PianoGirl20
New member
הופעה של יהודית אתמול ../images/Emo99.gif
בתיאטרון גבעתיים... היה פשוט מדהים! כרגיל..
הלכתי עם חברה שעוד אף פעם לא הייתה בהופעה שלה, וכשיצאנו מההופעה לא הפסקנו להתלהב ולצחקק כמו ילדות קטנות ופשוט להיות מוקסמות מיהודית. הרגשנו ממש כאילו מישהו הזריק לנו מנה של אדרנלין בגוף, וזה היה פשוט מדהים. לא הפסקנו להתלהב ממנה, והיא אמרה לי שעכשיו אנחנו נכנסות לעידן חדש- עידן יהודית...(כי תמיד אנחנו מתלבשות על איזה אמן אחר, יוני רכטר, מתי כספי וכו'..). יהודית כרגיל היממה והיפנטה בקול שלה ואני לא אגזים אם אני אגיד שהיא פשוט אחת הזמרות המדהימות והמוכשרות ביותר בעולם. היא פשוט נשמעת מדהים בכל שיר שהיא שרה, בין אם זה שיר רוק קצבי, בין אם זה שיר ילדים ובין אם זו בלדה מרגשת. היא שרה כל כך מהלב ועם כל כך הרבה רגש שזה פשוט מצמרר. בכל שיר שהיא שרה היא נותנת את כולה, (ואת קולה) והיא פשוט מהפנטת וממיסה. אין לי מילים. האשה הזאת פשוט מדהימה. הייתי יכולה להמשיך להרעיף עליה מחמאות מפה ועד מחר, אבל נראה לי שזה כבר מוגזם.. שוב פעם, למי שעוד לא היה בהופעה שלה (למרות שלא נראה לי שיש כאלה כאן), אתם פשוט חייבים ללכת! לכו!. זה מצחיק, לפני ההופעה שתינו היינו קצת מדוכאות בגלל כל מיני דברים, ואחרי ההופעה, זה היה פשוט כאילו לקחנו סמים שגרמו לנו לחיוך ענקי על הפרצוף... פשוט מדהים. דרך אגב, אתם מוזמנים להיכנס לדפיוצר החדש שלי ולהקשיב לשיר חדש שהלחנתי...
(והלוואי עליי שמישהי כמו יהודית הייתה שרה את השיר..) אשמח לתגובות והערות.
שיר
בתיאטרון גבעתיים... היה פשוט מדהים! כרגיל..
![](https://timg.co.il/f/Emo99.gif)