הופעה של גרין דיי!

coullette

New member
הופעה של גרין דיי!

מי רוצה לנסוע איתי בקיץ להופעה של גרין דיי באנגליה? אני צריכה לברר עוד פרטים אבל כמעט בטוח שהם מופיעים שם.בכל מקרה,מדובר על כרטיס טיסה הלוך חזור,בית מלון וכמובן כרטיס להופעה.פשוט אני לא רוצה לנסוע לשם לבד וגם כיף עם עוד מישהו אז אם עוד לא הייתם בהופעה שלהם ואתם מתים ללכת אבל אין לכם עם מי-אני פה! ההודעה כתובה בלשון זכר אך מיועדת גם ללשון נקבה.

Lironush1

New member
אני רוצההההה

תגידי לי פרטים כי אולי אני נוסעת לבירטניה החופש!

coullette

New member
אוקיי אז ככה,

יש הופעה ב 18 ליוני וב 19 ליוני במקום שנקרא MILTON KEYNES וזה עולה 85 פאונד (!!) לכרטיס בשורה ראשונה וזה בעמידה. ומצאתי עוד אתר לאותו תאריך ששם כרטיס עולה 170 פאונד אז כנראה שזה שורה יותר טובה. בקיצור יש מלא אתרים שכל אחד מציע מחיר אחר.אז תגידי לי מה בערך את רוצה ואני אנסה למצוא מחיר סביר..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifסליחה על הבורות, כמה בערך

פאונד שווה בשקלים?

oasisssss

New member
מהאתר הראשי?!

המחיר לא הגיוני. חוץ מזה מזה עמידה בשורה ראשונה, יעמוד שם מישהו וישמור לך על המקום? תחשבי בהיגיון אין כזה דבר. אני קניתי את הכרטיס שלי (למילטון להופעה של אואזיס) ב-35 פאנוד בערך, זה גם המון וזה היה באתר הראשי, ככה שלא נראה לי שזה עולה 85 פאונד.

coullette

New member
35 פאונד?

הלוואי שאני אמצא מחיר כזה.אבל לא נראה לי,המחיר הכי זול שראיתי זה 85 וברור שזה בעמידה למה שאני ארצה לשבת במופע של גרין דיי? אי אפשר לרקוד בכלל... מה זה האתר הראשי? הכוונה לגרין דיי.קום? ואם כבר היית במילטון-איפה זה? זה קרוב ללונדון? את יודעת איך מגיעים לשם? ואם יש לשם טיסה (מה שלא נראה לי)?

oasisssss

New member
מילטון זה שעה-45 מלונדון,

אין לשם טיסות... 35 פאונד זה מספיק זה המון, המחיר שאת מצאת הוא מופרז ברמה, הכרטיס שלי הוא גם לעמידה, ממש בשמיים ולכן הסיוכי שהאתר הזה יביא לך כרטיס באמת הוא נמוך, נראה כמו זיוף עלוב שמנסה להרויח עלייך כסף. וכן הכוונה לאתר הראשי של הלהקה לא הייתי במילטון מגיעים ברכב.

coullette

New member
תודה!

על זה שאת מזהירה אותי מאתרים כאלה..האמת תמיד חשבתי שצריך להזהר מכאלה שנותנים לך מחיר נמוך.בכל מקרה בדקתי באתר הרשמי ואין שם כרטיסים לתאריך זה.זה אומר שנגמרו כבר או שעדיין לא התחילו למכור? לא ברור...

oasisssss

New member
תראי, 260 (בערך) שח להופעה

זה המון (זה 35 פאונד בערך).. זה לא נמוך.

למעלה