הופעה של יהודית אתמול

PianoGirl20

New member
הופעה של יהודית אתמול ../images/Emo99.gif

בתיאטרון גבעתיים... היה פשוט מדהים! כרגיל..
הלכתי עם חברה שעוד אף פעם לא הייתה בהופעה שלה, וכשיצאנו מההופעה לא הפסקנו להתלהב ולצחקק כמו ילדות קטנות ופשוט להיות מוקסמות מיהודית. הרגשנו ממש כאילו מישהו הזריק לנו מנה של אדרנלין בגוף, וזה היה פשוט מדהים. לא הפסקנו להתלהב ממנה, והיא אמרה לי שעכשיו אנחנו נכנסות לעידן חדש- עידן יהודית...(כי תמיד אנחנו מתלבשות על איזה אמן אחר, יוני רכטר, מתי כספי וכו'..). יהודית כרגיל היממה והיפנטה בקול שלה ואני לא אגזים אם אני אגיד שהיא פשוט אחת הזמרות המדהימות והמוכשרות ביותר בעולם. היא פשוט נשמעת מדהים בכל שיר שהיא שרה, בין אם זה שיר רוק קצבי, בין אם זה שיר ילדים ובין אם זו בלדה מרגשת. היא שרה כל כך מהלב ועם כל כך הרבה רגש שזה פשוט מצמרר. בכל שיר שהיא שרה היא נותנת את כולה, (ואת קולה) והיא פשוט מהפנטת וממיסה. אין לי מילים. האשה הזאת פשוט מדהימה. הייתי יכולה להמשיך להרעיף עליה מחמאות מפה ועד מחר, אבל נראה לי שזה כבר מוגזם.. שוב פעם, למי שעוד לא היה בהופעה שלה (למרות שלא נראה לי שיש כאלה כאן), אתם פשוט חייבים ללכת! לכו!. זה מצחיק, לפני ההופעה שתינו היינו קצת מדוכאות בגלל כל מיני דברים, ואחרי ההופעה, זה היה פשוט כאילו לקחנו סמים שגרמו לנו לחיוך ענקי על הפרצוף... פשוט מדהים. דרך אגב, אתם מוזמנים להיכנס לדפיוצר החדש שלי ולהקשיב לשיר חדש שהלחנתי...:) (והלוואי עליי שמישהי כמו יהודית הייתה שרה את השיר..) אשמח לתגובות והערות. :) שיר

PianoGirl20

New member
אוי ואבוי.....

לא היה לי מושג שבכל מקום שתופיע המילה 'שיר' יהיה קישור לשיר שלי... איזה פאדיחות...
טוב, תסלחו לי ותנסו להתעלם...

0mroosh

New member
ערפו את ראשה! ../images/Emo46.gif

בכיף, יקירה. עשיתי לעצמי חשק ל"אליס בארץ הפלאות". טוב נו, על מי אני עובד? עליסה.

0mroosh

New member
היה נהדר, ../images/Emo13.gif

יהודית צריכה להפסיק להופיע באולמות סגורים, סוגשל נכות לשבת במופע שלה. מעבר לזה, זריקות אנדרנלין וסימפטיות, לפולניות גבעתיים.
אני חייב להצדיע לקהל החביב, שאט אט התרומם לו, במשך ההופעה (למרות שעשרות בלונדות בגיל הזהב,הסתכלו ודרשו שקט. "שששש..", אווירת תאטרון, פפון
). תודה לניר על הטרמפ, טארט התפוזים והצד הנוח במיטה. מעבר לזה, יהודית חייבת להפסיק לכתוב את "למחרת" בפלייליסט ולא לבצע אותו,
כבר כמה הופעות שהיא לא עושה ו..מאוד לא פשוט לחכות. נקודות ציון: ההרכב החדש מוזר. אין פיטר,כאמור-הרכב חדש, וזה מוזר. אין קולות רקע מגניבים, כאמור, אין פיטר, היות וטענתי שיש הרכב חדש וזה מוזר. יש בסיסט חתיך, כאילו, וואו. (אני פרחה?
). כן, בסיסט חתיך, כאמור, יש הרכב חדש, הכולל בין היתר בסיסט (או שהוא היה שם מתמיד ולא הצליח להסיח את דעתי מתלתלי הקסם?), וזה מוזר (וקצת מתסיס הורמונאלית). שבוע נפלא,

