הופעה של דיוויד, עכשיו בערוץ 24!!

הופעה של דיוויד, עכשיו בערוץ 24!!

מוזר שאף אחד לא כתב כלום
עד עכשיו היה את הקטע האינסטרומנטלי שהוא דוחף לכל הופעה [
], האישה שאיתי, ועוד שיר בספרדית שלא נמצא בדיסק

glitter8

New member
סירופ יקירתי

את יכולה להנות בשקט מהמופע, כולנו ליד הטלויזיה אחרי שכבר ראינו את הדי וי די שלכולנו כמעט כבר יש בבית ידענו על השידור כבר מלפני שבועיים לפחות, הילה מהערוץ טרחה ועידכנה אותנו! אני יכולה לרשום פה את הפלייליסט יש לי אותו רשום בעטיפה של הדי וי די שבי, תתפנני לך על ההופעה (איזה מעצבן ששמו פרסומות באמצע...ממש הורס..חנטרישים) ואץ בהחלט מוזמנת להישאר. נ.ב היית במצדה?

אה סבבה D:

לא ראיתי הודעה, אז חשבתי שאתם לא יודעים על ההופעה :) מה שמזכיר לי שאני צריכה לקנות את הדיוידי ;[ לא, לא הייתי במצדה, יש לי צהל רע
שנה הבאה!

keren arbel

New member
היי

מה שלום כולם? אז גם אני רואה את ההופעה שוב, אחרי שהשבוע רכשתי לי את הdvd בחנות המזעזעת "צליל". ולמה מזעזת אתם בטח שואלים... אז זה מכיוון שמנהל החנות התווכח איתי בטלפון שלדויד אין dvd חדש, ובמילים אלו פשוט אמר : "ברוזה לא יודע..." כן, ללא מילים. ולבסוף הוא כמובן ברר והזמין לי במיוחד מהליקון את הdvd המיוחל, וכמובן שהוא לא התנצל... אז מה אתם אומרים?

glitter8

New member
הי קרן!

אני אומרת שאני אפילו לא זוכרת איפה החנות הזו , אבל הוא חנטריש, והעונש שלו זה לרדת את שביל הנחש ברגל (בלי לראות הופעה קודם!)

glitter8

New member
על מנת לקצר את השירשור...

נשאר עוד ככה- מה תעשי the chileno boys עדיין time of trains in snow (השיר ההורס ביותר נראה אתכם לא בוכים) זה הכל או כלום הסיפור של סירו abre la puerta בוכה אל הקירות me voy פארקינג קומפלטו תהנו!

זהו?

זהו כי זה מה שיש בדיוידי, או זהו כי זה מה שהיה בהופעה?
איזה מאכזב :(( ציפיתי לשמוע יותר שירים ישנים שלו, עד כמה שאני אוהבת את פארקינג קומפלטו :\

glitter8

New member
18 שירים זה מכובד להופעה

שארכה כמעט שעתיים חוץ מזה, לשמחתי זכיתי להיות שם, והם עושים את זה פעמיים בערב..(היו 4 ימים,8 הופעות) אין מצב שהם היו מסוגלים ליותר מזה את יודעת מה זה להיות 4 שעות על במה? והם חבר'ה לא צעירים...50+

כשהוא הופיע אצלנו בקרית מוצקין

נראה לי שהוא שר יותר
טוב, קצת יצאתי מהפוקוס של ההופעות שלו, ואם הוא הופיע פעמיים בערב, זה בהחלט מכובד :)

glitter8

New member
ואללה? גם את מהקריות?

יופי, צפונית שניה שמצטרפת אלינו היום...את היית אצל קליינשטיין, לא?

למעלה