הופעה של דניאל סלמון

ס ט י י ק

New member
הופעה של דניאל סלמון

למען מועדון הסיטי בחיפה שנסגר.[
] פה.

LOLI152

New member
אממ נצל"ש אני חושבת

רק להזיכר (ולהודיע למי שלא ידע) רינת בר ודניאל סלומון עכשיו עכשיו בערוץ המוזיקה (24)

LOLI152

New member
כמעט נגמר

ודרך אגב.. מישהו יודע איך קוראים לשיר שהם שרו ואיפה אפשר לקנות אותו?

BaRbiK

New member
אהעאהעאהאעאהא

הדר תעשי לי סטיייקקקק חחח סתם וואי עשית לי את הייום (הלילה?) !!!!!!!

ס ט י י ק

New member
עזבי אותך מסטייקים..רצח

אני שמחה ששימחתי אותך
אז רואים אותך שמה?

BaRbiK

New member
חחחח גם ככה אני לא אוכלת סטייקים

ובטח שרואים
תגררי גם את רעותי:)

S h A b i T

New member
רעותי ../images/Emo13.gif

אני מבטיחה לעדכן אותך כשתהיה הופעה בזמן שתסגרי שבת בבית. אל תהיי לחוצה. :)

lihi gin

New member
דניאל למען הסיטי הול

כידוע לכולכם המועדון היקר לליבנו וללב אמני ישראל "הסיטי הול" נאלץ לסגור שעריו לפני כחודש. אומני ישראל מהשורה הראשונה נרתמים לערב/יום שכולו למען מטרה טובה. לעזור להרים את הסיטי הול על רגליו חזרה כי הרי זהו המועדון המוערך,המכובד והאהוב ביותר על אמני ישראל. בואו לתת יד ולעזור לנו להרים את הסיטי הול. להראות לכולם שיש איכות בחיפה,ושאנו לא נכנעים ללחצי המשטרה בקלות שכזאת! בואו להתרם לערב שכולו טוב למען הסיטי הול,ולמען עתיד חיפה! הערב כמובן יכלול אמנים רבים טובים כגון: אסף אמדורסקי, אפרת גוש, דניאל סלומון, יוני בלוך, ירמי קפלן, כנסיית השכל, ערן צור, מוקי ופילוני, שייגעצ, שחר אבן-צור, Useless ID ולהקת Caveman. אל תאכזבו אותנו! תראו לנו שיש טעם להמשיך ולעמול למען הסיטי הולך! אנא תגיעו לערב הזה שכולו טוב! הערב יתרחש בשבת ה17.9 החל מהשעה 17.00 בגן הקונגרסים בחיפה לפרטים,הצעת עזרה (כל עזרה תתקבל בשמחה!) ושלל דברים אנא פנו אל ליהי בפלאפון 0508785845 או אייסיקיו 336045150 אנא..תגיעו..למען הסיטי הול ולמענינו...

BaRbiK

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מ=ה=?

למעלה