הופעה של דנה אתמול בחיפה.

הופעה של דנה אתמול בחיפה.

[במרתף 10] הופעה של דנה עם הפסנתר [אני אישית לא הייתי, אבל שמעתי כמה ביצועים מדהימים בטלפון] מי היה? ספרו חוויות... פלייליסט וכו'

אנטר אידיוט.

ביצוע מדהים
הרגשתי את זה אפילו דרך הטלפון, שזה הרבה פחות טוב מאשר להיות שם.

izzys

New member
אפשר להדחף? ../images/Emo140.gif

[ אוחניתה, תיקון קטן: ההופעה הייתה בשתי גיטרות, דנה על האקוסטית ויניב דדון בחשמלית. ] הופעה מצויינת, ביצועים מרגשים ובאמת מיוחדים. דנה עלתה במצברוח טוב, ושעשעה את הקהל ואת עצמה כל ההופעה.
חובה גם לציין את יניב דדון, שהוא גיטריסט מדהים בפני עצמו, והם פשוט יושבים טוב ביחד. פלייליסט: [ממה שאני זוכרת] חירותי לומדת לעוף אהבה בוכה לך תוך כדי תנועה מחכה לו עד הקצה יש בזה טעם יום יום חמימות חולפת גן מאיר בא והולך בומביי הדרן: שלח לי שקט מלך שבוע טוב.

בטח שאפשר ../images/Emo140.gif

שמחה שנהנת
ותודה על הפלייליסט
(שתעשה כבר בהדרן את "עניין של זמן" בגרסא הנשית..
)

Sideitself

New member
באמת היה מעולה.

רק הרגיש לי יותר קצר ומהיר משנה שעברה. מה גם שהיה שלב שחבורת בנות לידי התחילה לצחוק |: - מה שגרם ליניב להסתכל בפעם הראשונה לקהל D: היה מעולה. נהניתי כל כך :) נו מה, זו דנה. הייתי מעלה תמונות אם אחי לא היה לוקח איתו לצבא את הכבל של המצלמה ומונע ממני להעביר את התמונות למחשב D: אולי עוד שבועיים ;[

Sideitself

New member
תמונות - >

באיכות חרא אבל נסבל לגמרי :)מה גם שאין יותר מדי לצלם חוץ מ... דנה, יניב, דנה שרה, יניב מנגן, דנה מנגנת, יניב שותה בירה, דנה מדברת, דנה שותה, יניב מנגן ו.. זהו נראהלי. תמונה ראשונה - דנה עולה לבמה P: ותודה לאלה שהרסו את התמונה|:

Sideitself

New member
אני חושבת שזה הקטע שדנה ביקשה לראות

שידליקו לה אורות כדי שתוכל לראות את הקהל.

למעלה