הופעה של השוטים בחולון-לא לשכוח!!:)

הופעה של השוטים בחולון-לא לשכוח!!:)

כפי שכתבתי כאן לפני כמה זמן, ב-7.7 יש הופעה של שוטי הנבואה בשברולט בחולון! :) זה יהיה בשעה 20:00 ולפני ההופעה ואחריה יהיה תיקלוט ישראלי :) כניסה- במוקדמת 55 / 75 ש"ח במקום. מכירה במוקדמת ועוד פרטים: נופר- 0523359159

אאא דרך אגב...

זאת נופר... (N E Z E K) פשוט שיניתי שם משתמש... :) חסר לכם שאתם לא זוכרים אותי! :)

nawa

New member
בטח שזוכרים

ברוכה השבה ! ועכשיו שאלה, זה ששינית את השם זה אומר שהפסקת לעשות נזקים ?!

../images/Emo122.gif

אוי נאור. ההומור שלך לעולם לא ישתנה

חחחחחח נראה לך?! :)

פשוט תפוז חסמו אותי... ולא היה לי כח לחכות עד שאני "ישתחרר" מהחסימה, אז החלפתי משתמש :) קיצר, מה אתם אומרים על איזה מפגש פורום בהופעה של השוטים החולון? בואנה זה יכול להיות אחד הטובים...... :) יאללה התפקדות! מי בא? :) אא וד"א נאור, איך התגעגעתי לסיכומים האלה שלך סופי שבוע.... :) הם היו כ"כ טובים!!! :)

חחחחחחחחחח :) כפרה עלייך :)

אין לי שמץץץ.... רגע, אז בראש שלכם לבוא להופעה של השוטים? בחולון? נווו בוא נארגן איזה מפגש פורום! :)

טוב תקשיבו כולם!!

ההופעה של שוטי הנבואה היא במשך שעתיים!!!!!!!!!! וכרטיס במוקדמת עולה רק 55 ש"ח!!! שזה כלום!! קיצר, אפשר לקנות כרטיסים במוקדמת ממני עד יום חמישי הזה (ביום חמישי בערב הכרטיסים כבר לא יהיו אצלי אז תמהרו!) נופר- פלאפון: 052-3359159 אייסי: 207817641 וזאת אחלה של הזדמנות לעשות באמת מפגש פורום! מויייי כיףףף :) פארששש מי שלא בא!

דברי איתי :)

או באייסי 207817641 או בפרטי במסרים או בפלאפון 0523359159 ונדאג לך לכרטיס :)

MayanOn

New member
מחר

יום אחרון לקנות כרטיסים במוקדמות 0528708418 - מעין אחר כך המחיר עולה ב-20 שקלים

למעלה