הופעה של גלי עטרי !!!

אין שם5

New member
הופעה של גלי עטרי !!!

יש לי את ההופעה של גלי עטרי ...ההופעה החגיגית מהיכל התרבות שהיתה לפני מספר חודשים. שידרו אותה בגל"צ ויש לי אותה על דיסק. כמובן,שאני לא מפיץ אותה ולא עושה איתה שום דבר מעבר. כי אני מת על גלי,ואני לא מוכן להפיץ את זה. אבל אם תרצו,ותהיה היענות אני אשמח להשמיע לכם אותה היום,יותר מאוחר....בבלוג TV שלי..... איזה יופי!!!!! הופעה שאני לא מפסיק לשמוע אותה באוטו שלי.
 

עדי 345

New member
הי!

קודם כל תודה רבה וכל הכבוד על ההצעה! תוכל להסביר איך אפשר לשמוע את ההופעה? (אני מקווה שיצא בשנה הקרובה דיסק הופעה של "חבק אותי לאט", אבל עד אז...לפחות נשמע את ההופעה הגדולה ההיא)
 

שרית7

New member
הי אין שם וברוך הבא לפורום של מס' 1

ולמשפחת מעריצי גלי עטרי. המון תודה על ההצעה מאוד יפה מצדך. לי אישית יש גם כן את ההופעה אבל כפי שהוקלטה על ידי הטכנאי מטעם משרד ההפקות של גלי ואני דווקא הייתי רוצה לשצוע את השידור האוטנטי של גלי צה"ל עם ההערות ל השדרן/נית כי לא שמעתי את זה מעולם. מרוב ההתרגשות על ההופעה לא ידעתי אפילו שהיא הולכת להיות משודרת בשידור חי ולא דאגתי שיהיה מי שיקליט לי.
 
היי../images/Emo70.gif ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני זוכר שפעם רשמת על זה בפורום, אבל אז נעלמת
אני את האמת שמעתי את ההופעה, כך שאני לא לחוץ לשמוע. מה שכן אתה יכול לקבוע איתי, מנהל הפורום והאתר, יום ושעה שנוחים לך על מנת שנודיע לכולם שאתה הולך לדשר את זה, כדי שכולם יוכלו להתארגן... ברוך הבא, בטוח שתשתלב פה בין חברי הפורום, אתה מוזמן לההשתתף בדיונים, נשמח לקרוא את דעותייך
תספר לנו קצת על עצמך: שם(אין שם?
), גיל, ממתי אוהב את גלי ושיר אהוב
 

אין שם5

New member
אמממ...תודה רבה !!

תודה רבה על קבלת הפנים החמה. אני הייתי פה לפני מספר חודשים..נכון. לצערי,אין לי כ"כ הרבה זמן להיות באינטרנט ובעיקר בפורומים. אני חייל ומשרת רחוק מהמקום בו אני מתגורר. (אני מת"א). אני בן 20. אני אשמח לשדר את ההופעה אם תהיה היענות כמובן. יש לי בסה"כ 18 שירים מתוך ההופעה (חבר הקליט לי את זה). אני מקווה שזו כל ההופעה. והוא ערך את זה...כך שאין את כל ההיערות של הקריינית.(למי ששאלה). בכל אופן,אני שמח שהגעתי לפורום הזה.שמי אלירן. גלי מלווה אותי כבר מגיל 10. בבית שלנו שמעו הרבה גלי עטרי. ואני שמעתי החל מגיל צעיר את גלי. קשה לי לבחור שיר אחד של גלי ..כי יש לה כ"כ הרבה!! אבל,אם אני צריך לבחור אני אבחר שניים: 1.רק אתמול 2.צעד אחד לפני הנהר. (שמתי לב שהזכרתם אותו לא מזמן). אלה שני השירים שאני לא מפסיק להתרגש מהם. אמא שלי נפטרה מסרטן ,כשהייתי בגיל 15....
...והשיר "רק אתמול" ליווה אותי בכל התקופה הקשה הזו.ואמא שלי כתבה שהיא רוצה שהשיר הזה יושמע בזמן ההלוויה.כי היא גם התחברה אליו מאוד.וכך היה. גדלתי ללא אבא,ופחדתי לאבד אתה..אבל זה קרה .
ומאז כל פעם שאני שומע את השיר הזה,אני לא מפסיק להיזכר בה,ושואל את אלוהים ..." אם אתה הוא גורלי,אם אתה שלי...למה רק חלק...כך את כולי..איך זה הפכת על פיו את עולמי". "רק אתמול,החופש כה קסם לי כן...לכאורה,משלתי בעצמי". משפטים שאני יכול להזהות איתם. ושירה קסומה של גלי שגורמת לי להזיל דמעות. השיר הזה גורם לי לבכות בכל פעם שאני מקשיב לו. מצטער שנשפכתי ככה.
 

