הופעה של ווסט!!

ליעדון

New member
הופעה של ווסט!!

ביום ראשון בשעה 4:45 לפנות בוקר יש הופעה של ווסטלייף בערוץ tve הם שרים 5 שירים ואחד מהם זה שיר בספרדית אז כדי לראות...... נ.ב ווס לא יופיעו בדיוק בשעה 4:45 אלה קצת אחרי אבל שווה לראות את התוכנית.

עכשיו ספרדית זה הקטע??

כל אחד מוציא שיר בספרדית טלנובלות רצות כאן נטליה אוריירו ווסטלייף ואגלסיאס יערכו איזה ערב שירה בציבור??? אני לא מבינה... נמאס מכל אופנות המוזיקה המתחלפות האלו ווסטלייף הם אירים! מה הקשר לספרדית? או לאתניות בכלל? סבבה שהם מגוונים אבל אני אישית מוחה לאופנות! טיטי (fashion sucks) שחף

ניקי בי

New member
מה זה "עכשיו"? ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

אולי את לא יודעת, אבל כמעט כל עולם הפופ הוציא שיר או שתיים בספרדית, כריסטינה אגילרה, אן סינק, ועוד כמה שכרגע לא עולים לי בראש... ודרך אגב אני יודעת שווסטלייף רצו להקליט בספרדית כבר הרבה זמן, אז פשוט, האלבום השלישי- אין זמן יותר טוב מזה!

אני יודעת

אני פשוט מעוצבנת מהאופנות החולפות האלה שונאת אנשים שרוצים יותר פירסום יותר כסף יותר הצלחה אז הם יעשו הכל כדי להשיג אותה כמו לשיר בספרדית........ אוף! שונאת את החרא הזה תהיו מקוריים לכל הרוחות שונאת פופ אביב גפן מלך! ענבל פרלמוטר לנצח! היהודים שולטים! זין גדול על מוזיקה ממוסחרת ועל העולם הזה! קצת תרבות מוזיקלית!

למעלה