moahe100

New member
ההופעה אתמול וסוגית ההרכב החדש

ההופעה באמת הייתה מדהימה. ובאמת חבל שהיא הורידה את מאוד לא פשוט לחכות. זה ממש חוצפה. תמיד היה בסיסט בלהקה. פיטר רוט ניגן בס. רק שלא הרגישו ממש את הבס כי הוא לא מנגן משהו ויודע בעיקר לעשות פוזות. אז עכשיו סוף סוף שומעים בס כמו שצריך! רק חבל באמת שאין את קולות הרקע שמאוד חסרים. אם כבר החליפו את עמית יצחק המעולה בעידו עגמון המזעזע, אז שישימו לו לפחות מקרופון. הוא יודע לשיר ממש יפה. שיעשה את הקולות רקע החסרים, זה יכפר קצת על הנגינה שלו. אפילו שאני חייב לציין שהוא מאוד השתפר בהופעה אתמול.

caliope

New member
על ההופעה האחרונה

גם אני הייתי ביום שישי בהופעה ומאוד נהניתי... מסכימה עם מה שנאמר על האיכות של הבסיסט ועל ההשתפרות של עידו... אפילו אני שכל כך התגעגעתי לעמית, חשתי בשינוי שהיה בנגינה של עגמון. שמתי לב שבשתי ההופעות האחרונות יהודית הורידה מהרשימה את "עכשיו הכל בסדר" וחבל... שיר שאני נורא אוהבת. אולי מישהו יודע מדוע הוא כבר לא חלק מההופעה... בנוסף, רציתי לשאול אתכם מתי היא סוגרת את סיבוב ההופעות הנוכחי ומתחילה עם המופע החדש. מתה כבר לשמוע את השירים החדשים. באיזושהי הופעה (נדמה לי שזה היה בבארבי תל אביב) היא ביצעה שיר מאוד יפה מהתקליט החדש אבל לא זכיתי לשמוע אותו שוב... (אז עמית ופיטר היו עדיין חלק מהלהקה)

0mroosh

New member
"האביב הזה", ../images/Emo13.gif

שיר מקסים, היא ביצעה אותו אתמול שוב, זכיתי לשמוע אותו בפעם השלישית. שיצא האלבום,

caliope

New member
לא על השיר הזה אני מדברת

אלא על שיר חדש שרק זכיתי לשמוע אותו פעם אחת בלבד. כמה ימים אחרי זה באו ההורים של השותפה שלי מארגנטינה ולא יצא לנו להגיע להופעות. השיר שהקסים אותי (בנוסף ל"האביב הזה" שלמזלנו יודית עושה לעיתים קרובות) מדבר על מדרגות ... עדיין יש לי את המנגינה בלב אך איני יכולה להוציא אותה משם... חייבת לשמוע אותו שוב. ציינתי שהיא עשתה את השיר הזה עם להקתה כי זה שיר שהוא בעצם קצבי ושהיא עושה ביחד עם כל הנגנים. אולי מישהו מכם שמע אותו פעם...

moahe100

New member
כן שמעתי אותו גם

היא השמיעה את זה עם הלהקה בבארבי בתל אביב. גם לי המנגינה עדיין עדיין זכורה אבל אני לא זוכר משום מה אף מילה מהשיר....

