חלקיה הרוחניים הזרוקים. כמה: מופעים - בין 100 ל-135 שקל, לילה של סרטים- 90 שקל. קוד לבוש: שרוואלים וג'לביות בלבן. בתוכנית: מופע זריחה על שפת המצוק, מופעי רוק אלקטרוני ואקוסטי של מיכה שטרית, יהודה פוליקר, פורטיסחרוף, אביב גפן, עידן רייכל, מאיר בנאי, ארקדי דוכין, עברי לידר, משינה ובית הבובות, פסטיבל סרטים וטיולי ג'יפים. לפרטים: www.daed-sea.org.il למה כן: כי תמיד רציתם לשיר עם פוליקר בים המלח. למה לא: בגלל החום והמלח, הקור והמלח. אין לי מושג,לי האתר לא עולם איפה שרשום בפרטים..הבעיה אצלי או באתר?

למעלה