הופעה של דודו בתמונע ביום חמישי..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הופעה של דודו בתמונע ביום חמישי..

מישהו הולך? יכול להיות שאני אהיה שם..

RTur

New member
כרטיסים חינם להופעה - פורום 575

פורום רוק ישראלי (575) מחלק כרטיסים חינם להופעה של דודו בתמונע ביום חמישי הזה, כל מי שרוצה יכול להיכנס לקישור הבא ולקבל כרטיס (לא כולם מקבלים..) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=61300482

Moshik9

New member
הופעה

אחי..באיזה תאריך ההופעה?איפה?קצת פרטים אתה יכול לתת? אולי איזה מספר טלפון שאפשר לקבל פרטים?

RTur

New member
תשובות:

ההופעה ביום חמישי הזה - 15.9 בתיאטרון תמונע בתל אביב בשעה 22:30. התיאטרון נמצא ברח' שונצינו 8 בתל אביב - 03-5629462 ואתה מוזמן להיכנס גם לפורום רוק ישראלי (575) כמו שפירסמתי ולקבל הזדמנות לזכות בכרטיס להופעה
ודרך אגב, ברוך הבא ואתה מוזמן להישאר בפורום

Moshik9

New member
ממ...עוד שאלה=)

איפה יש עוד הופעות? תאריכים משהו? איפה אפשר לראות על ההפועות הבאות של דודו טסה? ותודה רבה אחיי!!!:):):):):):):)

RTur

New member
אמור להיות כתוב באתר שלו אבל...

האתר שלו לא מתעדכן!!!
מה שאני עושה זה פשוט להיכנס לאתרים של מיי מיוזיק (www.mymusic.co.il) והאתר של ערוץ 24 (www.music24.co.il) ומסתכל בלוח הופעות שם.. ואתה יכול גם להיכנס לאתר של דודו בתקווה שזה מעודכן.. בדרך כלל זה לא.. (www.dudu-tassa.co.il) חחח אז אני ממליץ על הדרך שהצעתי..

Moshik9

New member
פשוט תודה גבר!

עזרת לי מאוד... אם אתה יודע על איזה הופעה..שלח פה...תודה רבה!:)

שלקוששש

New member
אממממ

גם בחינם וגם אם ישלמו לי אני לא ילך להופעות שלו הייתי ב100 וכולם אותו תוכן שיחדש קצת מה יש לו אוףףףף הסלבריטי הזה עלק חח בעעעעע דודו שאני הכרתי חמוד יותר ואתם יכולים לדחוף תדעות שלכם על התגובה שלי עמוק עמוק לדיסק הבא של דודו כי זה לא מעניין וזה פורום זה?! טובבבב אז אני לא רוצה לדעת אך הפורום היה בהתחלה בעעעיייי

שלקוששש

New member
כן ארתור

זה מה שאני חושבת לדעתי דודו כולו ניהיה ממוסחר וזה הרס אותו ממה הוא הצליח?! משיר שבכללל לא שלו אזה מן הצלחה זאת?! הצחלה מדומה... חוץ מזה..הוא יותר מידיי ממהר להתלהב מעצמו תכלס אין לו שום שלאגר הסטרי חוץ מ"הלילה לא" שיהיה בריא מה אני יגיד לו קר שיזהר וישמור על עצמו כי ההצלחה בדיוק כמו שהיא באה מהר היא הולכת מהר ולו..יהיה קשה להתמודד עם זה!

למעלה