שרית7

New member
אתה מוזמן בכייף מתי שיזדמן לך להגיע

סיפורך האישי מרגש ונוגע ללב. אל תרגיש נבוך מזה שנפתחת באופן אישי. כל אחד פה סיפר דברים על עצמו. קווי הכרות כלליים לאט לאט לומדים להכיר האחד את השני. יש פה גילאים שונים הרוב דווקא בני גילך וזה מה שמפתיע כי גלי זמרת עם רפרטואר של 30 שנה. לא מכירה אף זמרת ישראלית אחרת שמצליחה לצבור מעריצים חדשים צעירים ולשמור על פופוללאריות כל כך הרבה שנים במיוחד בעידן של היום שהשוק מוצף בפנים וקולות חדשים. וזה מרגש אותי כל פעם מחדש. אני מניחה שגם ההודעה לגבי פטירת אביו של אחד המעריצים והתגובות הנלוות עזרו או גרמו לך להפתח גם כן, וזה בסדר גמור. אני אישית מאחלת לך שלא תדע צער לעולם, שתתחזק ותתחשל ושיהיו לך רק ימים יפים וטובים. ותפוצה על התקופות הקשות בחייך. אני מבטיחה לנתח את השיר "רק אתמול" שכתבת שהוא אחד השירים האהובים עליך. באיזו תדירות אתה יוצא שבת? (אני שואלת כדי שתוכל לקרוא את הניתוח שלי לשיר)
 

אין שם5

New member
שוב שלום

אני יוצא כל שבועיים ,לצערי. אני משרת רחוק מהבית. תודה על התגובה החמה שלך. באמת הרגשתי פה,כמו בבית. כי אני בטוח שאנשים שמתחברים לשירים של גלי,הם אנשים מיוחדים,בפני עצמם. וכל יום מבחינתי זו מלחמה. אני לא יודע כמה יודעים,איך זה לגדול כ "יתום".(ואני לא מאחל לאף אחד את זה.) אין לי קשר עם אבא שלי. השירים של גלי מחזקים אותי. אני מעריץ אותה. ושוב,תודה על התגובה שלך.
 

10 הגרי

New member
אומנם קצת באחור,אבל בכל זאת אומר...

ברוך הבא לפורום.תרגיש חופשי להיות פתוח ולספר את סיפורך,כולם פה אנשים טובים,אכפתיים ותומכים,כך שאין לך על מה להצטער שעשית זאת. אני רוצה לאחל לך שלא תדע עוד צער בחייך. גם אני חושבת שהשירים של גלי מחזקים ומעודדים,לכן אני מקשיבה לה כאשר אני מיואשת ומדוכאת.
 

שרית7

New member
אז אני מבטיחה לנתח את רק אתמול

שבת בעוד שבועיים שתוכל לקרוא נשמח לראות אותך באחת ההופעות. ונחכה לך באהבה כל שבועיים שתחזור ותכנס לפורום להגיד שלום. גלי באמת זמרת ואישיות נפלאה, רגישה, וניחנה בכישרון לבחור שירים שמדברים לכל אחד. ובפירוש מחזקים. גם אני בתקופות קשות מצאתי נחמה בזכות אהבתי לגלי ולשיריה. תודה לאל לא עברתי חויית אובדן כל כך קשה, כפי שאתה עברת, אבל לכל אחד יש תקופות קשות בחיים כאלו או אחרות, אובדן של מישהו קרוב, פרידות מבני זוג וכיו"ב וגם לנערים ונערות יש תקופות קשות גיל ההתבגרות היא תקופה מאוד קשה ולחוצה, למשל ואין לזלזל בה. (אני מאוד הייתי כועסת כשהיו אומרים לי איזה דאגות כבר יש לכם בגיל הזה...) אני הייתי מקשיבה לשירים, מתעמקת בהם, מפנימה אותם, ומתחזקת מהם. גם לפני בחינות כשהייתי תלמידה, הייתי מקשיבה לגלי שומעת בעיקר את "מחר יהיה יום יפה" ונרגעת. עד היום אם אני יודעת שמצפה לי יום קשה אני שומעת את "מחר יהיה יום יפה".
 
היי../images/Emo140.gif

טוב אז גם אני אלירן, בן 19.5, איפה אתה משרת? אני אצור איתך קשר, בקשר להופעה ואודיע לך מתי לשדר, כרגע עוד שבועיים אני סוגר שבת, ואני לא אהיה פה, אז אולי רק עוד חודש
. פשוט לפני זה אני רוצה לפרסם באתר שלי על גלי שתשדר את ההופעה, שאנשים ידעו להגיע
מאוד מרגש ונוגע ללב מה שכתבת לגבי הורייך
אין לך מה להצטער שנפתח, תמיד שתראה צורך נשמח לעודד אותך
רב החברה פה הם בגיליים שלנו, 16,19,20,21 ויש את שרית, כוכבית ו"רק אתמול" שהם זקני הפורום - 33
בטוח שתשתלב פה
 

שרית7

New member
לפי אלירן אתה כבר סבא... אגב אני

עדיין לא בת 33 יש לי עוד חודשיים וחצי ל"הנות" מגיל 32
 

עדי 345

New member
יש סיכוי שלא.....

נדמה לי שרינה כתבה שהיא בת 36.5 ואני "רק" 36.2, אז.......
 
למעלה