PianoGirl20

New member
נכון, גם 'עכשיו הכל בסדר'

שלא היה שם, היה מאוד חסר..:( וזה לא בסדר. בקשר לשיר החדש, היא עשתה אותו גם הפעם. משהו עם האביב..'דמעות של כאב הופכות לדמעות שמחה'... משהו מאוד יפה.

PianoGirl20

New member
היי, בקשר להרכב החדש..

האמת שאני לא התלהבתי. קצת התאכזבתי מזה שפיטר רוט כבר לא שם כי הוא ממש חמוד... לא יודעת, אני באמת לא כל כך יודעת עד כמה הוא מוכשר על הבס, אבל אני חושבת שהוא מאוד הוסיף בהופעות יחד עם יהודית. גם הייתה להם כימיה טובה ביחד והוא גם היה עושה את השיר היפה שלו..("היא אוהבת, להרגיש כוכבת"....וכו'). מהבסיסט החדש לא התלהבתי במיוחד (הוא היה נראה ממש לא קשור, כאילו הביאו אותו מאיזה להקת רוק רק בשביל להשלים את ההרכב), והגיטריסט דווקא היה נשמע טוב, אבל עדיין...משהו היה חסר שם. מסכימה עם זה שהקהל היה מורכב מדודות פולניות (הן גם התלבשו כאילו הן הולכות לאיזה נשף..) וזה באמת הרגיש נורא עצור ומאופק כזה.. לא היו שם את האנרגיות שיש בבארבי, וזה חבל. ובקשר ל'למחרת', גם אני נורא ציפיתי לו ונורא התאכזבתי שלא היה. אם היא יכולה לעשות כמה שירים אחרים שהם באמת לא כאלה משהו ("רחבת הריקודים" לדוגמא, שאני אישית ממש לא אוהבת, או את השיר של אהובה עוזרי שנשמע כמו איזה משהו מזרחי ולא קשור {בלי להעליב את חובבי המזרחית..}), אז היא בטח יכולה לעשות את 'למחרת'. בכל מקרה, עדיין כמובן מאוד נהניתי, כי יהודית זו יהודית..

שתתחתן איתי?

(סליחה עומר, תתחתן איתי אתה?) יהודית מקסימה, שילוב של תלתלים, אנרגיה חיובית, חיוך, קול ונוכחות בימתית. אני הולכת להרבה הופעות (כן, יחסית נראה לי שלהרבה) וכל פעם מחדש אני פשוט מבינה שאצל יהודית אפשר לצאת מהופעה אחת וכבר קיים הרצון להכנס לעוד אחת. הבסיסט החדש שווה, פיטרוט קצת חסר ומהיום ליהודית יש להקת ליווי צמודה, הידעתם שהיא שכרה לה את "צעירי תל-אביב"? פשוט מושלם (אז מה אם זה נוראי להשתמש במילה הזאת). כבר ביקשתי להתחתן איתה?

RagingTempest

New member
אכן, היה אדיר.

והייתי יכול ללכת ברגל הבייתה, אבל אחותי פחדנית מטומטמת.>< ה"חסרון" היחיד הוא שלא היה את "נעמיד פני יתומים", וחבל שכך, אבל לא נורא. אה, וגם נתקעו לי ריפי הגיטרה (בפ' רפה) של "איזו מין ילדה" בראש עד היום.

0mroosh

New member
"נעמיד פני יתומים" בהופעה פחות

כיף, היא נוטה לבצע אותו עם אקוסטית וזה קצת מוציא מהאנרגטיות שלו.

PianoGirl20

New member
חחח...

גם לי הם תקועים בראש...(אבל האמת שאצלי זה ככה עם כל שיר..ככה זה כשיש שמיעה אבסולוטית..:p הדברים האלה פשוט נכנסים ונתקעים שם...)

איזה כיף לכם !!!

אני רוצה גם הופעה
אולי בזאפה ? אולי ניר , אין תמונות ?
יהודיתתתת תצילי אותי מתקופת המבחנים הארורה

למעלה