הופעה של יהלי בליווי אורן לוטנברג

fushi e

New member
הופעה של יהלי בליווי אורן לוטנברג

טוב,אז באתי ,היו מספיק אנשים לדעתי,הרוב מבוגרים. התיישבתי עם ידיד שלי(שהוא אגב אוייב כי הוא מהרשמי
סתם סתם) כפי שאתם יודעים בבארבי צריכים לשלם 25 שקל לכל בנאדם מינימום. שזה ממש לא בסדר לדעתי. אני לא הייתי רעבה בכלל וגם זה לא נראה לי לעניין לאכול לאמנים מול הפרצוף! אז שילמתי בכל זאת בלי לקנות כלום.
לפני שיהלי ואורן עלו,עלה מישהו בשם רונן בן עמי, ששאמר שהוא עושה ניסיון עם כמה שירים ושזה הפעם הראשונה שלו ושלנו. דווקא די התרשמתי,הוא היה טבעי כזה,רק הוא והגיטרה והיו לו אחלה שירים. לפני ההופעה הצצתי בפלייליסט. השירים שאני זוכרת שהיו שם: "שלג" "היא נהנתה" "סוס" "לא יכול בלי זה" "זאב" "מצעד" "מילי" "כביש מהיר" "אל תנדנד ת'סירה" כמה באנגלית גם. בזמן ההופעה הוא הוסיף עוד שירים שלא היו בפלייסליסט! כמעט ירדו לי דמעות מאושר. "מספיק בנאדם"(היו חסרים הקולות רקע של פיטר
) "פרפר"
"Sum of something"שיר ענק. להזכירכם,המופע אקוסטי,בלי תופים וכאלה,רק גיטרה חשמלית ואקוסטית. בסוף ההופעה תלשתי מהקיר פוסטר ענקי של ההופעה ויהלי ואורן חתמו לי עליו וגם אמרתי לרונן בן עמי שהוא אחלה:) יאללה לא יזיק לתת קצת ביטחון עצמי למתחילים:) המפף..אז זהו בסך הכל לא היה מדהים,היה נחמד. כמובן שעדיף את מוניקה בהרכב מלא:( שבת שלום:)

למעלה