הופעה של מוקי ויוסלס!!

vc15

New member
הופעה של מוקי ויוסלס!!

אני לא יודע איך עדיין לא פרסמו את זה פה.. אבל יש הופעהה!! חח http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=157446480997&ref=mf יום שישי ה20 בנובמבר בשעה 22:00 ברזילי-רחוב הרכב 13, תל אביב

האדמה בוכה.. האדמה בוכה.

למה מצבנו עגום אם בנאדם שעבר על החוק כדרך חיים.. ולא יכל לשאת את הבושה על הצביעות רגע אחרי שכל זה מתגלה, מתאבד. הממ? הכל לכאורה כמובן.

מוני פנאן לא בהכרח עבר על החוק....

האנשים ששמו אצלו כסף והעלימו מס הם עוברים על החוק...לגבי מוני זה עדיין לא ידוע..! ושוב אם אנחנו מגיעים למצב שלא נתנו לילד שלו להתאבל עליו וכבר לוקחים אותו לחקירה כאילו זה לא טיפה מוגזם?!?!?! זה ממש הטריף אותי מה שעשו לרגב וגם למוני התאכזרו לא מעט בתקופה האחרונה....במיוחד הפלוץ הזה (דיוויד פדרמן) שיושב בהנהלה של מכבי, וגם לשמעון מזרחי לא חסר.....אז העזיבו את מוני ממכבי וביחד איתו הלכה למכבי גם הנשמה.....אני אישית עדיין לטובת מכבי רק בגלל דבר אחד שנקרא דרק שארפ! אז תגידו מה שתגידו ונכון מכבי כבר לא הקבוצה של המדינה וזה רק אבל רק בגלל הטעויות העצומות שההנהלה עושה החל מהרג שפיטרו את מוני!

The Macker Girl

New member
עשית סלט ../images/Emo3.gif

ההופעה האקוסטית היום במועדון "יהודה וישראל" מתחיל ב-20:00. ההופעה עם יוסלס ב-20/11 ב"ברזילי" מתחילה ב-22:00.

למעלה